MANCA, Gavina
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 4.769
AS - Asia 2.863
EU - Europa 2.280
SA - Sud America 2.132
AF - Africa 116
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 13
OC - Oceania 8
Totale 12.181
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 4.676
BR - Brasile 1.913
SG - Singapore 1.141
CN - Cina 1.007
UA - Ucraina 778
IT - Italia 443
DE - Germania 298
SE - Svezia 250
HK - Hong Kong 230
FI - Finlandia 133
FR - Francia 103
VN - Vietnam 99
GB - Regno Unito 89
AR - Argentina 64
TR - Turchia 48
EC - Ecuador 47
RU - Federazione Russa 46
IN - India 42
IQ - Iraq 40
VE - Venezuela 38
MX - Messico 32
BD - Bangladesh 31
ZA - Sudafrica 30
KR - Corea 29
CA - Canada 27
BE - Belgio 26
MA - Marocco 26
UZ - Uzbekistan 26
PL - Polonia 23
PK - Pakistan 22
CO - Colombia 17
PY - Paraguay 17
TN - Tunisia 17
AE - Emirati Arabi Uniti 14
AT - Austria 14
JP - Giappone 14
IR - Iran 13
KE - Kenya 13
KZ - Kazakistan 13
ID - Indonesia 12
AZ - Azerbaigian 11
ES - Italia 11
EU - Europa 11
PE - Perù 11
UY - Uruguay 11
DZ - Algeria 10
JO - Giordania 10
LT - Lituania 9
AU - Australia 8
CL - Cile 8
JM - Giamaica 8
HN - Honduras 7
NP - Nepal 7
BO - Bolivia 6
CZ - Repubblica Ceca 6
EG - Egitto 6
OM - Oman 6
PA - Panama 6
PH - Filippine 6
SA - Arabia Saudita 6
BA - Bosnia-Erzegovina 5
BG - Bulgaria 5
PS - Palestinian Territory 5
PT - Portogallo 5
AM - Armenia 4
IE - Irlanda 4
KG - Kirghizistan 4
LB - Libano 4
MD - Moldavia 4
RO - Romania 4
SN - Senegal 4
AL - Albania 3
BN - Brunei Darussalam 3
CY - Cipro 3
GR - Grecia 3
GT - Guatemala 3
IL - Israele 3
NL - Olanda 3
TT - Trinidad e Tobago 3
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 2
BW - Botswana 2
BY - Bielorussia 2
CR - Costa Rica 2
DO - Repubblica Dominicana 2
HU - Ungheria 2
KW - Kuwait 2
LU - Lussemburgo 2
MK - Macedonia 2
ML - Mali 2
NI - Nicaragua 2
RS - Serbia 2
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 2
SY - Repubblica araba siriana 2
AO - Angola 1
BF - Burkina Faso 1
BH - Bahrain 1
CG - Congo 1
CH - Svizzera 1
EE - Estonia 1
ET - Etiopia 1
Totale 12.172
Città #
Dallas 1.613
Chandler 601
Singapore 577
Jacksonville 463
Princeton 236
Nanjing 234
Hong Kong 229
Beijing 207
Dearborn 185
São Paulo 136
Ashburn 121
Ann Arbor 92
Wilmington 89
Sassari 81
Shanghai 74
Boardman 62
Belo Horizonte 56
Rio de Janeiro 56
Nanchang 50
Tianjin 49
Shenyang 47
Los Angeles 46
Ho Chi Minh City 43
Hebei 41
Andover 35
Woodbridge 34
Brasília 33
Changsha 31
Curitiba 29
Santa Clara 29
Jinan 28
Porto Alegre 27
Seoul 27
Tashkent 25
Brussels 24
Buffalo 24
Hangzhou 23
New York 23
Campinas 22
Hanoi 22
Jiaxing 22
Kunming 21
Manaus 21
Munich 21
Guayaquil 20
Warsaw 20
Cagliari 19
Aracaju 18
Norwalk 18
Contagem 17
Perugia 17
Quito 17
Santo André 17
Sorocaba 17
Ribeirão Preto 16
San Francisco 16
Baghdad 15
Betim 15
Guarulhos 15
Council Bluffs 14
Goiânia 14
Rome 14
São José dos Campos 14
Tokyo 14
Brooklyn 13
Istanbul 13
Salvador 13
The Dalles 13
Toronto 13
Caracas 12
Helsinki 12
Joinville 12
Nairobi 12
San Mateo 12
Zhengzhou 12
Baku 11
Caxias do Sul 11
Fortaleza 11
Lanzhou 11
London 11
Ningbo 11
Recife 11
Amman 10
Duque de Caxias 10
Houston 10
Milan 10
Montevideo 10
Mountain View 10
Orem 10
Praia Grande 10
Chennai 9
Colombo 9
Columbus 9
Montreal 9
Turku 9
Anápolis 8
Boston 8
Campo Grande 8
Campos dos Goytacazes 8
Dhaka 8
Totale 6.615
Nome #
Il disciplinare di produzione del liquore “Mirto di Sardegna Tradizionale”: valutazione dei prodotti al commercio 191
Attività inibente del miele nei confronti di Bacillus subtilis e Bacillus stearothermophilus. 169
