DE SANTIS, Enrico Pietro Luigi
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 10.746
AS - Asia 6.619
EU - Europa 6.224
SA - Sud America 4.381
AF - Africa 273
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 27
OC - Oceania 16
Totale 28.286
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 10.491
BR - Brasile 3.889
SG - Singapore 2.677
IT - Italia 2.273
CN - Cina 2.108
UA - Ucraina 1.557
DE - Germania 643
HK - Hong Kong 638
FR - Francia 567
VN - Vietnam 321
FI - Finlandia 266
SE - Svezia 230
GB - Regno Unito 218
AR - Argentina 193
TR - Turchia 146
NL - Olanda 99
MX - Messico 97
CA - Canada 89
ZA - Sudafrica 89
RU - Federazione Russa 87
BD - Bangladesh 86
EC - Ecuador 84
IQ - Iraq 78
IN - India 74
UZ - Uzbekistan 64
BE - Belgio 55
KR - Corea 53
VE - Venezuela 53
CO - Colombia 48
ID - Indonesia 48
PK - Pakistan 48
MA - Marocco 45
JP - Giappone 38
PL - Polonia 33
PY - Paraguay 32
EG - Egitto 30
AZ - Azerbaigian 29
KE - Kenya 26
AE - Emirati Arabi Uniti 25
JO - Giordania 25
ES - Italia 24
PE - Perù 24
TN - Tunisia 24
UY - Uruguay 24
CL - Cile 23
IR - Iran 23
EU - Europa 21
KZ - Kazakistan 20
DZ - Algeria 19
OM - Oman 17
AT - Austria 16
NP - Nepal 16
KG - Kirghizistan 15
RO - Romania 15
RS - Serbia 15
AU - Australia 14
DO - Repubblica Dominicana 14
LT - Lituania 13
IL - Israele 12
CZ - Repubblica Ceca 11
JM - Giamaica 11
AL - Albania 10
BO - Bolivia 10
CR - Costa Rica 9
CH - Svizzera 8
GR - Grecia 8
HN - Honduras 8
IE - Irlanda 8
LU - Lussemburgo 8
MD - Moldavia 8
PA - Panama 8
SN - Senegal 8
MT - Malta 7
SA - Arabia Saudita 7
AO - Angola 6
BA - Bosnia-Erzegovina 6
DK - Danimarca 6
GE - Georgia 6
KW - Kuwait 6
PS - Palestinian Territory 6
BY - Bielorussia 5
GT - Guatemala 5
LB - Libano 5
LK - Sri Lanka 5
TT - Trinidad e Tobago 5
BG - Bulgaria 4
GA - Gabon 4
HR - Croazia 4
IS - Islanda 4
NG - Nigeria 4
PH - Filippine 4
SY - Repubblica araba siriana 4
XK - ???statistics.table.value.countryCode.XK??? 4
BN - Brunei Darussalam 3
CG - Congo 3
CI - Costa d'Avorio 3
ET - Etiopia 3
PT - Portogallo 3
SI - Slovenia 3
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 3
Totale 28.244
Città #
Dallas 3.746
Singapore 1.412
Chandler 1.357
Jacksonville 928
Hong Kong 631
Princeton 512
Beijing 444
Nanjing 405
Dearborn 322
New York 309
São Paulo 288
Ashburn 279
Ann Arbor 238
Sassari 226
Wilmington 221
Shanghai 145
Nanchang 137
Boardman 136
Shenyang 127
Los Angeles 115
Rome 114
Rio de Janeiro 112
Belo Horizonte 111
Milan 109
Ho Chi Minh City 106
Santa Clara 91
Hebei 84
Tianjin 84
Cagliari 81
Changsha 81
Jiaxing 80
Brasília 75
Hanoi 74
Porto Alegre 60
Brussels 55
Tashkent 55
Jinan 52
Munich 52
Seoul 52
Curitiba 51
Woodbridge 49
Guarulhos 44
Campinas 43
Zhengzhou 41
Andover 40
Izmir 40
Johannesburg 39
Helsinki 38
London 38
Columbus 37
Hangzhou 37
Mountain View 37
San Francisco 37
The Dalles 37
Florence 36
Tokyo 35
Kunming 34
Salvador 34
Sorocaba 34
Norwalk 31
Toronto 31
Goiânia 30
Ribeirão Preto 30
Manaus 29
Quito 29
Fortaleza 28
Istanbul 28
Baku 27
Buffalo 27
Frankfurt am Main 27
San Mateo 27
Warsaw 27
Council Bluffs 26
Guayaquil 26
Brooklyn 25
Buenos Aires 25
Montreal 25
Ningbo 25
Amman 24
Turin 24
São José dos Campos 23
Baghdad 22
Nairobi 22
Nuoro 22
Stockholm 22
Campo Grande 21
Chicago 21
Juiz de Fora 21
Montevideo 21
Osasco 21
Santo André 21
Alghero 20
Ankara 20
Bologna 20
Caxias do Sul 20
Joinville 20
Mexico City 20
Oristano 20
Taizhou 20
Turku 20
Totale 15.275
Nome #
Evoluzione del contenuto in istamina nella bottarga di muggine 1.660
A case of Listeria monocytogenes ST-219 meningo-encephalitis 327
A survey on Aflatoxin M1 content in sheep and goat milk produced in Sardinia Region, Italy (2005-2013) 265
Antibiotic resistance of Vibrio species isolated from Sparus aurata reared in Italian mariculture 191
