DEL CARO, Alessandra
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 3.769
EU - Europa 2.275
AS - Asia 1.320
SA - Sud America 16
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 11
OC - Oceania 11
AF - Africa 5
AN - Antartide 1
Totale 7.408
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 3.750
UA - Ucraina 920
CN - Cina 890
IT - Italia 421
DE - Germania 315
SG - Singapore 290
SE - Svezia 268
FI - Finlandia 141
GB - Regno Unito 113
KR - Corea 59
FR - Francia 23
BE - Belgio 22
IN - India 18
CA - Canada 16
IR - Iran 15
TR - Turchia 14
AU - Australia 11
CZ - Repubblica Ceca 11
EU - Europa 11
JP - Giappone 8
BR - Brasile 7
NL - Olanda 7
HK - Hong Kong 6
ID - Indonesia 5
ES - Italia 4
RO - Romania 4
AR - Argentina 3
HU - Ungheria 3
IE - Irlanda 3
MX - Messico 3
PL - Polonia 3
CH - Svizzera 2
CO - Colombia 2
EE - Estonia 2
HR - Croazia 2
LB - Libano 2
PE - Perù 2
PK - Pakistan 2
RU - Federazione Russa 2
SA - Arabia Saudita 2
VN - Vietnam 2
ZA - Sudafrica 2
AF - Afghanistan, Repubblica islamica di 1
AM - Armenia 1
AT - Austria 1
BG - Bulgaria 1
CL - Cile 1
GR - Grecia 1
GS - Georgia del Sud e Isole Sandwich Australi 1
IL - Israele 1
JO - Giordania 1
KZ - Kazakistan 1
LU - Lussemburgo 1
LV - Lettonia 1
MA - Marocco 1
MY - Malesia 1
NG - Nigeria 1
PT - Portogallo 1
RS - Serbia 1
SI - Slovenia 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
TH - Thailandia 1
TN - Tunisia 1
VE - Venezuela 1
Totale 7.408
Città #
Chandler 1.020
Jacksonville 556
Princeton 330
Nanjing 251
Singapore 215
Dearborn 183
Sassari 171
Wilmington 120
Ann Arbor 111
New York 103
Nanchang 98
Boardman 90
Beijing 83
Shenyang 66
Hebei 63
Tianjin 58
Seoul 56
Woodbridge 56
Changsha 51
Santa Clara 38
Jiaxing 34
Andover 30
Ashburn 30
Hangzhou 26
San Francisco 26
Jinan 24
Kunming 22
Ningbo 22
Brussels 21
Dallas 20
Norwalk 20
Zhengzhou 20
San Mateo 14
Helsinki 13
Toronto 13
Ardabil 12
Lanzhou 12
Los Angeles 12
Perugia 12
Auburn Hills 11
Taizhou 11
Guangzhou 10
Brno 9
Izmir 9
Leawood 9
Alghero 8
Mountain View 8
Augusta 7
Milan 7
Monmouth Junction 7
Tokyo 7
Munich 6
Paris 6
Changchun 5
Melbourne 5
Sydney 5
Cagliari 4
Fuzhou 4
Haikou 4
London 4
Rome 4
Sezze 4
Shanghai 4
Amsterdam 3
Bologna 3
Budapest 3
Buenos Aires 3
Carlentini 3
Catania 3
Cedar Knolls 3
Chongqing 3
Desio 3
Dublin 3
Florence 3
Frankfurt am Main 3
Hefei 3
Houston 3
Montesilvano Marina 3
Reggio Calabria 3
Sumberrejo 3
Uludag 3
Warsaw 3
Washington 3
Berlin 2
Cormeilles-en-Parisis 2
Edinburgh 2
Francavilla al Mare 2
Ho Chi Minh City 2
Johannesburg 2
Monfalcone 2
Nuoro 2
Padova 2
Parma 2
Pavia 2
Porto Torres 2
Praia A Mare 2
Rionegro 2
Riyadh 2
Saint-Fons 2
Sant'anastasia 2
Totale 4.354
Nome #
Prune melanoidins protect against oxidative stress and endothelial cell death 92
Improving Baking Quality of Weak Gluten Semolina Using Ovine Whey Powder 91
Improving the quality of dough obtained with old durum wheat using hydrocolloids 84
Antioxidant activity and sensory changes of strawberry tree fruits during cold storage and shelf life 83
Novel starters for old processes: use of Saccharomyces cerevisiae strains isolated from artisanal sourdough for craft beer production at a brewery scale 81
Anthocyanin and colour evolution in naturally black table olives during anaerobic processing 80
Changes of flavonoids, vitamin C and antioxidant capacity in minimally processed citrus segments and juices during storage 70
Extending the shelf life of gluten-free fresh filled pasta by modified atmosphere packaging 70
Variazioni qualitative di pasta fresca ripiena senza glutine durante la conservazione: influenza della formulazione e della pastorizzazione 70
Shelf life extension of a cheese cake with antimicrobial active packaging 70
Variation of the Chemical Composition of Waste Cooking Oils upon Bentonite Filtration 69
Variability of resveratrol (3,5,4 '-trihydroxystilbene) content in relation to the fermentation processes by Saccharomyces cerevisiae strains 69
Aging of craft durum wheat beer fermented with sourdough yeasts 68
Approccio statistico multivariato nella discriminazione mediante parametri chimici di tonni di sesso diverso 66
Optimizing a gluten-free bread formulation using different amounts of sucrose and honey 66
Test CATA e analisi strumentale su pani prodotti con siero ovino: può esistere una correlazione fra dati? 65
Effect of storage period and exposure conditions on the quality of Bosana extra-virgin olive oil 64
Utilizzo del polline d’api come agente miglioratore nel pane senza glutine 64
Changes in ascorbic acid, polyphenol content and antioxidant activity in minimally processed cactus pear fruits 64
