FADDA, Costantino
FADDA, Costantino
AGRARIA
Aging of craft durum wheat beer fermented with sourdough yeasts
2016-01-01 Mascia, I; Fadda, Costantino; Karabin, M; Dostalek, P; DEL CARO, Alessandra
Antioxidant activity and sensory changes of strawberry tree fruits during cold storage and shelf life
2015-01-01 Fadda, Costantino; Fenu, Pam; Usai, G; DEL CARO, Alessandra; Matia Diez, Y; Sanguinetti, Am; Piga, Antonio
Applicazione dell'analisi sensoriale e strumentale sul Violetto di Provenza durante il ciclo di produzione della pianta
2012-01-01 DEL CARO, Alessandra; Sanguinetti, A. M.; Fadda, Costantino; Di Salvo, R.
Applicazione dell'analisi sensoriale e strumentale sul Violetto di Provenza durante il ciclo di produzione della pianta
2013-01-01 DEL CARO, Alessandra; Sanguinetti, A. M.; Fadda, Costantino; Di Salvo, R.
Assessment of Cannonau biotypes maturity using two noninvasive methods
2015-01-01 Usai, G.; Fadda, Costantino; Mercenaro, L.; Nieddu, Giovanni; DEL CARO, Alessandra
Bee pollen as a functional ingredient in gluten-free bread: A physicalchemical, technological and sensory approach
2018-01-01 Conte, Paola; DEL CARO, Alessandra; Balestra, Federica; Piga, Antonio; Fadda, Costantino
Bee pollen as a nutritious ingredient in gluten-free bread: a phisico-chemical, technological and nutritional approach
2016-01-01 Conte, Paola; Fadda, Costantino; DEL CARO, Alessandra; Milella, Giangiacomo Giuseppe; Sanguinetti, Anna Maria; Piga, Antonio
Bread making quality of wholemeal semolina from old and recent durum wheat cultivars
2015-01-01 Fadda, Costantino; Fois, Simonetta; Catzeddu, Pasquale; Motzo, Rosella; Giunta, Francesco; Piga, Antonio
Bread Staling: Updating the View
2014-01-01 Fadda, Costantino; Sanguinetti, A. M.; DEL CARO, Alessandra; Collar, C.; Piga, Antonio
Broccoli leaf powder as an attractive by-product ingredient: effect on batter behaviour, technological properties and sensory quality of gluten-free mini sponge cake
2019-01-01 Krupa-Kozak, U.; Drabińska, N.; Rosell, C. M.; Fadda, Costantino; C., Anders; A., Jeliński; T., Ostaszyk
Change in quality during ripening of olive fruits and related oils extracted from three minor autochthonous Sardinian cultivars
2019-01-01 Conte, Paola; Squeo, Giacomo; Difonzo, Graziana; Caponio, Francesco; Fadda, Costantino; Del Caro, Alessandra; Urgeghe, Pietro Paolo; Montanari, Luigi; Montinaro, Antonio; Piga, Antonio
Changes during storage of quality parameters and in vitro antioxidant activity of extra virgin monovarietal oils obtained with two extraction technologies
2012-01-01 Fadda, Costantino; DEL CARO, Alessandra; Sanguinetti, Am; Urgeghe, Pietro Paolo; Vacca, Vincenzo; Arca, Pp; Piga, Antonio
Confronto fra tre strumenti per una rapida valutazione della maturità fenolica di sei cloni di Cannonau
2011-01-01 Fadda, Costantino; Sanguinetti, A. M.; Fenu, P; DEL CARO, Alessandra
Contribution of Melanoidins to the Antioxidant Activity of Prunes
2010-01-01 Madrau, M. A.; Sanguinetti, A. M.; DEL CARO, Alessandra; Fadda, Costantino; Piga, Antonio
Development of a methodology for the sensory descriptive analysis of Artichoke for the quality certification (PDO)
2010-01-01 DI SALVO, R; Fadda, Costantino; Sanguinetti, A. M.; DEL CARO, Alessandra
Differences among two grapevine cultivars in their response to pre and post veraison water deficit
2022-01-01 Mercenaro, L.; De Oliveira, A. F.; Del Caro, A.; Fadda, C.; Nieddu, G.
