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Anthocyanin and colour evolution in naturally black table olives during anaerobic processing 1-gen-2005 Piga, Antonio; DEL CARO, Alessandra; Pinna, I; Agabbio, Mario Carlo Salvatore
Effetto dei sistemi di estrazione e della denocciolatura sulla conservabilità di un olio extravergine di oliva (cv Bosana) 1-gen-2006 Vacca, V; DEL CARO, Alessandra; Piga, Antonio; Poiana, M.
Effetto dei sistemi di estrazione e della denocciolatura sulla conservabilità di un olio extravergine di oliva (cv. Bosana) 1-gen-2006 Vacca, Vincenzo; Del Caro, Alessandra; Poiana, Marco; Piga, