DEL CARO, Alessandra
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 3.892
EU - Europa 2.490
AS - Asia 2.249
SA - Sud America 1.565
AF - Africa 89
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 12
OC - Oceania 11
AN - Antartide 1
Totale 10.309
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 3.814
BR - Brasile 1.416
CN - Cina 1.019
UA - Ucraina 932
SG - Singapore 665
IT - Italia 486
DE - Germania 336
SE - Svezia 270
HK - Hong Kong 229
FI - Finlandia 176
GB - Regno Unito 116
KR - Corea 59
TR - Turchia 58
AR - Argentina 54
RU - Federazione Russa 41
MX - Messico 31
IQ - Iraq 30
UZ - Uzbekistan 29
ZA - Sudafrica 28
FR - Francia 27
EC - Ecuador 26
VE - Venezuela 24
BE - Belgio 23
MA - Marocco 23
CA - Canada 19
IN - India 18
IR - Iran 16
PK - Pakistan 15
CO - Colombia 14
JO - Giordania 13
AZ - Azerbaigian 12
CZ - Repubblica Ceca 12
NL - Olanda 12
AU - Australia 11
EU - Europa 11
TN - Tunisia 11
JP - Giappone 10
NP - Nepal 10
BD - Bangladesh 9
KE - Kenya 9
PE - Perù 9
IL - Israele 8
UY - Uruguay 8
PY - Paraguay 7
AL - Albania 6
AT - Austria 6
CL - Cile 6
DZ - Algeria 6
ID - Indonesia 6
IE - Irlanda 6
AE - Emirati Arabi Uniti 5
JM - Giamaica 5
LB - Libano 5
PA - Panama 5
SN - Senegal 5
AM - Armenia 4
CR - Costa Rica 4
ES - Italia 4
HN - Honduras 4
HU - Ungheria 4
OM - Oman 4
RO - Romania 4
SV - El Salvador 4
CH - Svizzera 3
DO - Repubblica Dominicana 3
GR - Grecia 3
KG - Kirghizistan 3
KH - Cambogia 3
KZ - Kazakistan 3
PL - Polonia 3
VN - Vietnam 3
BG - Bulgaria 2
BH - Bahrain 2
BY - Bielorussia 2
EE - Estonia 2
EG - Egitto 2
HR - Croazia 2
LT - Lituania 2
NG - Nigeria 2
NI - Nicaragua 2
PS - Palestinian Territory 2
PT - Portogallo 2
RS - Serbia 2
SA - Arabia Saudita 2
AF - Afghanistan, Repubblica islamica di 1
BA - Bosnia-Erzegovina 1
BN - Brunei Darussalam 1
BO - Bolivia 1
BW - Botswana 1
DK - Danimarca 1
GA - Gabon 1
GE - Georgia 1
GS - Georgia del Sud e Isole Sandwich Australi 1
GT - Guatemala 1
KW - Kuwait 1
LU - Lussemburgo 1
LV - Lettonia 1
MU - Mauritius 1
MY - Malesia 1
SI - Slovenia 1
Totale 10.305
Città #
Chandler 1.020
Jacksonville 556
Singapore 432
Princeton 330
Nanjing 251
Hong Kong 223
Dearborn 183
Sassari 171
Wilmington 120
Ann Arbor 111
New York 104
Shanghai 99
Nanchang 98
São Paulo 96
Beijing 91
Boardman 90
Shenyang 66
Hebei 63
Tianjin 58
Seoul 56
Woodbridge 56
Changsha 51
Belo Horizonte 44
Rio de Janeiro 40
Helsinki 39
Santa Clara 38
Jiaxing 36
Ashburn 32
Andover 30
Curitiba 30
Tashkent 28
Hangzhou 26
San Francisco 26
Jinan 24
Brasília 23
Kunming 23
Ningbo 23
Brussels 22
Dallas 20
Norwalk 20
Zhengzhou 20
Council Bluffs 17
Perugia 16
Toronto 15
Milan 14
Porto Alegre 14
San Mateo 14
Ardabil 12
Caxias do Sul 12
Contagem 12
Goiânia 12
Guangzhou 12
Lanzhou 12
Los Angeles 12
Amman 11
Auburn Hills 11
Baghdad 11
Baku 11
Campinas 11
Pelotas 11
Rome 11
Taizhou 11
Bauru 10
Guarulhos 10
Izmir 10
Johannesburg 10
Manaus 10
Salvador 10
Brno 9
Istanbul 9
Leawood 9
Munich 9
Alghero 8
Campo Grande 8
Espoo 8
Jundiaí 8
Maringá 8
Mountain View 8
Nairobi 8
Quito 8
Ribeirão Preto 8
São José dos Campos 8
Tokyo 8
Augusta 7
Catania 7
Falkenstein 7
Fortaleza 7
Guayaquil 7
Lima 7
Monmouth Junction 7
Osasco 7
Paris 7
Praia Grande 7
Santa Luzia 7
Taubaté 7
Uberlândia 7
Volta Redonda 7
Várzea Paulista 7
Cape Town 6
Casablanca 6
Totale 5.432
Nome #
Prune melanoidins protect against oxidative stress and endothelial cell death 137
Antioxidant activity and sensory changes of strawberry tree fruits during cold storage and shelf life 109
Improving Baking Quality of Weak Gluten Semolina Using Ovine Whey Powder 105
