DE SANTIS, Enrico Pietro Luigi
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 10.899
AS - Asia 6.854
EU - Europa 6.273
SA - Sud America 4.401
AF - Africa 282
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 27
OC - Oceania 16
Totale 28.752
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 10.635
BR - Brasile 3.901
SG - Singapore 2.812
IT - Italia 2.304
CN - Cina 2.138
UA - Ucraina 1.557
DE - Germania 644
HK - Hong Kong 639
FR - Francia 567
VN - Vietnam 367
FI - Finlandia 266
SE - Svezia 231
GB - Regno Unito 222
AR - Argentina 194
TR - Turchia 146
NL - Olanda 104
MX - Messico 100
CA - Canada 94
ZA - Sudafrica 92
BD - Bangladesh 91
RU - Federazione Russa 88
EC - Ecuador 85
IQ - Iraq 83
IN - India 78
UZ - Uzbekistan 65
BE - Belgio 55
VE - Venezuela 55
KR - Corea 53
CO - Colombia 51
PK - Pakistan 51
ID - Indonesia 48
MA - Marocco 46
JP - Giappone 39
PL - Polonia 36
PY - Paraguay 33
EG - Egitto 31
AZ - Azerbaigian 29
ES - Italia 27
KE - Kenya 27
AE - Emirati Arabi Uniti 25
JO - Giordania 25
IR - Iran 24
PE - Perù 24
TN - Tunisia 24
UY - Uruguay 24
CL - Cile 23
DZ - Algeria 21
EU - Europa 21
KZ - Kazakistan 21
OM - Oman 17
AT - Austria 16
NP - Nepal 16
KG - Kirghizistan 15
RO - Romania 15
RS - Serbia 15
AU - Australia 14
DO - Repubblica Dominicana 14
IL - Israele 13
LT - Lituania 13
CZ - Repubblica Ceca 11
JM - Giamaica 11
AL - Albania 10
BO - Bolivia 10
CR - Costa Rica 9
HN - Honduras 9
SN - Senegal 9
CH - Svizzera 8
GR - Grecia 8
IE - Irlanda 8
LU - Lussemburgo 8
MD - Moldavia 8
PA - Panama 8
MT - Malta 7
SA - Arabia Saudita 7
AO - Angola 6
BA - Bosnia-Erzegovina 6
DK - Danimarca 6
GE - Georgia 6
KW - Kuwait 6
PS - Palestinian Territory 6
BY - Bielorussia 5
GT - Guatemala 5
LB - Libano 5
LK - Sri Lanka 5
SY - Repubblica araba siriana 5
TT - Trinidad e Tobago 5
BG - Bulgaria 4
GA - Gabon 4
HR - Croazia 4
IS - Islanda 4
NG - Nigeria 4
PH - Filippine 4
XK - ???statistics.table.value.countryCode.XK??? 4
BN - Brunei Darussalam 3
CG - Congo 3
CI - Costa d'Avorio 3
ET - Etiopia 3
PT - Portogallo 3
SI - Slovenia 3
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 3
Totale 28.710
Città #
Dallas 3.747
Singapore 1.546
Chandler 1.357
Jacksonville 928
Hong Kong 632
Princeton 512
Beijing 445
Nanjing 405
Ashburn 328
New York 323
Dearborn 322
São Paulo 292
Ann Arbor 238
Sassari 226
Wilmington 221
Shanghai 145
Nanchang 137
Boardman 136
Shenyang 127
Ho Chi Minh City 119
Los Angeles 117
Rome 115
Rio de Janeiro 112
Belo Horizonte 111
Milan 109
Santa Clara 93
Hebei 84
Tianjin 84
Hanoi 83
Cagliari 81
Changsha 81
Jiaxing 80
Brasília 75
Porto Alegre 60
Tashkent 56
Brussels 55
Jinan 52
Munich 52
Seoul 52
Curitiba 51
Woodbridge 49
Guarulhos 44
Campinas 43
Johannesburg 42
Zhengzhou 42
Andover 40
Izmir 40
London 40
Helsinki 38
Columbus 37
Hangzhou 37
Mountain View 37
San Francisco 37
The Dalles 37
Florence 36
Tokyo 36
Kunming 34
Salvador 34
Sorocaba 34
Toronto 32
Norwalk 31
Goiânia 30
Quito 30
Ribeirão Preto 30
Warsaw 30
Manaus 29
San Jose 29
Fortaleza 28
Istanbul 28
Baku 27
Buffalo 27
Frankfurt am Main 27
San Mateo 27
Brooklyn 26
Council Bluffs 26
Guayaquil 26
Montreal 26
Orem 26
Buenos Aires 25
Ningbo 25
Amman 24
Baghdad 24
Chicago 24
Turin 24
Mexico City 23
Nairobi 23
Stockholm 23
São José dos Campos 23
Denver 22
Nuoro 22
Campo Grande 21
Juiz de Fora 21
Montevideo 21
Osasco 21
Santo André 21
Alghero 20
Ankara 20
Bologna 20
Caxias do Sul 20
Dhaka 20
Totale 15.548
Nome #
Evoluzione del contenuto in istamina nella bottarga di muggine 1.676
A case of Listeria monocytogenes ST-219 meningo-encephalitis 328
A survey on Aflatoxin M1 content in sheep and goat milk produced in Sardinia Region, Italy (2005-2013) 270
Antibiotic resistance of Vibrio species isolated from Sparus aurata reared in Italian mariculture 193