Myrtle Seeds (Myrtus communis L.) as a Rich Source of the Bioactive Ellagitannins Oenothein B and Eugeniflorin D2 165
Caratterizzazione del Pecorino Sardo: evoluzione dei parametri microbiologici nel corso della produzione 162
Applicazione e diffusione delle norme sui sistemi di gestione ambientale 150
Alimenti transgenici e sviluppo sostenibile: realtà e prospettive 148
Determinazione di sostanze azotate per la definizione delle caratteristiche nutrizionali e salutistiche degli alimenti 148
Caratterizzazione degli amminoacidi liberi e delle ammine biogene in un formaggio ovino di nuova sperimentazione 147
Energy as a determining variable in production of goods in Sardinia 141
Polyamine content in ovine and caprine milk produced in Sardinia 140
Gli Stafilococchi coagulasi negativi del latte ovino I. caratteri biochimico metabolici di staphylococcus Epidermidis 137
Economia e sviluppo del turismo nautico: il ruolo dei materiali innovativi 136
Caratterizzazione dei composti flavonolici in frutti tipici della flora Sardo-Corsa- 136
Comparison of γ-aminobutyric acid and biogenic amine content of different types of ewe’s milk cheese produced in Sardinia, Italy 133
Characterisation of pear distillates from wild and cultivated varieties in Sardinia 132
Environmental problems in production of refluents in the milk and cheese sector 132
Correlation between multielement stable isotope ratio and geographical origin in Peretta cow milk cheese 132
Coordination of metal ions by indolic acids. Complexes of indole-3-carboxylic, indole-3-acetic, indole-3-β-acrylic, indole-N-acetic and indole-N-methyl-2-carboxylic acids with some divalent metal ions 130
Characterization of pecorino sardo cheese: evolution of the microbiological parameters during production and ripening. 129
CHARACTERISATION OF STRAWBERRY TREE DISTILLATE (ARBUTUS UNEDO L.) PRODUCED IN SARDINIA 129
Correlation between multielement stable isotope ratio and geographical origin in peretta cows’milk cheese 124
A proposal of a new evaluation model of compliance for quality certification in the tourism sector 123
Diffusione e applicazione della certificazione CE LIEGE nel settore del sughero in Italia 122
Characterisation of apple distillates from native varieties of Sardinia island and comparison with other Italian products 118
Produzione di energia sostenibile per l'Isola dell'Asinara: un'applicazione da fonte solare fotovoltaica 118
Analisi statistico merceologica delle performances della fiera di Sassari 117
Synthesis, spectroscopic and X-ray structural characterization of ternary complexes of copper(II) and 2,5-dimethoxycinnamic acid with phenanthrolines 117
Rilevazione dei residui di Ossitetraciclina nel latte ovino con metodi immunoenzimatici e microbiologici 117
Certification schemes to guarantee ethical cosmetics 115
Medical benefits to safeguard coeliac consumers and their impact on the gluten-free product market: the case of Italy. 115
LEVEL OF CIS-AND TRANS- RESVERATROL AND THEIR GLUCOSIDES AS A FUNCTION OF DIFFERENT CULTIVAR OF RED WINES 114
Analytical characterisation of Myrtle berries, partially processed products and commercially available liqueurs 114
Simultaneous separation of nitrogenous compounds of interest in characterization of nutritional and healthy properties of foods 113
Variability of resveratrol (3,5,4 '-trihydroxystilbene) content in relation to the fermentation processes by Saccharomyces cerevisiae strains 113
Effects of some yeasts on resveratrol content during alcoholic fermentation 110
Gli schemi di certificazione forestale diffusi a livello internazionale 109
Rilevazione di residui di ossitetracicline nel latte ovino con metodi immunoenzimatici e microbiologici 107