Antibiotic resistance of Aeromonas ssp. strains isolated from Sparus aurata reared in Italian mariculture farms 188
Comparison of post-lethality thermal treatment conditions on the reduction of Listeria monocytogenes and sensory properties of vacuum packed ricotta salata cheese 185
Antibiotico resistenza di ceppi di S. aureus isolati da latte di capra allevata in Sardegna 183
Antibiotic susceptibility of staphylococci isolated from goat’s subclinical mastitis 180
Strategie di sorveglianza attiva e networking per il controllo delle infezioni da L. monocytogenes 177
Conservabilità della ricotta salata e affumicata confezionata in atmosfera modificata 176
Antibiotic Resistance in Staphylococcus aureus and Coagulase Negative Staphylococci Isolated from Goats with Subclinical Mastitis 174
Arcobacter butzleri in sheep ricotta cheese at retail and related sources of contamination at the industrial dairy plant 170
Antibiotic Resistance Traits and Molecular Subtyping of Staphylococcus aureus Isolated from Raw Sheep Milk Cheese 170
Attività inibente del miele nei confronti di Bacillus subtilis e Bacillus stearothermophilus. 169
Antibiotic resistance assessment in S. aureus strains isolated from raw sheep's milk cheese 164
Shelf life evaluation of ricotta fresca sheep cheese in modified atmosphere packaging 163
Antibiotic Susceptibility of Staphylococcus spp Strains Isolated from Sub-clinical Mastitis in Goat Milk 163
Caratterizzazione del Pecorino Sardo: evoluzione dei parametri microbiologici nel corso della produzione 162
Composizione acidica del grasso del latte di capre primipare di razza Sarda e Maltese tenute nelle stesse condizioni di allevamento semi estensivo 161
Antimicrobial resistance of potentially pathogenic Yersinia enterocolitica detected from raw sheep and goat milk and cheese making plants in Sardinia 156
Definizione di un processo di produzione di formaggio e di ricotta a base di latte crudo di pecora senza lattosio 156
CARATTERIZZAZIONE DELLA PATOGENICITA’ IN MICRORGANISMI DEL GRUPPO BACILLUS CEREUS ISOLATI DA RICOTTA DI PECORA 154
A New multiplex PCR for the detection of hbl genes in strains of the “ Bacillus cereus group “ 154
Multidrug resistant and Methicillin Resistant Staphylococcus aureus (MRSA) isolated from raw sheep’s milk 153
Contaminazione crociata di alimenti: caso clinico di meningoencefalite da L. monocytogenes 152
CARATTERIZZAZIONE DI “SA PANADA” PRODOTTO TRADIZIONALE A BASE DI CARNE DEL MONTE ACUTO 147
CARATTERISTICHE MICROBIOLOGICHE DELLA SALSICCIA SARDA STAGIONATA PRODOTTA IN SATBILIMENTI ARTIGIANALI ED INDUSTRIALI 145
Can Protective Cultures improve sheep's milk cheeses safety? 145
Valutazione delle contaminazioni microbiologiche rilevanti per la sicurezza alimentare in stabilimenti di produzione di formaggi ovini della Sardegna 144
ATTIVITA’ ENTEROTOSSIGENICA E PROFILO DI PATOGENICITA’ IN S. AUREUS ISOLATO NEL CORSO DELLA PRODUZIONE DI FORMAGGI DI PECORA AL LATTE CRUDO 143
POSTOPERATIONAL AND PREOPERATIONAL Listeria monocytogenes CONTAMINATION IN TWO SHEEP’S MILK CHEESE-MAKING PLANTS ENVIRONMENT 141
Contaminazione ambientale da Listeria monocytogenes in caseifici ovini industriali 140
Testing commercial biopreservative and bioprotective cultures to enhance MAP packed fresh sheep ricotta cheese shelf-life”. 140
ANTIBIOTIC RESISTANCE IN STAPHYLOCOCCUS SPP STRAINS ISOLATED FROM GOATS’ SUBCLINICAL MASTITIS 139
Shelf-life della carne di suinetto sardo tradizionale e trattata termicamente confezionata sottovuoto 137
Gli Stafilococchi coagulasi negativi del latte ovino I. caratteri biochimico metabolici di staphylococcus Epidermidis 137
Analysis of total sheep meat fatty acids by a combination of chromatographic techniques. 135
