SPANU, Carlo
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 1763
EU - Europa 1555
AS - Asia 542
AF - Africa 10
SA - Sud America 8
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 7
OC - Oceania 5
Totale 3890
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 1752
UA - Ucraina 499
CN - Cina 483
IT - Italia 396
DE - Germania 177
FR - Francia 168
SE - Svezia 120
GB - Regno Unito 68
FI - Finlandia 54
BE - Belgio 38
TR - Turchia 26
IR - Iran 11
EG - Egitto 10
CA - Canada 9
BR - Brasile 8
IN - India 8
RO - Romania 8
EU - Europa 7
MT - Malta 6
AU - Australia 5
JP - Giappone 5
NL - Olanda 3
PL - Polonia 3
HK - Hong Kong 2
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
BG - Bulgaria 1
BY - Bielorussia 1
CH - Svizzera 1
DK - Danimarca 1
EE - Estonia 1
ES - Italia 1
HU - Ungheria 1
IS - Islanda 1
KW - Kuwait 1
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 1
LB - Libano 1
LV - Lettonia 1
MD - Moldavia 1
MS - Montserrat 1
NO - Norvegia 1
PT - Portogallo 1
RU - Federazione Russa 1
SA - Arabia Saudita 1
SG - Singapore 1
TH - Thailandia 1
TT - Trinidad e Tobago 1
Totale 3890
Città #
Chandler 597
Jacksonville 309
Princeton 212
Ann Arbor 193
Nanjing 131
Sassari 120
Wilmington 99
Dearborn 84
Beijing 45
Nanchang 43
Shenyang 40
Brussels 38
Changsha 36
Boardman 30
Jiaxing 29
Woodbridge 26
Tianjin 25
Hebei 23
Zhengzhou 23
Izmir 22
Jinan 20
Norwalk 17
San Mateo 17
Hangzhou 15
Castelfranco Emilia 12
San Francisco 12
Ningbo 11
Taizhou 11
Kunming 10
Ardabil 9
Arsiero 9
Capoterra 9
Grugliasco 9
Nuoro 9
Andover 8
Augusta 8
Cagliari 8
Milan 8
Quartu Sant'elena 8
Toronto 8
Falls Church 7
Brecon 6
Melita 6
Guangzhou 5
Città Di Castello 4
Fuzhou 4
Lanzhou 4
Marrùbiu 4
Redwood City 4
Sestu 4
Alghero 3
Auburn Hills 3
Bologna 3
Helsinki 3
Melito Di Napoli 3
Monmouth Junction 3
Trebaseleghe 3
Amsterdam 2
Ashburn 2
Bratislava 2
Canberra 2
Capannori 2
Carmignano Di Brenta 2
Central 2
Chions 2
Downers Grove 2
Galati 2
Haikou 2
Hanover 2
Hefei 2
Leawood 2
Los Angeles 2
Macomer 2
Melbourne 2
Mumbai 2
New York 2
Noicattaro 2
Parma 2
Pavia 2
Rome 2
San Benedetto del Tronto 2
Sanluri 2
São Paulo 2
Adliswil 1
Albiate 1
Bangkok 1
Bari 1
Brasov 1
Budapest 1
Cairo 1
Chisinau 1
Clearwater 1
Craiova 1
Cranfield 1
Cremona 1
Dubai 1
Eden Prairie 1
Edmonton 1
Foggia 1
Fontenay-le-fleury 1
Totale 2481
Nome #
Comparison of post-lethality thermal treatment conditions on the reduction of Listeria monocytogenes and sensory properties of vacuum packed ricotta salata cheese 76
A survey on Aflatoxin M1 content in sheep and goat milk produced in Sardinia Region, Italy (2005-2013) 74
Multidrug resistant and Methicillin Resistant Staphylococcus aureus (MRSA) isolated from raw sheep’s milk 74
Valutazione delle contaminazioni microbiologiche rilevanti per la sicurezza alimentare in stabilimenti di produzione di formaggi ovini della Sardegna 73
Listeria monocytogenes growth potential in Ricotta salata cheese 72
Antibiotic resistance of Vibrio species isolated from Sparus aurata reared in Italian mariculture 71
Studio del livello di contaminazione ambientale da Listeria spp in Salumifici della Regione Sardegna 67
Studio del potenziale invasivo di ceppi di Listeria monocytogenes isolati da alimenti pronti al consumo reperibili in commercio 66
Composizione acidica del grasso del latte di capre primipare di razza Sarda e Maltese tenute nelle stesse condizioni di allevamento semi estensivo 64
Antibiotic Resistance in Staphylococcus aureus and Coagulase Negative Staphylococci Isolated from Goats with Subclinical Mastitis 63
Evoluzione del profilo microbico di ricotte salate intere nel corso della shelf-life 61
POSTOPERATIONAL AND PREOPERATIONAL Listeria monocytogenes CONTAMINATION IN TWO SHEEP’S MILK CHEESE-MAKING PLANTS ENVIRONMENT 61
Conservabilità della ricotta salata e affumicata confezionata in atmosfera modificata 59
Prevalenza e profilo di virulenza di Y. enterocolitica isolata dal latte crudo ovino e caprino e da campioni ambientali in caseificio: dati preliminari 59
Shelf life evaluation of ricotta fresca sheep cheese in modified atmosphere packaging 59
Occurrence and traceability of Listeria monocytogenes strains isolated from sheep’s milk cheese-making plants environment 59
Presenza di Anisakis spp (Nematoda: Anisakidae) in pesci atlantici e mediterranei commercializzati in Sardegna 58
Prevalenza e tracciabilità di Salmonella spp. in cinque salumifici della Sardegna 57