The role of the free amino acids profile in characterising “Pecorino sardo” cheese 106
Biogenic amines content in Fiore Sardo cheese in relation to free amino acids and physicochemical characteristics 106
Ricotta ovina stagionata I. Caratteristiche fisicochimiche e di composizione. 105
Evoluzione della composizione del formaggio "Pecorino sardo" nel corso della maturazione 105
Characterization of flavonol compounds from Sardinian fruits using High-Performance Liquid Chromatography 104
Content of resveratrols as a function of red wine cultivar and of the year production (2000-2001-2002) 103
Analysis of the principal factors limiting the widespread adoption of smart farming technologies in Sardinia. 103
Le Enterobacteriacea delle ricotte ovine 102
Variability in flavonol content of grapes cultivated in two Mediterranean islands (Sardinia and Corsica) 102
Beeswax as an indicator of environmental pollution by heavy metals 102
Evaluating the environmental impacts of smart vineyards through the Life Cycle Assessment 101
Variability of trans and Cis Resveratrol and their Glucosides in red wines produced in Sardinia and Corsica 101
Olio extravergine di qualità: aspetti merceologici, organolettici, nutrizionali 101
I sistemi di gestione ambientale per lo sviluppo eco-sostenibile del territorio 101
Anallytical characterisation of Myrtle Berries, partially processed products and commercially available liqueurs 101
– Energy as a determining variable in the production of goods in Sardinia 100
Metal complexes of phytohormones. part iii. A dimeric copper(ii) complex of 2,4a,7-trihydroxy-1 methyl-8-methylengibb-3-ene-l,10dicarboxylic acid 1→4a-lactone 100
Le Enterobacteriaceae delle ricotte ovine 100
Il ruolo dell'innovazione tecnologica nei processi di internazionalizzazione delle PMI della Sardegna 100
The role of the free amino acids profile in characterizing “Pecorino Sardo” cheese 99
Metal Complexes of Phytormones. Part III. A dimeric copper(II) complex of 2,4a, 7-trihydroxy-1-methyl-8-methylengibb-3-ene-1,10 dicarboxylic acid 1--> 4a-lactone (gibberellic acid, gibberellin A3) 98
Environmental impact of the emissions in the co-firing of biomass in large scale coal fuelled power plant 98
Effect of some yeasts on resveratrol content during alcoholic fermentation 97
Tutela e valorizzazione dei prodotti tipici attraverso la caratterizzazione chimico-merceologica 96
La caratterizzazione dei formaggi : fattore di sviluppo del settore caseario in Sardegna 94
Individuazione di punti critici di controllo dei residui di chemioantibiotici nelle uova e nelle carni avicole. 92
Characterization of the geographical origin of pecorino sardo cheese by casein stable isotope (C-13/C-12 and N-15/N-14) ratios and free amino acid ratios 91
An ESR Study on Structural characteristic of Cu (II) ternary complexes with auxins properties 91
Metal complexes of phytohormones. Part IV. Interactions of tetrakis-μ-acetato dirhodium(II) with 6-furfurilaminopurine, 6-benzylaminopurine, 6-furfurilaminopurine riboside and 6-benzylaminopurine riboside 90
Ricotta ovina stagionata II. Caratteristiche microbiologiche e rilievi igienico-sanitari 90
Contenuto di acido γ amminobutirrico (GABA) in formaggi ovini prodotti in Sardegna 90
L’Economia del Sughero e le tecnologie innovative nei sistemi di produzione, Stazione Sperimentale del Sughero, Tempio Pausania (SS) 90
Application of multielement stable isotope ratio analysis for traceability of cheese produced in Sardinia (Italy) 90
Studio preliminare degli acidi idrossicinnamici in vini prodotti in Sardegna 89