Caratteristiche microbiologiche della salsiccia sarda stagionata prodotta in stabilimenti artigianali ed industriali 134
Comparison of γ-aminobutyric acid and biogenic amine content of different types of ewe’s milk cheese produced in Sardinia, Italy 133
Production of farmstead lactose-free Pecorino di Osilo and ricotta cheeses from sheep’s milk 133
Caratterizzazione microbiologica delle ricotte ovine. II: identificazione biochimica delle Enterobacteriaceae 133
Using protective cultures to control Pseudomonas spp contamination in Ricotta fresca cheese 132
Evoluzione del profilo microbico di ricotte salate intere nel corso della shelf-life 130
Listeria monocytogenes growth potential in Ricotta salata cheese 130
“Characterization of Sarda sheep carcasses used in the processing of meat products” 129
Aflatoxin M1 in bulk-tank raw milk produced in a low risk area 129
Evolution of the microbiological profile of vacuum-packed ricotta salata cheese during shelf-life 128
Determinazione dell’aflatossina M1 nel latte e nei formaggi ovini 128
Use of Carnobacterium spp protective culture in MAP packed Ricotta fresca cheese to control Pseudomonas spp 128
Prevalenza e profilo di virulenza di Y. enterocolitica isolata dal latte crudo ovino e caprino e da campioni ambientali in caseificio: dati preliminari 128
Multiplex PCR for the identification and serotyping of L. monocytogenes isolated from sheep’s cheese-processing plants 128
Characterization of pecorino sardo cheese: evolution of the microbiological parameters during production and ripening. 127
Antibiotic resistance inStaphylococcus aureus and coagulase negative Staphylococci isolated from goats with subclinical mastitis 125
Occurrence of nematodes of the genus Anisakis in mediterranean and atlantic fish marketed in Sardinia 124
DETERMINATION OF AFLATOXIN M1 IN LONG-RIPENED PECORINO ROMANO, GRANA PADANO AND PARMIGIANO REGGIANO CHEESES 122
Studio del livello di contaminazione ambientale da Listeria spp in Salumifici della Regione Sardegna 121
A source of extensive scientific issues on post-mortem findings in slaughtered sarda sheep as basis for risk assesment 120
Occurrence and traceability of salmonella spp. In five sardinian fermented sausage facilities 120
Evaluation of a post-lethality treatment against Listeria monocytogenes on Ricotta salata cheese 119
CARATTERIZZAZIONE DI BATTERI LATTICI DI UN FORMAGGIO TRADIZIONALE A PASTA FILATA 119
Listeria spp. and Listeria monocytogenes contamination in ready-to-eat sandwiches collected from vending machines 119
SALMONELLA PREVALENCE AND CARCASS HYGIENE OF WILD BOARS FROM ASINARA NATIONAL PARK 119
Inactivation of Listeria monocytogenes using water bath heat treatment in vacuum packed ricotta salata cheese wedges 117
Rilevazione dei residui di Ossitetraciclina nel latte ovino con metodi immunoenzimatici e microbiologici 117
Presenza di Anisakis spp (Nematoda: Anisakidae) in pesci atlantici e mediterranei commercializzati in Sardegna 116
Prevalenza e tracciabilità di Salmonella spp. in cinque salumifici della Sardegna 116
Studio del profilo degli acidi grassi del latte di capra alimentare 116
Total Lipids of Sarda Sheep Meat that Include the Fatty Acid and Alkenyl Composition and the CLA and Trans -18:1 Isomers 113
Contaminazione microbica di quaglie (Cuturnix Cuturnix) alla macellazione e valutazione della shelf-life. 112
Detection, virulence genes and antimicrobial resistance of Yersinia enterocolitica in sheep and goat raw milk 112
Microbiological and physicochemical properties of smoked ricotta cheese during refrigeration and temperature abuse storage 112
CARATTERIZZAZIONE DEI FATTORI DI PATOGENICITÀ E PRODUZIONE DI ENTEROTOSSINA DIARROICA IN CEPPI DI B. THURINGIENSIS ISOLATI DA BIOINSETTICIDI DEL COMMERCIO 111