Anthocyanin and colour evolution in naturally black table olives during anaerobic processing 104
Improving the quality of dough obtained with old durum wheat using hydrocolloids 100
Changes of flavonoids, vitamin C and antioxidant capacity in minimally processed citrus segments and juices during storage 99
Shelf life extension of a cheese cake with antimicrobial active packaging 97
Novel starters for old processes: use of Saccharomyces cerevisiae strains isolated from artisanal sourdough for craft beer production at a brewery scale 95
Aging of craft durum wheat beer fermented with sourdough yeasts 95
Bread Staling: Updating the View 90
Approccio statistico multivariato nella discriminazione mediante parametri chimici di tonni di sesso diverso 90
Utilizzo del polline d’api come agente miglioratore nel pane senza glutine 88
Variability of resveratrol (3,5,4 '-trihydroxystilbene) content in relation to the fermentation processes by Saccharomyces cerevisiae strains 88
Extending the shelf life of gluten-free fresh filled pasta by modified atmosphere packaging 87
Variazioni qualitative di pasta fresca ripiena senza glutine durante la conservazione: influenza della formulazione e della pastorizzazione 86
Test CATA e analisi strumentale su pani prodotti con siero ovino: può esistere una correlazione fra dati? 86
Nutritional and aroma improvement of gluten-free bread: is bee pollen effective? 85
Optimizing a gluten-free bread formulation using different amounts of sucrose and honey 84
Shelf life evaluation of sweet bakery foods: two case studies 84
Effect of ripening stage at harvest, cold storage, and simulated marketing conditions on quality and antioxidant activity of peach fruit 83
Assessment of Cannonau biotypes maturity using two noninvasive methods 82
Variation of the Chemical Composition of Waste Cooking Oils upon Bentonite Filtration 82
Effect of storage period and exposure conditions on the quality of Bosana extra-virgin olive oil 81
Effetto dei sistemi di estrazione e della denocciolatura sulla conservabilità di un olio extravergine di oliva (cv Bosana) 81
Change in quality during ripening of olive fruits and related oils extracted from three minor autochthonous Sardinian cultivars 81
Bee pollen as a nutritious ingredient in gluten-free bread: a phisico-chemical, technological and nutritional approach 80
Caratterizzazione dei mieli della Sardegna mediante la frazione fenolica ed il raporto isotopico 79
Valorizzazione dei sottoprodotti del caseificio: la scotta 78
Gluten-free fresh filled pasta: the effects of xanthan and guar gum on changes in quality parameters after pasteurisation and during storage 78
Analisi chemiometrica di tonni di diversa taglia e specie 78
Bee pollen as a functional ingredient in gluten-free bread: A physicalchemical, technological and sensory approach 77
Influence of Technology and Ripening on Textural and Sensory Properties of Vacuum Packaged Ewe’s Cheese 77
L'Analisi sensoriale come strumento per la valorizzazione della qualità dei prodotti lattiero-caseari 77
Influenza della temperature di essiccamento sui polifenoli e sulla capacità antiossidante delle susine “Stanley” 77
Sex discrimination of fishes by trace element content using multivariate statistical approach 76
Caratterizzazione di mieli italiani di diversa provenienza (Trentino-Alto Adige e Sardegna) mediante il rapporto 13C/12C 76
Application of sensory analysis to the development of a new ovine-whey beverage. 76
Intra-varietal agronomical variability in Vitis vinifera L. cv. cannonau investigated by fluorescence, texture and colorimetric analysis 76