La variabilità del contenuto in amminoacidi ed ammine biogene in formaggi ovini in funzione di diverse tecniche di confezionamento 89
Ternary Complexes of Cu(II)-1,10-o-phenanthrolines with Auxins in Liquid and Solid State Studied by Computer Aided ESR Spectroscopy 89
Ricotta ovina stagionata: I. Caratteristiche chimico-fisiche e di composizione 89
Innovazione tecnologica e relazioni tra imprese del distretto del sughero in Gallura- 88
La variabilità del contenuto in amminoacidi liberi ed ammine biogene in formaggi ovini in funzione di diverse tecniche di confezionamenti 87
Salsicce sarde stagionate: caratteristiche microbiologiche e di composizione. 87
Characterization of the content of antioxidant substances in the wines of Sardinia 86
Potential biomass resources for energy production in Sardinia (Italy) 84
Il ruolo dell’innovazione tecnologica nei processi di internalizzazione nelle PMI della Sardegna 84
Potenzial biomass resources for energy production in Sardinia (Italy) 83
Coordination of Metal Ions by Indolic Acids. Complexes of Indole-3-Carboxilic, Indole-3-Acetic, Indole-3-ß-Acrilic, Indole-N-Acetic and Indole-N-Methyl-2-Carboxilic Acid with some divalent metal ions 83
Microflora delle salsicce crude sagionate. Nota I: Enterobacteriaceae 83
Determinazione mediante HPLC del contenuto di ammine biogene in prodotti lattiero-caseari della Sardegna 82
EPR and X-Ray Structure Characterization of Ternary Complexes of Copper(II) and Auxins with Phenanthrolines 82
Valutazione del contenuto in taurina nel latte di capra in relazione al contenuto in cellule somatiche 81
Ternary Complexes of Cu(II)-1,10-o-Phenanthrolines with Auxins in Liquid and Solid State Studied by Multifrequency Computer Aided ESR Spectroscopy 80
Valutazione dei costi per la gestione dei rifiuti urbani: il caso della regione Sardegna 79
Strategie e strumenti per la tutela e valorizzazione dei prodotti alimentari tradizionali. 79
Innovazione tecnologica e relazioni fra imprese nel Distretto del Sughero in Gallura 79
L’economia del sughero e le tecnologie innovative nei sistemi di produzione. 78
The effect of seasonality on the biogenic amines, free amino acids, and physico-chemical composition of raw milk Fiore Sardo cheese produced in Sardinia (Italy) 77
Variabilità del contenuto di amminoacidi liberi in formaggi ovini in relazione al grado di maturazione 77
Metal complexes of Phytohormones. Part IV.Interactions of tetrakis-µ-acetato dirhodium 6-furfurilaminopurine, 6-benzyl-aminopurine, 6-furfurilaminopurine riboside and 6-benzylamino-purine riboside 77
Tecnologie innovative nella conservazione e commercializzazione di prodotti agrumari 76
Il sughero quale materia prima per uno sviluppo sostenibile 76
Produzione di energia sostenibile per l’isola dell’Asinara. Una applicazione da fonte solare fotovoltaica 74
Individuazione dei punti critici di controllo dei residui di chemioantibiotici nelle uova e nelle carni avicole. 74
Dieta origine geografica, latte e formaggio: riscontri con l’analisi isotopica 74
Evoluzione degli amminoacidi liberi e di ammine biogene in formaggi porzionati e confezionati in atmosfera modificata 73
Totale 10.541
Categoria #
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Totale 46.432


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021702 0 0 0 0 0 78 135 15 201 157 91 25
2021/2022562 100 16 2 18 3 6 51 47 36 20 58 205
2022/20231.213 127 66 14 202 126 192 7 160 206 7 62 44
2023/2024303 71 25 7 13 39 6 2 25 0 4 41 70
2024/20253.688 37 22 226 53 133 82 209 756 1.348 544 142 136
2025/20263.192 199 1.279 639 667 324 84 0 0 0 0 0 0
Totale 12.253