MULAS, Maurizio
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 14.522
AS - Asia 8.663
EU - Europa 6.658
SA - Sud America 6.003
AF - Africa 367
OC - Oceania 48
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 33
Totale 36.294
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 14.190
BR - Brasile 5.416
SG - Singapore 3.774
CN - Cina 2.809
UA - Ucraina 2.284
IT - Italia 1.294
SE - Svezia 929
DE - Germania 870
HK - Hong Kong 748
FI - Finlandia 393
GB - Regno Unito 261
VN - Vietnam 218
TR - Turchia 198
AR - Argentina 192
CA - Canada 142
RU - Federazione Russa 117
FR - Francia 115
MX - Messico 113
EC - Ecuador 105
BD - Bangladesh 100
IN - India 100
MA - Marocco 97
UZ - Uzbekistan 95
ZA - Sudafrica 88
IQ - Iraq 86
PK - Pakistan 80
VE - Venezuela 73
NL - Olanda 72
JP - Giappone 56
CO - Colombia 54
DZ - Algeria 48
PY - Paraguay 47
AU - Australia 45
NP - Nepal 38
PL - Polonia 38
TN - Tunisia 38
ES - Italia 37
KR - Corea 37
ID - Indonesia 36
AZ - Azerbaigian 33
PE - Perù 33
CL - Cile 31
JO - Giordania 30
KE - Kenya 30
UY - Uruguay 28
BE - Belgio 27
EU - Europa 25
KZ - Kazakistan 25
AE - Emirati Arabi Uniti 24
EG - Egitto 24
AL - Albania 23
BO - Bolivia 19
IL - Israele 19
RO - Romania 19
KG - Kirghizistan 18
CZ - Repubblica Ceca 17
AT - Austria 16
GE - Georgia 16
BG - Bulgaria 15
DO - Repubblica Dominicana 15
LT - Lituania 15
LB - Libano 14
OM - Oman 14
CH - Svizzera 13
GR - Grecia 12
IR - Iran 12
PT - Portogallo 11
RS - Serbia 11
IE - Irlanda 10
JM - Giamaica 10
SN - Senegal 10
PS - Palestinian Territory 9
SA - Arabia Saudita 9
BN - Brunei Darussalam 8
HR - Croazia 8
KW - Kuwait 8
PA - Panama 8
SV - El Salvador 8
XK - ???statistics.table.value.countryCode.XK??? 8
BY - Bielorussia 7
CR - Costa Rica 7
HN - Honduras 7
PH - Filippine 7
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 7
SY - Repubblica araba siriana 7
AO - Angola 6
HU - Ungheria 6
MD - Moldavia 6
QA - Qatar 6
TH - Thailandia 6
TT - Trinidad e Tobago 6
AM - Armenia 5
CI - Costa d'Avorio 5
GY - Guiana 5
EE - Estonia 4
GT - Guatemala 4
SI - Slovenia 4
TG - Togo 4
TW - Taiwan 4
BA - Bosnia-Erzegovina 3
Totale 36.234
Città #
Dallas 4.367
Chandler 2.303
Singapore 1.912
Jacksonville 1.401
Princeton 807
Hong Kong 742
Nanjing 598
Beijing 495
Ashburn 396
São Paulo 380
Dearborn 365
Wilmington 344
Nanchang 240
Shanghai 231
Boardman 227
Sassari 212
Rio de Janeiro 187
Belo Horizonte 171
Los Angeles 165
Ann Arbor 150
Tianjin 122
Changsha 116
Santa Clara 109
Shenyang 107
Jiaxing 102
Hebei 101
New York 95
Andover 86
Brasília 86
Tashkent 82
Ho Chi Minh City 79
Cagliari 71
Rome 70
Porto Alegre 69
Woodbridge 68
Curitiba 64
Toronto 64
Buffalo 63
San Francisco 63
Helsinki 60
Jinan 57
Istanbul 55
Hanoi 54
Kunming 54
Council Bluffs 52
Salvador 51
Tokyo 51
Campinas 50
Columbus 49
Guarulhos 48
Hangzhou 48
Milan 43
The Dalles 43
Goiânia 41
Johannesburg 41
Montreal 41
Norwalk 41
Baghdad 40
Manaus 39
Ribeirão Preto 38
Recife 37
Guayaquil 36
London 36
Seoul 36
Santo André 35
Cremona 34
Quito 34
Warsaw 34
Baku 33
Betim 33
Fortaleza 33
Campo Grande 31
Houston 31
Sorocaba 30
São Bernardo do Campo 29
Lahore 28
Osasco 28
Uberlândia 28
Zhengzhou 28
Amman 27
Casablanca 27
Caxias do Sul 27
Izmir 27
Nairobi 27
Brussels 26
Dhaka 26
Duque de Caxias 26
Joinville 26
Lanzhou 26
Lima 26
São José dos Campos 26
Buenos Aires 25
Cape Town 25
Contagem 25
Frankfurt am Main 25
Ningbo 25
Ankara 24
Guangzhou 24
Montevideo 24
Amsterdam 23
Totale 19.457
Nome #
Valutazione dell’attività antiossidante di bacche e foglie di Myrtus communis L. 216
Analisi della variabilità genetica in popolazioni naturali e linee varietali di Myrtus communis L 200
Agroforestry Use of Almond in Lebanon: Potential and Development. 186
Analisi chimica di componenti volatili di frutti e foglie di mirto 186
A preliminary study of the morphological and biomedical characteristics of olive pollens in the Sassari area with their aerobiological and allergological effects 181
Caratterizzazione carpologica di cultivar di fico della Sardegna. 174
'Fortune' mandarin quality following prestorage water dipds and intermittent warming during cold storage 167
Cladode biomass composition of selected clones from an Opuntia spp. Collection 166
Caratteri qualitativi dei frutti di nuove selezioni di mirto. 166
The PRACTICE project: Towards an integrated assessment of prevention and restoration actions to combat desertification 164
A comparative study of the postharvest performance of an ABA-deficient mutant of oranges. II. Antioxidant enzymatic system and phenylalanine ammonia-lyase in non-chilling and chilling peel disorders of citrus fruit 163
