DEL CARO, Alessandra
DEL CARO, Alessandra
AGRARIA
Aging of craft durum wheat beer fermented with sourdough yeasts
2016-01-01 Mascia, I; Fadda, Costantino; Karabin, M; Dostalek, P; DEL CARO, Alessandra
Analisi chemiometrica di tonni di diversa taglia e specie
1994-01-01 DEL CARO, Alessandra; Franco, M. A.; Sferlazzo, G.; Serra, A.; Menghini, V.
Anthocyanin and colour evolution in naturally black table olives during anaerobic processing
2005-01-01 Piga, Antonio; DEL CARO, Alessandra; Pinna, I; Agabbio, Mario Carlo Salvatore
Antioxidant activity and sensory changes of strawberry tree fruits during cold storage and shelf life
2015-01-01 Fadda, Costantino; Fenu, Pam; Usai, G; DEL CARO, Alessandra; Matia Diez, Y; Sanguinetti, Am; Piga, Antonio
Application of sensory analysis to the development of a new ovine-whey beverage.
2011-01-01 Urgeghe, Pietro Paolo; Secci, C.; DEL CARO, Alessandra; In: Athens, Campus R. L. .; Greece, ; 16 18 May, 2011
Applicazione dell'analisi sensoriale e strumentale sul Violetto di Provenza durante il ciclo di produzione della pianta
2013-01-01 DEL CARO, Alessandra; Sanguinetti, A. M.; Fadda, Costantino; Di Salvo, R.
Applicazione dell'analisi sensoriale e strumentale sul Violetto di Provenza durante il ciclo di produzione della pianta
2012-01-01 DEL CARO, Alessandra; Sanguinetti, A. M.; Fadda, Costantino; Di Salvo, R.
Approccio statistico multivariato nella discriminazione mediante parametri chimici di tonni di sesso diverso
1991-01-01 DEL CARO, Alessandra; Franco, M. A.; Sferlazzo, G.; Serra, A.; Menghini, V.
Artichoke By-Product Extracts as a Viable Alternative for Shelf-Life Extension of Breadsticks
2024-01-01 Cannas, Michela; Conte, Paola; Piga, Antonio; Del Caro, Alessandra
Artichoke by-products: Promising ingredients for breadstick fortification
2024-01-01 Cannas, Michela; Conte, Paola; Urgeghe, Pietro Paolo; Piga, Antonio; Elena Ala˜n´on, M.; DEL CARO, Alessandra
Assessment of Cannonau biotypes maturity using two noninvasive methods
2015-01-01 Usai, G.; Fadda, Costantino; Mercenaro, L.; Nieddu, Giovanni; DEL CARO, Alessandra
Bee pollen as a functional ingredient in gluten-free bread: A physicalchemical, technological and sensory approach
2018-01-01 Conte, Paola; DEL CARO, Alessandra; Balestra, Federica; Piga, Antonio; Fadda, Costantino
Bee pollen as a nutritious ingredient in gluten-free bread: a phisico-chemical, technological and nutritional approach
2016-01-01 Conte, Paola; Fadda, Costantino; DEL CARO, Alessandra; Milella, Giangiacomo Giuseppe; Sanguinetti, Anna Maria; Piga, Antonio
Bitterness evaluation in cheeses obtained from milk of chicory fed ewes
2009-01-01 Scintu, M. F.; Fois, N.; Pes, M.; DEL CARO, Alessandra; Di Salvo, R.
Bread Staling: Updating the View
2014-01-01 Fadda, Costantino; Sanguinetti, A. M.; DEL CARO, Alessandra; Collar, C.; Piga, Antonio
Caratterizzazione dei mieli della Sardegna mediante indagini sulla funzione fenolica ed il rapporto isotopico
1992-01-01 Vacca, V; Franco, Ma; DEL CARO, Alessandra; Floris, Ignazio; Mattivi, F; Reniero, F.
Caratterizzazione dei mieli della Sardegna mediante la frazione fenolica ed il raporto isotopico
1991-01-01 Vacca, V.; Franco, M. A.; DEL CARO, Alessandra; Mattivi, F.; Reniero, F.; Floris, Ignazio
Caratterizzazione delle cultivar di uve a bacca rossa mediante elaborazione statistica dei risultati in HPLC della frazione antocianica
2000-01-01 Franco, M. A.; Coloru, G. C.; DEL CARO, Alessandra; Balbi, N.; Chiaramonti, N.; Bourde, L.; Lavergne, C.
Caratterizzazione di mieli italiani di diversa provenienza (Trentino-Alto Adige e Sardegna) mediante il rapporto 13C/12C
1993-01-01 Reniero, F.; Ziller, L.; Franco, M. A.; DEL CARO, Alessandra; Vacca, V.