Applicazione dell'analisi sensoriale e strumentale sul Violetto di Provenza durante il ciclo di produzione della pianta 75
Distinctive anthocyanin accumulation responses to temperature and natural UV radiation of two field-grown (Vitis vinifera L.) cultivars 75
Changes during storage of quality parameters and in vitro antioxidant activity of extra virgin monovarietal oils obtained with two extraction technologies 75
Extending the shelf life of a gluten-free fresh filled pasta with antimicrobial active packaging 75
Influenza di diversi pre-trattamenti sulle cinetiche di disidratazione di olive 74
Differenze sensoriali in un “flat bread” senza glutine con alto valore aggiunto 74
Permeability of carbossimetilcellulose edible films with murta extracts: effect of added rutin concentration 74
Variazione dei flavonoidi glicosilati e dell’acido ascorbico durante la conservazione di agrumi minimamente trasformati 73
Effectiveness of modified atmosphere packaging and ovine whey powder in extending the shelf life of whey cheesecakes 73
Variazioni compositive durante l'affinamento ed invecchiamento della Vernaccia. La Vernaccia di Oristano. 73
Caratterizzazione dei mieli della Sardegna mediante indagini sulla funzione fenolica ed il rapporto isotopico 73
Sviluppo di un prodotto tradizionale senza glutine 72
Contribution of Melanoidins to the Antioxidant Activity of Prunes 72
Changes in ascorbic acid, polyphenol content and antioxidant activity in minimally processed cactus pear fruits 72
Bitterness evaluation in cheeses obtained from milk of chicory fed ewes 70
Changes in phenolic compounds, colour and antioxidant activity in industrial red myrtle liqueurs during storage 70
Dalle susine alle prugne: influenza della temperatura di disidratazione sulla composizione fenolica e sulle proprietà antiossidanti 70
Preliminary Characterisation of Sardinian Red Grape Cultivars (Vitis vinifera L.) According to Their Phenolic Potential 70
Caratterizzazione delle cultivar di uve a bacca rossa mediante elaborazione statistica dei risultati in HPLC della frazione antocianica 70
Preliminary characterization of an Italian craft durum wheat beer 69
Optimization of gluten-free fresh filled pasta 69
Is it possible to create an innovative craft durum wheat beer with sourdough yeasts? A case study 69
Individual variation in PROP status, fungiform papillae density, and responsiveness to taste stimuli in a large population sample 69
SENSORY PROFILE DEVELOPMENT FOR AN ITALIAN PDO EWE'S MILK CHEESE AT TWO DIFFERENT RIPENING TIMES 69
Changes in phenolic compounds, color, and antioxidant activity in industrial red mirtle liqueurs during storage 68
Variazioni compositive durante l’affinamento ed invecchiamento della Vernaccia 68
RUOLO DELL MICROSSIGENAZIONE SUL CONTENUTO FENOLICO, COLORE E ATTIVITÀ ANTIOSSIDANTE DEL VINO ROSSO SARDO CAGNULARI 67
Influenza dei parametri di processo sulla composizione fenolica e sulla capacità antiossidante delle prugne durante lo stoccaggio 66
Wine quality improvement through the combined utilisation of yeast hulls and Candida zemplinina/Saccharomyces cerevisiae mixed starter cultures 66
Effectiveness of active and modified atmosphere packaging on shelf life extension of a cheese tart 66
Development of a methodology for the sensory descriptive analysis of Artichoke for the quality certification (PDO) 66
Sensory and instrumental analysis applied to cheese technology for product development 66