Contenuto in cellule somatiche nel latte di capre primipare di razza Sarda e Maltese 56
Definizione di un processo di produzione di formaggio e di ricotta a base di latte crudo di pecora senza lattosio 54
Valutazione del livello di contaminazione da Listeria monocytogenes e Listeria spp. in Ready-To-Eat sandwiches commercializzati in distributori automatici di differenti strutture ospedaliere 54
Prevalenza e identificazione di Vibrio spp. in orate di allevamento 53
Using protective cultures to control Pseudomonas spp contamination in Ricotta fresca cheese 53
Performance produttive di capre primipare di razza Sarda e Maltese tenute nelle stesse condizioni 53
Testing commercial biopreservative against spoilage microorganisms in MAP packed Ricotta fresca cheese 52
Occurrence of nematodes of the genus Anisakis in mediterranean and atlantic fish marketed in Sardinia 52
Production of farmstead lactose-free Pecorino di Osilo and ricotta cheeses from sheep’s milk 52
Antibiotic Resistance Traits and Molecular Subtyping of Staphylococcus aureus Isolated from Raw Sheep Milk Cheese 52
Inactivation of Listeria monocytogenes using water bath heat treatment in vacuum packed ricotta salata cheese wedges 52
DETERMINATION OF AFLATOXIN M1 IN LONG-RIPENED PECORINO ROMANO, GRANA PADANO AND PARMIGIANO REGGIANO CHEESES 48
A case of Listeria monocytogenes ST-219 meningo-encephalitis 47
Use of Carnobacterium spp protective culture in MAP packed Ricotta fresca cheese to control Pseudomonas spp 47
Contaminazione crociata di alimenti: caso clinico di meningoencefalite da L. monocytogenes 46
Studio del profilo degli acidi grassi del latte di capra alimentare 46
Post-lethality water bath treatments to control Listeria monocytogenes in vacuum packed Ricotta salata wedeges 46
Sporeforming bacterial pathogens in ready-to-eat dairy products 45
Linee Guida, Il Suino di Razza Sarda: allevamento e prodotti da salumeria 45
Antibiotic resistance of Aeromonas ssp. strains isolated from Sparus aurata reared in Italian mariculture farms 44
Monitoraggio del contenuto di Aflatossina M1 nel latte di pecora e di capra in Sardegna (2005-2013) 44
Determinazione dell’aflatossina M1 nel latte e nei formaggi ovini 44
Prevalence, bio/serotyping and antibiotic resistance of Yersinia enterocolitica detected in finishing pigs at slaughter in Sardinia 44
Strategie di sorveglianza attiva e networking per il controllo delle infezioni da L. monocytogenes 44
Prevalence, serotypes and antibiotic resistance of Salmonella enterica isolated from quail carcasses and quail meat preparations 44
Contaminazione ambientale da Listeria monocytogenes in caseifici ovini industriali 43
Hygienic and sensory quality factors affecting the shelf-life of Fruhe (Casu axedu) traditional Sardinian fresh cheese 43
Il challenge test microbiologico per Listeria monocytogenes in alimenti pronti al consumo: un approccio pratico 43
Evaluation of a post-lethality treatment against Listeria monocytogenes on Ricotta salata cheese 41
Antibiotico resistenza di ceppi di S. aureus isolati da latte di capra allevata in Sardegna 41
Occurrence and behavior of Bacillus cereus in naturally contaminated ricotta salata cheese during refrigerated storage 40
Evolution of the microbiological profile of vacuum-packed ricotta salata cheese during shelf-life 39
Listeria spp. and Listeria monocytogenes contamination in ready-to-eat sandwiches collected from vending machines 39
Prevalenza di Staphylococcus aureus in formaggi ovini a latte crudo e profilo enterotossigenico 39
Impact of intramammary antimicrobial dry treatment and teat sanitation on somatic cell count and intramammary infection in dairy ewes 38
Occurrence, Characterization, and Antimicrobial Susceptibility of Salmonella enterica in Slaughtered Pigs in Sardinia 38
Ultrasonic Assessment of Teat Tissue Congestion 37
Occurrence and traceability of salmonella spp. In five sardinian fermented sausage facilities 36
Arcobacter butzleri in sheep ricotta cheese at retail and related sources of contamination at the industrial dairy plant 35
SALMONELLA PREVALENCE AND CARCASS HYGIENE OF WILD BOARS FROM ASINARA NATIONAL PARK 35
Listeria monocytogenes contamination in dairy plants: evaluation of Listeria monocytogenes environmental contamination in two cheese-making plants using sheep milk 34
Epidemiology and Production Effects of subclinical mastitis in a milking sheep flock in Wisconsin 34
