FADDA, Costantino

FADDA, Costantino  

AGRARIA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 92 (tempo di esecuzione: 0.02 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Aging of craft durum wheat beer fermented with sourdough yeasts 1-gen-2016 Mascia, I; Fadda, Costantino; Karabin, M; Dostalek, P; DEL CARO, Alessandra
Antioxidant activity and sensory changes of strawberry tree fruits during cold storage and shelf life 1-gen-2015 Fadda, Costantino; Fenu, Pam; Usai, G; DEL CARO, Alessandra; Matia Diez, Y; Sanguinetti, Am; Piga, Antonio
Applicazione dell'analisi sensoriale e strumentale sul Violetto di Provenza durante il ciclo di produzione della pianta 1-gen-2013 DEL CARO, Alessandra; Sanguinetti, A. M.; Fadda, Costantino; Di Salvo, R.
Applicazione dell'analisi sensoriale e strumentale sul Violetto di Provenza durante il ciclo di produzione della pianta 1-gen-2012 DEL CARO, Alessandra; Sanguinetti, A. M.; Fadda, Costantino; Di Salvo, R.
Assessment of Cannonau biotypes maturity using two noninvasive methods 1-gen-2015 Usai, G.; Fadda, Costantino; Mercenaro, L.; Nieddu, Giovanni; DEL CARO, Alessandra
Bee pollen as a functional ingredient in gluten-free bread: A physicalchemical, technological and sensory approach 1-gen-2018 Conte, Paola; DEL CARO, Alessandra; Balestra, Federica; Piga, Antonio; Fadda, Costantino
Bee pollen as a nutritious ingredient in gluten-free bread: a phisico-chemical, technological and nutritional approach 1-gen-2016 Conte, Paola; Fadda, Costantino; DEL CARO, Alessandra; Milella, Giangiacomo Giuseppe; Sanguinetti, Anna Maria; Piga, Antonio
Bread making quality of wholemeal semolina from old and recent durum wheat cultivars 1-gen-2015 Fadda, Costantino; Fois, Simonetta; Catzeddu, Pasquale; Motzo, Rosella; Giunta, Francesco; Piga, Antonio
Bread Staling: Updating the View 1-gen-2014 Fadda, Costantino; Sanguinetti, A. M.; DEL CARO, Alessandra; Collar, C.; Piga, Antonio
Broccoli leaf powder as an attractive by-product ingredient: effect on batter behaviour, technological properties and sensory quality of gluten-free mini sponge cake 1-gen-2019 Krupa-Kozak, U.; Drabińska, N.; Rosell, C. M.; Fadda, Costantino; C., Anders; A., Jeliński; T., Ostaszyk
Change in quality during ripening of olive fruits and related oils extracted from three minor autochthonous Sardinian cultivars 1-gen-2019 Conte, Paola; Squeo, Giacomo; Difonzo, Graziana; Caponio, Francesco; Fadda, Costantino; Del Caro, Alessandra; Urgeghe, Pietro Paolo; Montanari, Luigi; Montinaro, Antonio; Piga, Antonio
Changes during storage of quality parameters and in vitro antioxidant activity of extra virgin monovarietal oils obtained with two extraction technologies 1-gen-2012 Fadda, Costantino; DEL CARO, Alessandra; Sanguinetti, Am; Urgeghe, Pietro Paolo; Vacca, Vincenzo; Arca, Pp; Piga, Antonio
Confronto fra tre strumenti per una rapida valutazione della maturità fenolica di sei cloni di Cannonau 1-gen-2011 Fadda, Costantino; Sanguinetti, A. M.; Fenu, P; DEL CARO, Alessandra
Contribution of Melanoidins to the Antioxidant Activity of Prunes 1-gen-2010 Madrau, M. A.; Sanguinetti, A. M.; DEL CARO, Alessandra; Fadda, Costantino; Piga, Antonio
Development of a methodology for the sensory descriptive analysis of Artichoke for the quality certification (PDO) 1-gen-2010 DI SALVO, R; Fadda, Costantino; Sanguinetti, A. M.; DEL CARO, Alessandra
Differences among two grapevine cultivars in their response to pre and post veraison water deficit 1-gen-2022 Mercenaro, L.; De Oliveira, A. F.; Del Caro, A.; Fadda, C.; Nieddu, G.
Differenze sensoriali in un “flat bread” senza glutine con alto valore aggiunto 1-gen-2014 Fadda, Costantino; Sanguinetti, Am; Fois, S; Catzeddu, P; Piga, Antonio; DEL CARO, Alessandra
Differenze sensoriali in un “flat bread” senza glutine con alto valore aggiunto 1-gen-2015 Fadda, Costantino; Sanguinetti, Am; Fois, S; Catzeddu, P; Piga, Antonio; DEL CARO, Alessandra
Effect of harvest time and geographical area on sensory and instrumental texture profile of a PDO artichoke 1-gen-2014 Di Salvo, R.; Fadda, Costantino; Sanguinetti, Am; Naes, T.; DEL CARO, Alessandra
Effect of partial substitution of wheat flour with freeze-dried olive pomace on the technological, nutritional, and sensory properties of bread 1-gen-2024 Dahdah, Patricia; Cabizza, Roberto; Farbo, Maria Grazia; Fadda, Costantino; Del Caro, Alessandra; Montanari, Luigi; Hassoun, Georges; Piga, Antonio