Effetto dell’estrazione a basso impatto ossidativo sulla capacità antiossidante in vitro e sulla qualità di oli extra-vergini di oliva della Sardegna 66
Texture and sensory changes of a fresh ewe’s cheese packed under different modified atmospheres 65
Influence of different pre-treatments on dehydration kinetics of olives/Influenza di diversi pre-trattamenti sulle cinetiche di essiccamento di olive 65
Le caratteristiche sensoriali del latte e dei latticini 65
Applicazione dell'analisi sensoriale e strumentale sul Violetto di Provenza durante il ciclo di produzione della pianta 65
Variability of trans and Cis Resveratrol and their Glucosides in red wines produced in Sardinia and Corsica 64
Sensory and instrumental analysis applied to cheese technology for product development 64
Confronto fra tre strumenti per una rapida valutazione della maturità fenolica di sei cloni di Cannonau 64
Effectiveness of active and modified atmosphere packaging on shelf-life extension of a cheese tart 64
Differenze sensoriali in un “flat bread” senza glutine con alto valore aggiunto 64
Effect of harvest time and geographical area on sensory and instrumental texture profile of a PDO artichoke 64
The role of the free amino acids profile in characterizing “Pecorino Sardo” cheese 63
The role of the free amino acids profile in characterising “Pecorino sardo” cheese 63
Dalle susine alle prugne: Influenza della temperatura di disidratazione sulla composizione fenolica e sulla capacità antiossidante 63
Preliminary characterisation of virgin olive oils obtained from different cultivars in Sardinia 63
Extending the shelf life of fresh ewe's cheese by modified atmosphere packaging 62
La caratterizzazione del profilo antocianico di cultivar di Vitis vinifera della Sardegna 61
Oligomeric anthocyanin formation in black table olives during anaerobic processing 61
Effect of Substitution of Rice Flour with Quinoa Flour on the Chemical-Physical, Nutritional, Volatile and Sensory Parameters of Gluten-Free Ladyfinger Biscuits 61
Hplc analysis of polyphenols in peel and pulp of fresh figs 61
Variazione del contenuto polifenolico in fichi freschi (Ficus carica L.) dopo essiccazione e durante la conservazione [Changes of polyphenols in fresh figs (Ticus carica L.) after hot air drying and during storage] 61
Polyphenols, colour and antioxidant activity changes in in four Italian red wines during storage 60
Sviluppo di un prodotto tradizionale senza glutine. 60
Osmo-dehydration of fig fruits with five sugars 60
Discrimination of tuna (Neothynnus albacora) fishing-sites using chemical parameters elaborated by multivariate statistical techniques 59
Postharvest decay reduction of fig fruit (Ficus carica) by hot water sodium carbonate solutions dip. 59
Characterization of virgin olive oils, obtained by different cultivars, from Sardinia and Corsica Regions 59
Risultati preliminari sulla discriminazione del sesso di specie ittiche in funzione del contenuto minerale 59
Evoluzione dei principali acidi organici in salamoie di olive da mensa preparate al naturale 58
Effect of Bottle Storage on Colour, Phenolics and Volatile Composition of Malvasia and Moscato White Wines 57
Totale 7.422
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Totale 49.917


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020380 0 0 0 0 0 0 0 0 154 55 161 10
2020/20211.268 158 9 204 7 147 89 150 10 185 179 101 29
2021/2022760 128 2 3 7 3 5 38 53 82 31 81 327
2022/20231.886 174 123 35 335 182 322 11 244 308 17 84 51
2023/2024557 108 39 14 12 52 92 15 12 4 12 87 110
2024/20253.297 36 66 290 107 225 147 370 1.087 969 0 0 0
Totale 10.477