Comparison of post-lethality thermal treatment conditions on the reduction of Listeria monocytogenes and sensory properties of vacuum packed ricotta salata cheese 190
Antibiotic resistance of Aeromonas ssp. strains isolated from Sparus aurata reared in Italian mariculture farms 190
Antibiotico resistenza di ceppi di S. aureus isolati da latte di capra allevata in Sardegna 186
Antibiotic susceptibility of staphylococci isolated from goat’s subclinical mastitis 185
Strategie di sorveglianza attiva e networking per il controllo delle infezioni da L. monocytogenes 182
Conservabilità della ricotta salata e affumicata confezionata in atmosfera modificata 179
Antibiotic Resistance in Staphylococcus aureus and Coagulase Negative Staphylococci Isolated from Goats with Subclinical Mastitis 177
Attività inibente del miele nei confronti di Bacillus subtilis e Bacillus stearothermophilus. 173
Arcobacter butzleri in sheep ricotta cheese at retail and related sources of contamination at the industrial dairy plant 172
Antibiotic Resistance Traits and Molecular Subtyping of Staphylococcus aureus Isolated from Raw Sheep Milk Cheese 172
Antibiotic resistance assessment in S. aureus strains isolated from raw sheep's milk cheese 166
Antibiotic Susceptibility of Staphylococcus spp Strains Isolated from Sub-clinical Mastitis in Goat Milk 166
Shelf life evaluation of ricotta fresca sheep cheese in modified atmosphere packaging 165
Composizione acidica del grasso del latte di capre primipare di razza Sarda e Maltese tenute nelle stesse condizioni di allevamento semi estensivo 163
Caratterizzazione del Pecorino Sardo: evoluzione dei parametri microbiologici nel corso della produzione 163
Antimicrobial resistance of potentially pathogenic Yersinia enterocolitica detected from raw sheep and goat milk and cheese making plants in Sardinia 158
CARATTERIZZAZIONE DELLA PATOGENICITA’ IN MICRORGANISMI DEL GRUPPO BACILLUS CEREUS ISOLATI DA RICOTTA DI PECORA 158
Definizione di un processo di produzione di formaggio e di ricotta a base di latte crudo di pecora senza lattosio 158
A New multiplex PCR for the detection of hbl genes in strains of the “ Bacillus cereus group “ 157
Multidrug resistant and Methicillin Resistant Staphylococcus aureus (MRSA) isolated from raw sheep’s milk 155
Contaminazione crociata di alimenti: caso clinico di meningoencefalite da L. monocytogenes 153
CARATTERIZZAZIONE DI “SA PANADA” PRODOTTO TRADIZIONALE A BASE DI CARNE DEL MONTE ACUTO 151
CARATTERISTICHE MICROBIOLOGICHE DELLA SALSICCIA SARDA STAGIONATA PRODOTTA IN SATBILIMENTI ARTIGIANALI ED INDUSTRIALI 148
Valutazione delle contaminazioni microbiologiche rilevanti per la sicurezza alimentare in stabilimenti di produzione di formaggi ovini della Sardegna 147
Can Protective Cultures improve sheep's milk cheeses safety? 147
ATTIVITA’ ENTEROTOSSIGENICA E PROFILO DI PATOGENICITA’ IN S. AUREUS ISOLATO NEL CORSO DELLA PRODUZIONE DI FORMAGGI DI PECORA AL LATTE CRUDO 146
POSTOPERATIONAL AND PREOPERATIONAL Listeria monocytogenes CONTAMINATION IN TWO SHEEP’S MILK CHEESE-MAKING PLANTS ENVIRONMENT 143
ANTIBIOTIC RESISTANCE IN STAPHYLOCOCCUS SPP STRAINS ISOLATED FROM GOATS’ SUBCLINICAL MASTITIS 143
Testing commercial biopreservative and bioprotective cultures to enhance MAP packed fresh sheep ricotta cheese shelf-life”. 142
Contaminazione ambientale da Listeria monocytogenes in caseifici ovini industriali 141
Shelf-life della carne di suinetto sardo tradizionale e trattata termicamente confezionata sottovuoto 139
Gli Stafilococchi coagulasi negativi del latte ovino I. caratteri biochimico metabolici di staphylococcus Epidermidis 138
