Extending the shelf life of a gluten-free fresh filled pasta with antimicrobial active packaging / Sanguinetti, Am; DEL CARO, Alessandra; Urgeghe, Pietro Paolo; Fadda, Costantino; Usai, G; Mascia, I; Secchi, N; Fenu, Pam; Conte, P; Milella, Gg; Scanu, A; Catzeddu, P; Nerin, C.; Clemente, I; Manso, S; Piga, Antonio. - (2015), pp. 81-82. (Intervento presentato al convegno Matbim 2015 tenutosi a Saragozza nel 17-19 Giugno 2015).

Extending the shelf life of a gluten-free fresh filled pasta with antimicrobial active packaging

DEL CARO, Alessandra;URGEGHE, Pietro Paolo;FADDA, Costantino;Conte P;PIGA, Antonio
2015-01-01

2015
Extending the shelf life of a gluten-free fresh filled pasta with antimicrobial active packaging / Sanguinetti, Am; DEL CARO, Alessandra; Urgeghe, Pietro Paolo; Fadda, Costantino; Usai, G; Mascia, I; Secchi, N; Fenu, Pam; Conte, P; Milella, Gg; Scanu, A; Catzeddu, P; Nerin, C.; Clemente, I; Manso, S; Piga, Antonio. - (2015), pp. 81-82. (Intervento presentato al convegno Matbim 2015 tenutosi a Saragozza nel 17-19 Giugno 2015).
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