Prevalenza di Staphylococcus aureus in formaggi ovini al latte crudo e profilo enterotossigenico 33
Prevalence, bioserotyping and antibiotic resistance of pathogenic Yersinia enterocolitica detected in pigs at slaughter in Sardinia 33
null 33
Tracing Listeria monocytogenes isolates from ewe’s dairy plants in Sardinia 32
Valutazione della possibilità di estendere la shelf life della salsiccia sarda confezionata sottovuoto 32
Valutazione della shelf-life in ricotta fresca ovina confezionata in atmosfera protettiva 32
Listeria monocytogenes growth potential in Ricotta Salata cheese. 32
Profilo degli acidi grassi polinsaturi nel latte di capre di razza maltese e sarda 31
Effect of Dry Treatment on Mastitis in Dairy Sheep 31
Microbiological and physicochemical properties of smoked ricotta cheese during refrigeration and temperature abuse storage 31
Virulence factors and genetic variability of Staphylococcus aureus strains isolated from raw sheep's milk cheese 31
Fattori di qualità igienica e sensoriale che influenzano la shelf-life del formaggio fresco tradizionale Fruhe (Casu axedu) della Sardegna 30
PCDDs, PCDFs e Dioxin Like-PCBs nel latte ovino in Sardegna 29
Testing commercial biopreservative and bioprotective cultures to enhance MAP packed fresh sheep ricotta cheese shelf-life 29
Definizione del cut-off epidemiologico per la valutazione dell’antibiotico resistenza di Staphylococcus aureus nella produzione del latte di pecora 29
Understanding the influence of machine milking on teat defence mechanism 28
Prevalenza e identificazione di Vibrio spp. in orate di allevamento 28
Performance of the Direct Cell Counter on ovine milk samples 26
Listeria monocytogenes environmental sampling program in ready-to-eat processing facilities: A practical approach 26
DETERMINAZIONE DELL’AFLATOSSINA M1 NEL LATTE E NEI FORMAGGI OVINI 26
Levels of PCDDs, PCDFs and dioxin-like PCBs in sheep milk collected in Sardinia, Italy 26
Microbiological challenge testing for Listeria monocytogenes in ready-to-eat food: a practical approach 25
Levels and congener profiles of polychlorinated dibenzo-p-dioxins (PCDDs), polychlorinated dibenzofurans (PCDFs) and polychlorinated biphenyls (PCBs) in sheep milk from an industrialised area of Sardinia, Italy 23
Survey on the fatty acid profile of fluid goat milk 22
Valutazione delle contaminazioni ambientali da Listeria monocytogenes in due caseifici ovini della Sardegna 22
Whole-genome sequencing analysis of highly prevalent Salmonella serovars in wild boars from a national park in Sardinia 21
Prevalence and characterization of Y. enterocolitica detected from sheep and goat raw milk and cheese making plants 20
PCDDs, PCDFs e Dioxin-like PCBs nel latte ovino in Sardegna 20
Occurrence of Listeria spp. and l. monocytogenes in industrial and farmstead sheep’s cheese-making plants. 19
Salmonella in wild boars from Asinara national park: serovars, animicrobial resistance and molecular characterization 18
Listeria monocytogenes enumeration in ricotta cheese marketed in Botucatu, São Paulo, Brazil 18
Microbiological quality of ricotta cheese marketed in Botucatu, São Paulo, Brazil. 17
Detection of Arcobacter spp. in environmental and food samples collected in industrial and artisanal sheep's milk cheese-making plants 16
Determinazione del tasso massimo di crescita di Listeria monocytogenes in ricotte salate ovine porzionate 16
Compliance with food safety criterion for Escherichia coli on live bivalve molluscs market in Sardinia (Italy) 16
Association between Escherichia coli and Salmonella spp. food safety criteria in live bivalve molluscs from wholesale and retail markets 16
Traceability and virulence determinants of L. monocytogenes isolated from ovine cheese making plants 15
Testing a commercial β-galactosidase for the production of lactose-free goat’s milk yogurt 14
Prevalence and pathogenic potential of Arcobacter spp. isolated from edible bivalve molluscs in Sardinia 14
Can Protective Cultures improve sheep's milk cheeses safety? 10
Totale 4015
Categoria #
all - tutte 8245
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 8245


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2017/201851 0000 00 1324 3218
2018/2019405 35210 10111 113 69105157
2019/20201007 221135917 11375 18139 1006110622
2020/2021841 111712021 8830 9811 1281188524
2021/2022669 94381219 1323 2158 513988213
2022/2023804 12312335216 110190 70 0000
Totale 4082