Caratteristiche microbiologiche della salsiccia sarda stagionata prodotta in stabilimenti artigianali ed industriali 138
Analysis of total sheep meat fatty acids by a combination of chromatographic techniques. 138
Caratterizzazione microbiologica delle ricotte ovine. II: identificazione biochimica delle Enterobacteriaceae 137
Comparison of γ-aminobutyric acid and biogenic amine content of different types of ewe’s milk cheese produced in Sardinia, Italy 136
Production of farmstead lactose-free Pecorino di Osilo and ricotta cheeses from sheep’s milk 136
Using protective cultures to control Pseudomonas spp contamination in Ricotta fresca cheese 135
Evolution of the microbiological profile of vacuum-packed ricotta salata cheese during shelf-life 134
CARATTERIZZAZIONE DEI FATTORI DI PATOGENICITÀ E PRODUZIONE DI ENTEROTOSSINA DIARROICA IN CEPPI DI B. THURINGIENSIS ISOLATI DA BIOINSETTICIDI DEL COMMERCIO 133
Evoluzione del profilo microbico di ricotte salate intere nel corso della shelf-life 133
Listeria monocytogenes growth potential in Ricotta salata cheese 133
Aflatoxin M1 in bulk-tank raw milk produced in a low risk area 133
Characterization of pecorino sardo cheese: evolution of the microbiological parameters during production and ripening. 132
Determinazione dell’aflatossina M1 nel latte e nei formaggi ovini 132
Prevalenza e profilo di virulenza di Y. enterocolitica isolata dal latte crudo ovino e caprino e da campioni ambientali in caseificio: dati preliminari 131
“Characterization of Sarda sheep carcasses used in the processing of meat products” 130
Use of Carnobacterium spp protective culture in MAP packed Ricotta fresca cheese to control Pseudomonas spp 130
Multiplex PCR for the identification and serotyping of L. monocytogenes isolated from sheep’s cheese-processing plants 130
Antibiotic resistance inStaphylococcus aureus and coagulase negative Staphylococci isolated from goats with subclinical mastitis 127
Occurrence of nematodes of the genus Anisakis in mediterranean and atlantic fish marketed in Sardinia 125
DETERMINATION OF AFLATOXIN M1 IN LONG-RIPENED PECORINO ROMANO, GRANA PADANO AND PARMIGIANO REGGIANO CHEESES 125
A source of extensive scientific issues on post-mortem findings in slaughtered sarda sheep as basis for risk assesment 123
Occurrence and traceability of salmonella spp. In five sardinian fermented sausage facilities 123
Evaluation of a post-lethality treatment against Listeria monocytogenes on Ricotta salata cheese 122
Studio del livello di contaminazione ambientale da Listeria spp in Salumifici della Regione Sardegna 122
CARATTERIZZAZIONE DI BATTERI LATTICI DI UN FORMAGGIO TRADIZIONALE A PASTA FILATA 121
Listeria spp. and Listeria monocytogenes contamination in ready-to-eat sandwiches collected from vending machines 120
Prevalenza e tracciabilità di Salmonella spp. in cinque salumifici della Sardegna 119
Studio del profilo degli acidi grassi del latte di capra alimentare 119
SALMONELLA PREVALENCE AND CARCASS HYGIENE OF WILD BOARS FROM ASINARA NATIONAL PARK 119
Presenza di Anisakis spp (Nematoda: Anisakidae) in pesci atlantici e mediterranei commercializzati in Sardegna 118
Inactivation of Listeria monocytogenes using water bath heat treatment in vacuum packed ricotta salata cheese wedges 118
Rilevazione dei residui di Ossitetraciclina nel latte ovino con metodi immunoenzimatici e microbiologici 118
Detection, virulence genes and antimicrobial resistance of Yersinia enterocolitica in sheep and goat raw milk 116
Contaminazione microbica di quaglie (Cuturnix Cuturnix) alla macellazione e valutazione della shelf-life. 115
Microbiological and physicochemical properties of smoked ricotta cheese during refrigeration and temperature abuse storage 114