Differenze sensoriali in un “flat bread” senza glutine con alto valore aggiunto
2014-01-01 Fadda, Costantino; Sanguinetti, Am; Fois, S; Catzeddu, P; Piga, Antonio; DEL CARO, Alessandra
Differenze sensoriali in un “flat bread” senza glutine con alto valore aggiunto
2015-01-01 Fadda, Costantino; Sanguinetti, Am; Fois, S; Catzeddu, P; Piga, Antonio; DEL CARO, Alessandra
Effect of harvest time and geographical area on sensory and instrumental texture profile of a PDO artichoke
2014-01-01 Di Salvo, R.; Fadda, Costantino; Sanguinetti, Am; Naes, T.; DEL CARO, Alessandra
Effect of partial substitution of wheat flour with freeze-dried olive pomace on the technological, nutritional, and sensory properties of bread
2024-01-01 Dahdah, Patricia; Cabizza, Roberto; Farbo, Maria Grazia; Fadda, Costantino; Del Caro, Alessandra; Montanari, Luigi; Hassoun, Georges; Piga, Antonio
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Aging of craft durum wheat beer fermented with sourdough yeasts | 1-gen-2016 | Mascia, I; Fadda, Costantino; Karabin, M; Dostalek, P; DEL CARO, Alessandra | |
Antioxidant activity and sensory changes of strawberry tree fruits during cold storage and shelf life | 1-gen-2015 | Fadda, Costantino; Fenu, Pam; Usai, G; DEL CARO, Alessandra; Matia Diez, Y; Sanguinetti, Am; Piga, Antonio | |
Applicazione dell'analisi sensoriale e strumentale sul Violetto di Provenza durante il ciclo di produzione della pianta | 1-gen-2012 | DEL CARO, Alessandra; Sanguinetti, A. M.; Fadda, Costantino; Di Salvo, R. | |
Applicazione dell'analisi sensoriale e strumentale sul Violetto di Provenza durante il ciclo di produzione della pianta | 1-gen-2013 | DEL CARO, Alessandra; Sanguinetti, A. M.; Fadda, Costantino; Di Salvo, R. | |
Assessment of Cannonau biotypes maturity using two noninvasive methods | 1-gen-2015 | Usai, G.; Fadda, Costantino; Mercenaro, L.; Nieddu, Giovanni; DEL CARO, Alessandra | |
Bee pollen as a functional ingredient in gluten-free bread: A physicalchemical, technological and sensory approach | 1-gen-2018 | Conte, Paola; DEL CARO, Alessandra; Balestra, Federica; Piga, Antonio; Fadda, Costantino | |
Bee pollen as a nutritious ingredient in gluten-free bread: a phisico-chemical, technological and nutritional approach | 1-gen-2016 | Conte, Paola; Fadda, Costantino; DEL CARO, Alessandra; Milella, Giangiacomo Giuseppe; Sanguinetti, Anna Maria; Piga, Antonio | |
Bread making quality of wholemeal semolina from old and recent durum wheat cultivars | 1-gen-2015 | Fadda, Costantino; Fois, Simonetta; Catzeddu, Pasquale; Motzo, Rosella; Giunta, Francesco; Piga, Antonio | |
Bread Staling: Updating the View | 1-gen-2014 | Fadda, Costantino; Sanguinetti, A. M.; DEL CARO, Alessandra; Collar, C.; Piga, Antonio | |
Broccoli leaf powder as an attractive by-product ingredient: effect on batter behaviour, technological properties and sensory quality of gluten-free mini sponge cake | 1-gen-2019 | Krupa-Kozak, U.; Drabińska, N.; Rosell, C. M.; Fadda, Costantino; C., Anders; A., Jeliński; T., Ostaszyk | |
Change in quality during ripening of olive fruits and related oils extracted from three minor autochthonous Sardinian cultivars | 1-gen-2019 | Conte, Paola; Squeo, Giacomo; Difonzo, Graziana; Caponio, Francesco; Fadda, Costantino; Del Caro, Alessandra; Urgeghe, Pietro Paolo; Montanari, Luigi; Montinaro, Antonio; Piga, Antonio | |
Changes during storage of quality parameters and in vitro antioxidant activity of extra virgin monovarietal oils obtained with two extraction technologies | 1-gen-2012 | Fadda, Costantino; DEL CARO, Alessandra; Sanguinetti, Am; Urgeghe, Pietro Paolo; Vacca, Vincenzo; Arca, Pp; Piga, Antonio | |
Confronto fra tre strumenti per una rapida valutazione della maturità fenolica di sei cloni di Cannonau | 1-gen-2011 | Fadda, Costantino; Sanguinetti, A. M.; Fenu, P; DEL CARO, Alessandra | |
Contribution of Melanoidins to the Antioxidant Activity of Prunes | 1-gen-2010 | Madrau, M. A.; Sanguinetti, A. M.; DEL CARO, Alessandra; Fadda, Costantino; Piga, Antonio | |
Development of a methodology for the sensory descriptive analysis of Artichoke for the quality certification (PDO) | 1-gen-2010 | DI SALVO, R; Fadda, Costantino; Sanguinetti, A. M.; DEL CARO, Alessandra | |
Differences among two grapevine cultivars in their response to pre and post veraison water deficit | 1-gen-2022 | Mercenaro, L.; De Oliveira, A. F.; Del Caro, A.; Fadda, C.; Nieddu, G. | |
Differenze sensoriali in un “flat bread” senza glutine con alto valore aggiunto | 1-gen-2014 | Fadda, Costantino; Sanguinetti, Am; Fois, S; Catzeddu, P; Piga, Antonio; DEL CARO, Alessandra | |
Differenze sensoriali in un “flat bread” senza glutine con alto valore aggiunto | 1-gen-2015 | Fadda, Costantino; Sanguinetti, Am; Fois, S; Catzeddu, P; Piga, Antonio; DEL CARO, Alessandra | |
Effect of harvest time and geographical area on sensory and instrumental texture profile of a PDO artichoke | 1-gen-2014 | Di Salvo, R.; Fadda, Costantino; Sanguinetti, Am; Naes, T.; DEL CARO, Alessandra | |
Effect of partial substitution of wheat flour with freeze-dried olive pomace on the technological, nutritional, and sensory properties of bread | 1-gen-2024 | Dahdah, Patricia; Cabizza, Roberto; Farbo, Maria Grazia; Fadda, Costantino; Del Caro, Alessandra; Montanari, Luigi; Hassoun, Georges; Piga, Antonio |