Analysis of pollen morphology to distinguish olive cultivars in a germplasm collection 162
Almond genetic resources and resistance to Capnodis tenebrionis 158
Analysis of Sardinian myrtle (Myrtus communis L.) germplasm selections by SSR markers 158
Ecological networks and urban planning: a case study in Sardinia 157
'Barbara' and 'Daniela': two cultivars for myrtle berries production 157
Ecological networks and landscape planning at regional scale: the case of Calabria 156
Advances in the study of wild olive genetic resources 154
A handbook on pruning and management of centuries-old olive trees as a tool of safeguard. 149
Resilience of ecological networks: a comparative study 147
Urban-rural ecological networks and landscape planning 147
Affinitá d'innesto su cotogno in una collezione varietale di pero 146
Applicazione di marcatori molecolari per la caratterizzazione di genotipi di Myrtus communis L 145
Alternanza di produzione dell’olivo, fattori agrometeorologici e cultivar 144
Diversità genetica e struttura di popolazioni di accessioni di mirto (Myrtus communis L.) raccolte in diverse aree climatiche della Sardegna. 144
Analisi dei genotipi di fico (Ficus carica L.) della Sardegna 140
Analisi dei caratteri varietali in una collezione di germoplasma proveniente da popolazioni di olivo reperite in diverse zone della Sardegna 140
Analisi qualitative per la caratterizzazione di olii monovarietali 139
Sicilian myrtle diversity: evaluation of leaf total phenols content and antioxidant properties 137
Adaptability of species of the genus Atriplex to different thermic regimes 137
Comparative ecological network analysis: an application to Italy 136
Atti del Convegno di presentazione dei risultati del Progetto FLORE3.0 “Il florovivaismo mediterraneo: un sistema interagente per migliorare il posizionamento sui mercati”. Milis (OR), 9 marzo 2019 135
Assessing the effectiveness of land restoration interventions in dry lands by multitemporal remote sensing – A case study in Ouled Dlim (Marrakech, Morocco) 134
Chemotaxonomic evaluation by volatolomics analysis of fifty-two genotypes of myrtus communis l 133
Bioagronomic characteristics of cherry varieties in Sardinian germplasm 131
Comparing ecological networks in peri-urban landscapes: an application to Italy 131
Smart Nanofibers with Natural Extracts Prevent Senescence Patterning in a Dynamic Cell Culture Model of Human Skin 130
Prove di gestione in contenitore di cultivar ornamentali di mirto 129
Comparative ecological network analysis. Target and vector species and other naturalistic issues. 129
Participatory approach for integrated development and Management of North African marginal zones: demonstrative plan to fight desertification in Morocco and Tunisia. 128
Genetic Diversity and Population Structure of Sardinian Myrtle (Myrtus communis L.) Selections as Obtained by AFLP Markers 128
Un “manuale di potatura e valorizzazione di ulivi plurisecolari” come strumento operativo di salvaguardia 127
Characters useful to cultivation in spontaneous populations of Myrtus communis L 126
Extracts from myrtle liqueur processing waste modulate stem cells pluripotency under stress conditions 126
Germination of olive seeds as affected by chemical scarification, hot water dip, and gibberellic acid treatments 125
Resilient ecological networks. A comparative approach 124
L'impiego della termoterapia per esaltare la qualità degli ortofrutticoli nella fase post-raccolta 122
Analisi molecolare con marcatori AFLP delle risorse genetiche di olivo della Sardegna 122
Dinamiche di accumulo dell’amido nelle foglie e nei rametti di piante di Olivo adulte, durante il ciclo di carica e scarica produttiva. 122
Concimazione potassica, maturazione delle uve 'Vermentino' e qualità dei prodotti enologici 121
Composizione dell’olio essenziale di foglie di rosmarino (Rosmarinus officinalis L.) provenienti da nuove selezioni varietali 119
Apricot genetic resources in Sardinia 118
La società italiana e le risorse per affrontare il cambiamento climatico 118
Domestication of woody plants from Mediterranean maquis to promote new crops for mountain lands 118
The myrtle (Myrtus communis L.) case, from a wild shrub to a new fruit crop 117
Essential oil composition of myrtle (Myrtus communis) leaves 117
L'oleastro come potenziale riserva di geni agronomicamente utili. 115