Prevalence, serotypes and antibiotic resistance of Salmonella enterica isolated from quail carcasses and quail meat preparations 111
Evoluzione del contenuto in cellule somatiche nel latte di pecore di razza sarda nel corso di una lattazione 111
Studio del potenziale invasivo di ceppi di Listeria monocytogenes isolati da alimenti pronti al consumo reperibili in commercio 110
Prevalence, bioserotyping and antibiotic resistance of pathogenic Yersinia enterocolitica detected in pigs at slaughter in Sardinia 109
Post-lethality water bath treatments to control Listeria monocytogenes in vacuum packed Ricotta salata wedeges 109
Evolution and identification of lactic acid bacteria isolated during the ripening of Sardinian sausages 108
Valutazione della possibilità di estendere la shelf life della salsiccia sarda confezionata sottovuoto 108
Whole-genome sequencing analysis of highly prevalent Salmonella serovars in wild boars from a national park in Sardinia 108
Caratterizzazione di B. cereus isolati in caseifici ovini. 108
Valutazione del livello di contaminazione da Listeria monocytogenes e Listeria spp. in Ready-To-Eat sandwiches commercializzati in distributori automatici di differenti strutture ospedaliere 108
Rilevazione di residui di ossitetracicline nel latte ovino con metodi immunoenzimatici e microbiologici 107
Preliminary study on unsaturated fatty acid composition of sarda sheep meat. 107
Toxin gene pattern in Bacillus cereus group strains isolated from sheep ricotta cheese 106
Detection of aflatoxin M1 in bulk-tank milk and sheep cheese 105
The pattern of toxin genes and expression of diarrheal enterotoxins in Bacillus thuringiensis strains isolated from commercial bioinsecticides 105
Prevalenza di Staphylococcus aureus in formaggi ovini al latte crudo e profilo enterotossigenico 105
Biogenic amines content in Fiore Sardo cheese in relation to free amino acids and physicochemical characteristics 105
Ricotta ovina stagionata I. Caratteristiche fisicochimiche e di composizione. 105
Evoluzione della composizione del formaggio "Pecorino sardo" nel corso della maturazione 105
Contenuto in cellule somatiche nel latte di capre primipare di razza Sarda e Maltese 105
Definizione del cut-off epidemiologico per la valutazione dell’antibiotico resistenza di Staphylococcus aureus nella produzione del latte di pecora 104
Hygienic and sensory quality factors affecting the shelf-life of Fruhe (Casu axedu) traditional Sardinian fresh cheese 104
Prove di produzione industriale della ricotta ovina confezionata: evoluzione dei parametri microbiologici nel corso della conservazione. 103
Valutazione della prevalenza e della resistenza agli antibiotici di Salmonella, Yersinia enterocolitica ed Escherichia coli in cinghiali cacciati in Sardegna 102
Le Enterobacteriacea delle ricotte ovine 102
Post-lethality water bath treatments to control Listeria monocytogenes in vacuum packed Ricotta salata wedeges 102
Occurrence and traceability of Listeria monocytogenes strains isolated from sheep’s milk cheese-making plants environment 102
Prevalenza di Staphylococcus aureus in formaggi ovini a latte crudo e profilo enterotossigenico 102
Totale 14.912
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Totale 106.472


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/20211.228 0 0 0 0 0 65 279 24 326 313 176 45
2021/20221.391 226 71 25 41 23 27 69 120 102 54 161 472
2022/20232.825 281 188 74 451 282 425 12 346 427 53 159 127
2023/20241.388 182 102 48 71 108 298 50 78 17 64 136 234
2024/20258.404 113 169 476 227 321 256 638 1.654 2.820 1.105 376 249
2025/20267.814 465 2.831 1.753 1.777 870 118 0 0 0 0 0 0
Totale 28.555