Post-lethality water bath treatments to control Listeria monocytogenes in vacuum packed Ricotta salata wedeges 113
Total Lipids of Sarda Sheep Meat that Include the Fatty Acid and Alkenyl Composition and the CLA and Trans -18:1 Isomers 113
Evoluzione del contenuto in cellule somatiche nel latte di pecore di razza sarda nel corso di una lattazione 113
Studio del potenziale invasivo di ceppi di Listeria monocytogenes isolati da alimenti pronti al consumo reperibili in commercio 112
Prevalence, bioserotyping and antibiotic resistance of pathogenic Yersinia enterocolitica detected in pigs at slaughter in Sardinia 112
Whole-genome sequencing analysis of highly prevalent Salmonella serovars in wild boars from a national park in Sardinia 112
Caratterizzazione di B. cereus isolati in caseifici ovini. 112
Valutazione della possibilità di estendere la shelf life della salsiccia sarda confezionata sottovuoto 111
Prevalence, serotypes and antibiotic resistance of Salmonella enterica isolated from quail carcasses and quail meat preparations 111
Valutazione del livello di contaminazione da Listeria monocytogenes e Listeria spp. in Ready-To-Eat sandwiches commercializzati in distributori automatici di differenti strutture ospedaliere 111
Evolution and identification of lactic acid bacteria isolated during the ripening of Sardinian sausages 109
Toxin gene pattern in Bacillus cereus group strains isolated from sheep ricotta cheese 109
Rilevazione di residui di ossitetracicline nel latte ovino con metodi immunoenzimatici e microbiologici 109
Biogenic amines content in Fiore Sardo cheese in relation to free amino acids and physicochemical characteristics 108
Ricotta ovina stagionata I. Caratteristiche fisicochimiche e di composizione. 108
Contenuto in cellule somatiche nel latte di capre primipare di razza Sarda e Maltese 108
Hygienic and sensory quality factors affecting the shelf-life of Fruhe (Casu axedu) traditional Sardinian fresh cheese 108
Prevalenza di Staphylococcus aureus in formaggi ovini al latte crudo e profilo enterotossigenico 107
Preliminary study on unsaturated fatty acid composition of sarda sheep meat. 107
Detection of aflatoxin M1 in bulk-tank milk and sheep cheese 106
The pattern of toxin genes and expression of diarrheal enterotoxins in Bacillus thuringiensis strains isolated from commercial bioinsecticides 106
Prove di produzione industriale della ricotta ovina confezionata: evoluzione dei parametri microbiologici nel corso della conservazione. 106
Valutazione della prevalenza e della resistenza agli antibiotici di Salmonella, Yersinia enterocolitica ed Escherichia coli in cinghiali cacciati in Sardegna 105
Evoluzione della composizione del formaggio "Pecorino sardo" nel corso della maturazione 105
Definizione del cut-off epidemiologico per la valutazione dell’antibiotico resistenza di Staphylococcus aureus nella produzione del latte di pecora 105
Hygienic assessment of sheep carcasses at slaughterhouses by destructive and non destructive sampling methods 104
Le Enterobacteriacea delle ricotte ovine 104
Linee Guida, Il Suino di Razza Sarda: allevamento e prodotti da salumeria 104
Occurrence and traceability of Listeria monocytogenes strains isolated from sheep’s milk cheese-making plants environment 104
Totale 15.197
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Totale 108.106


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/20211.228 0 0 0 0 0 65 279 24 326 313 176 45
2021/20221.391 226 71 25 41 23 27 69 120 102 54 161 472
2022/20232.825 281 188 74 451 282 425 12 346 427 53 159 127
2023/20241.388 182 102 48 71 108 298 50 78 17 64 136 234
2024/20258.404 113 169 476 227 321 256 638 1.654 2.820 1.105 376 249
2025/20268.280 465 2.831 1.753 1.777 870 584 0 0 0 0 0 0
Totale 29.021