Phenological and morphological characteristics of new selections of myrtle (Myrtus communis L.) 115
Chemical treatments in order to increase fruit-set on three olive cultivars. 115
Effects of different pruning intensity applications on plant shape and yield quality of 'SRA 63' Clementine 113
Influence of postdormant temperatures on bloom time of four almond cultivars 113
Cultivar selection from rosemary (Rosmarinus officinalis L.) spontaneous population in the Mediterranean area 113
Resilient ecological networks: a comparative approach 113
Stem cells and nutraceuticals: extracts from myrtle modulate oxidative stress and senescence. 113
Sistemi colturali per il mirto 112
Mirto: prospettive di utilizzo agroindustriale 112
Myrtus Polyphenols, from Antioxidants to Anti-Inflammatory Molecules: Exploring a Network Involving Cytochromes P450 and Vitamin D. 112
A comparative study of the postharvest performance of an ABA-deficient mutant of oranges. I. Physiological and quality aspects 111
La gestione degli olivi secolari e monumentali. 110
Caratteristiche delle drupe nelle forme selvatiche di olivo 110
Qualità di bacche di mirto (Myrtus communis L.) provenienti da piante coltivate e produzione di liquori 110
Flower removal time and fruit quality in cactus pear (Opuntia ficus-indica Mill.) 110
Chemical profile changes during myrtle (Myrtus communis L.) fruit development and ripening 109
The 'Nera' olive cultivar: bioagronomic characteristics and fruit suitability for table-olive processing 108
Potenzialità di utilizzo di cloni di Atriplex halimus L. per la produzione di biomassa. 108
The genetic diversity of selections and wild populations of myrtle revealed by molecular geographic contexts. 108
Il mirto (Myrtus communis L.) e la sua variante fenotipica con frutti non pigmentati 108
Influenza della pratica irrigua sui processi evolutivi del frutto di mandorlo 107
Physiological Responses to Drought Stress in Jatropha curcas Seedlings 107
Chemical composition of myrtle (Myrtus communis L.) berries essential oils as observed in a collection of genotypes. 107
Plant characters and essential oil composition of new selections of rosemary (Rosmarinus officinalis L.) 106
Monitoraggio dell’attività enzimatica della PAL in bacche e foglie di Myrtus communis L. durante la maturazione dei frutti 106
Valutazione della composizione di foglie di cultivar di mirto (Myrtus communis L.) per la produzione di liquori 105
Reti ecologiche complesse nelle fasce rur-urbane: impostazione di un’analisi comparativa 105
Diversità fenotipica e metabolica in cultivar di mirto (Myrtus communis L.) a frutto bianco e pigmentato 105
Distribuzione e variabilità fenotipica di popolazioni di Atriplex halimus L. nelle aree umide della Sardegna 105
Cultivar selection from spontaneous populations of Atriplex halimus L. 105
Selezione varietale da popolazioni spontanee per la coltivazione di mirto e corbezzolo in Sardegna 105
Utilizzo agroforestale del Fico d’India (Opuntia ficus-indica Mill.) in Marocco. 104
Keeping quality of 'Oroblanco' grapefuit-type as affected by hot dip treatments 104
Characteristics of eleven table-olive clones selected from 'Nera' cultivar 104
Etude de populations d'amandier pour la sélection de porte-greffes 104
Distribuzione del genere Olivo in Sardegna e suo impatto allergologico sulla popolazione 104
Termoterapia e qualità post-raccolta dei prodotti ortofrutticoli 104
Effects of Triclopyr (3,5,6-trichloro-2-pyridyloxyactetic acid) applications on fruit quality of ‘SRA63’, ‘SRA85’, ‘SRA88’ and ‘SRA92’ Clementine. 103
Genetic diversity and population structure of wild Sardinian Myrtle (Myrtus communis L.) genotypes from different microclimatic areas 103
Prime valutazioni di nuove selezioni di olivo ottenute da incrocio controllato 102
Olea europaea L. var. sylvestris 102
The early ripening cultivars of the pear (Pyrus communis L.) germplasm in Sardinia 102
Study of myrtle (Myrtus communis L.) genetic resources to promote extensive crop as integration of spontaneous harvests 102
Totale 12.791
Categoria #
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Totale 149.750


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/20211.824 0 0 0 0 0 219 369 23 497 467 161 88
2021/20221.876 269 53 15 16 7 18 99 129 180 98 179 813
2022/20234.493 439 163 115 690 531 756 10 627 823 47 189 103
2023/20241.080 231 132 36 31 127 53 46 117 8 30 96 173
2024/202511.328 72 113 707 210 408 351 577 2.501 4.221 1.434 458 276
2025/20268.870 549 3.524 1.610 1.954 1.077 156 0 0 0 0 0 0
Totale 36.607