Shelf life evaluation of sweet bakery foods: two case studies 64
Changes during storage of quality parameters and in vitro antioxidant activity of extra virgin monovarietal oils obtained with two extraction technologies 63
Effetto dei sistemi di estrazione e della denocciolatura sulla conservabilità di un olio extravergine di oliva (cv Bosana) 63
Gluten-free fresh filled pasta: the effects of xanthan and guar gum on changes in quality parameters after pasteurisation and during storage 62
Extending the shelf life of a gluten-free fresh filled pasta with antimicrobial active packaging 62
Bread Staling: Updating the View 61
Sex discrimination of fishes by trace element content using multivariate statistical approach 61
Influenza di diversi pre-trattamenti sulle cinetiche di disidratazione di olive 61
Nutritional and aroma improvement of gluten-free bread: is bee pollen effective? 61
Variazione dei flavonoidi glicosilati e dell’acido ascorbico durante la conservazione di agrumi minimamente trasformati 60
Differenze sensoriali in un “flat bread” senza glutine con alto valore aggiunto 60
Effect of ripening stage at harvest, cold storage, and simulated marketing conditions on quality and antioxidant activity of peach fruit 60
Caratterizzazione dei mieli della Sardegna mediante la frazione fenolica ed il raporto isotopico 59
Change in quality during ripening of olive fruits and related oils extracted from three minor autochthonous Sardinian cultivars 59
Is it possible to create an innovative craft durum wheat beer with sourdough yeasts? A case study 58
Bee pollen as a nutritious ingredient in gluten-free bread: a phisico-chemical, technological and nutritional approach 58
Distinctive anthocyanin accumulation responses to temperature and natural UV radiation of two field-grown (Vitis vinifera L.) cultivars 57
Variazioni compositive durante l'affinamento ed invecchiamento della Vernaccia. La Vernaccia di Oristano. 57
L'Analisi sensoriale come strumento per la valorizzazione della qualità dei prodotti lattiero-caseari 57
Permeability of carbossimetilcellulose edible films with murta extracts: effect of added rutin concentration 57
Sviluppo di un prodotto tradizionale senza glutine 56
Effectiveness of modified atmosphere packaging and ovine whey powder in extending the shelf life of whey cheesecakes 56
Effetto dell’estrazione a basso impatto ossidativo sulla capacità antiossidante in vitro e sulla qualità di oli extra-vergini di oliva della Sardegna 56
Bee pollen as a functional ingredient in gluten-free bread: A physicalchemical, technological and sensory approach 55
Influence of Technology and Ripening on Textural and Sensory Properties of Vacuum Packaged Ewe’s Cheese 55
Caratterizzazione di mieli italiani di diversa provenienza (Trentino-Alto Adige e Sardegna) mediante il rapporto 13C/12C 54
Contribution of Melanoidins to the Antioxidant Activity of Prunes 54
Preliminary characterisation of virgin olive oils obtained from different cultivars in Sardinia 54
Preliminary characterization of an Italian craft durum wheat beer 52
Discrimination of tuna (Neothynnus albacora) fishing-sites using chemical parameters elaborated by multivariate statistical techniques 52
Assessment of Cannonau biotypes maturity using two noninvasive methods 52
Effectiveness of active and modified atmosphere packaging on shelf life extension of a cheese tart 52
Development of a methodology for the sensory descriptive analysis of Artichoke for the quality certification (PDO) 52
Influenza della temperature di essiccamento sui polifenoli e sulla capacità antiossidante delle susine “Stanley” 52
Preliminary Characterisation of Sardinian Red Grape Cultivars (Vitis vinifera L.) According to Their Phenolic Potential 52
RUOLO DELL MICROSSIGENAZIONE SUL CONTENUTO FENOLICO, COLORE E ATTIVITÀ ANTIOSSIDANTE DEL VINO ROSSO SARDO CAGNULARI 51
Application of sensory analysis to the development of a new ovine-whey beverage. 51
Applicazione dell'analisi sensoriale e strumentale sul Violetto di Provenza durante il ciclo di produzione della pianta 51
Effectiveness of active and modified atmosphere packaging on shelf-life extension of a cheese tart 51
Hplc analysis of polyphenols in peel and pulp of fresh figs 51
Bitterness evaluation in cheeses obtained from milk of chicory fed ewes 51
Changes in phenolic compounds, colour and antioxidant activity in industrial red myrtle liqueurs during storage 51
Caratterizzazione delle cultivar di uve a bacca rossa mediante elaborazione statistica dei risultati in HPLC della frazione antocianica 51