Change in quality during ripening of olive fruits and related oils extracted from three minor autochthonous Sardinian cultivars
2019-01-01 Conte, Paola; Squeo, Giacomo; Difonzo, Graziana; Caponio, Francesco; Fadda, Costantino; Del Caro, Alessandra; Urgeghe, Pietro Paolo; Montanari, Luigi; Montinaro, Antonio; Piga, Antonio
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Aging of craft durum wheat beer fermented with sourdough yeasts | 1-gen-2016 | Mascia, I; Fadda, Costantino; Karabin, M; Dostalek, P; DEL CARO, Alessandra | |
Analisi chemiometrica di tonni di diversa taglia e specie | 1-gen-1994 | DEL CARO, Alessandra; Franco, M. A.; Sferlazzo, G.; Serra, A.; Menghini, V. | |
Anthocyanin and colour evolution in naturally black table olives during anaerobic processing | 1-gen-2005 | Piga, Antonio; DEL CARO, Alessandra; Pinna, I; Agabbio, Mario Carlo Salvatore | |
Antioxidant activity and sensory changes of strawberry tree fruits during cold storage and shelf life | 1-gen-2015 | Fadda, Costantino; Fenu, Pam; Usai, G; DEL CARO, Alessandra; Matia Diez, Y; Sanguinetti, Am; Piga, Antonio | |
Application of sensory analysis to the development of a new ovine-whey beverage. | 1-gen-2011 | Urgeghe, Pietro Paolo; Secci, C.; DEL CARO, Alessandra; In: Athens, Campus R. L. .; Greece, ; 16 18 May, 2011 | |
Applicazione dell'analisi sensoriale e strumentale sul Violetto di Provenza durante il ciclo di produzione della pianta | 1-gen-2013 | DEL CARO, Alessandra; Sanguinetti, A. M.; Fadda, Costantino; Di Salvo, R. | |
Applicazione dell'analisi sensoriale e strumentale sul Violetto di Provenza durante il ciclo di produzione della pianta | 1-gen-2012 | DEL CARO, Alessandra; Sanguinetti, A. M.; Fadda, Costantino; Di Salvo, R. | |
Approccio statistico multivariato nella discriminazione mediante parametri chimici di tonni di sesso diverso | 1-gen-1991 | DEL CARO, Alessandra; Franco, M. A.; Sferlazzo, G.; Serra, A.; Menghini, V. | |
Artichoke By-Product Extracts as a Viable Alternative for Shelf-Life Extension of Breadsticks | 1-gen-2024 | Cannas, Michela; Conte, Paola; Piga, Antonio; Del Caro, Alessandra | |
Artichoke by-products: Promising ingredients for breadstick fortification | 1-gen-2024 | Cannas, Michela; Conte, Paola; Urgeghe, Pietro Paolo; Piga, Antonio; Elena Ala˜n´on, M.; DEL CARO, Alessandra | |
Assessment of Cannonau biotypes maturity using two noninvasive methods | 1-gen-2015 | Usai, G.; Fadda, Costantino; Mercenaro, L.; Nieddu, Giovanni; DEL CARO, Alessandra | |
Bee pollen as a functional ingredient in gluten-free bread: A physicalchemical, technological and sensory approach | 1-gen-2018 | Conte, Paola; DEL CARO, Alessandra; Balestra, Federica; Piga, Antonio; Fadda, Costantino | |
Bee pollen as a nutritious ingredient in gluten-free bread: a phisico-chemical, technological and nutritional approach | 1-gen-2016 | Conte, Paola; Fadda, Costantino; DEL CARO, Alessandra; Milella, Giangiacomo Giuseppe; Sanguinetti, Anna Maria; Piga, Antonio | |
Bitterness evaluation in cheeses obtained from milk of chicory fed ewes | 1-gen-2009 | Scintu, M. F.; Fois, N.; Pes, M.; DEL CARO, Alessandra; Di Salvo, R. | |
Bread Staling: Updating the View | 1-gen-2014 | Fadda, Costantino; Sanguinetti, A. M.; DEL CARO, Alessandra; Collar, C.; Piga, Antonio | |
Caratterizzazione dei mieli della Sardegna mediante indagini sulla funzione fenolica ed il rapporto isotopico | 1-gen-1992 | Vacca, V; Franco, Ma; DEL CARO, Alessandra; Floris, Ignazio; Mattivi, F; Reniero, F. | |
Caratterizzazione dei mieli della Sardegna mediante la frazione fenolica ed il raporto isotopico | 1-gen-1991 | Vacca, V.; Franco, M. A.; DEL CARO, Alessandra; Mattivi, F.; Reniero, F.; Floris, Ignazio | |
Caratterizzazione delle cultivar di uve a bacca rossa mediante elaborazione statistica dei risultati in HPLC della frazione antocianica | 1-gen-2000 | Franco, M. A.; Coloru, G. C.; DEL CARO, Alessandra; Balbi, N.; Chiaramonti, N.; Bourde, L.; Lavergne, C. | |
Caratterizzazione di mieli italiani di diversa provenienza (Trentino-Alto Adige e Sardegna) mediante il rapporto 13C/12C | 1-gen-1993 | Reniero, F.; Ziller, L.; Franco, M. A.; DEL CARO, Alessandra; Vacca, V. | |
Change in quality during ripening of olive fruits and related oils extracted from three minor autochthonous Sardinian cultivars | 1-gen-2019 | Conte, Paola; Squeo, Giacomo; Difonzo, Graziana; Caponio, Francesco; Fadda, Costantino; Del Caro, Alessandra; Urgeghe, Pietro Paolo; Montanari, Luigi; Montinaro, Antonio; Piga, Antonio |