Influence of different pre-treatments on dehydration kinetics of olives/Influenza di diversi pre-trattamenti sulle cinetiche di essiccamento di olive 50
Postharvest decay reduction of fig fruit (Ficus carica) by hot water sodium carbonate solutions dip. 50
The role of the free amino acids profile in characterising “Pecorino sardo” cheese 50
Changes in phenolic compounds, color, and antioxidant activity in industrial red mirtle liqueurs during storage 50
Wine quality improvement through the combined utilisation of yeast hulls and Candida zemplinina/Saccharomyces cerevisiae mixed starter cultures 50
Caratterizzazione dei mieli della Sardegna mediante indagini sulla funzione fenolica ed il rapporto isotopico 50
Sensory and instrumental analysis applied to cheese technology for product development 50
Optimization of gluten-free fresh filled pasta 49
Variability of trans and Cis Resveratrol and their Glucosides in red wines produced in Sardinia and Corsica 49
Confronto fra tre strumenti per una rapida valutazione della maturità fenolica di sei cloni di Cannonau 49
Effect of harvest time and geographical area on sensory and instrumental texture profile of a PDO artichoke 49
Analisi chemiometrica di tonni di diversa taglia e specie 49
La caratterizzazione del profilo antocianico di cultivar di Vitis vinifera della Sardegna 48
Texture and sensory changes of a fresh ewe’s cheese packed under different modified atmospheres 48
Sensory and instrumental analysis applied to cheese technology for product development 48
Extending the shelf life of fresh ewe's cheese by modified atmosphere packaging 48
SENSORY PROFILE DEVELOPMENT FOR AN ITALIAN PDO EWE'S MILK CHEESE AT TWO DIFFERENT RIPENING TIMES 48
Dalle susine alle prugne: Influenza della temperatura di disidratazione sulla composizione fenolica e sulla capacità antiossidante 47
Individual variation in PROP status, fungiform papillae density, and responsiveness to taste stimuli in a large population sample 47
Sviluppo di un prodotto tradizionale senza glutine. 47
Variazioni compositive durante l’affinamento ed invecchiamento della Vernaccia 47
Exploring influences on food choice in a large population sample: The Italian Taste project 47
Dalle susine alle prugne: influenza della temperatura di disidratazione sulla composizione fenolica e sulle proprietà antiossidanti 47
Oligomeric anthocyanin formation in black table olives during anaerobic processing 46
Effect of Bottle Storage on Colour, Phenolics and Volatile Composition of Malvasia and Moscato White Wines 46
Le caratteristiche sensoriali del latte e dei latticini 46
Characterization of virgin olive oils, obtained by different cultivars, from Sardinia and Corsica Regions 46
Intra-varietal agronomical variability in Vitis vinifera L. cv. cannonau investigated by fluorescence, texture and colorimetric analysis 46
Differenze sensoriali in un “flat bread” senza glutine con alto valore aggiunto 46
Applicazione dell'analisi sensoriale e strumentale sul Violetto di Provenza durante il ciclo di produzione della pianta 46
Evoluzione dei principali acidi organici in salamoie di olive da mensa preparate al naturale 45
Quality changes of fresh filled pasta during storage. Influence of modified atmosphere packaging on microbial growth and sensory properties 45
Permeability of carboxymethylcellulose edible films with murta extracts: effects of added rutin concentration 45
Variazione del contenuto polifenolico in fichi freschi (Ficus carica L.) dopo essiccazione e durante la conservazione [Changes of polyphenols in fresh figs (Ticus carica L.) after hot air drying and during storage] 45
Valorizzazione dei sottoprodotti del caseificio: la scotta 44
Effect of drying conditions and storage period on polyphenolic content, antioxidant capacity and ascorbic acid of prunes 43
Effect of Substitution of Rice Flour with Quinoa Flour on the Chemical-Physical, Nutritional, Volatile and Sensory Parameters of Gluten-Free Ladyfinger Biscuits 43
Osmo-dehydration of fig fruits with five sugars 43
Totale 5.590
Categoria #
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Totale 37.038


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20201.097 0 0 129 3 139 161 272 13 154 55 161 10
2020/20211.268 158 9 204 7 147 89 150 10 185 179 101 29
2021/2022760 128 2 3 7 3 5 38 53 82 31 81 327
2022/20231.886 174 123 35 335 182 322 11 244 308 17 84 51
2023/2024557 108 39 14 12 52 92 15 12 4 12 87 110
2024/2025386 36 66 284 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 7.566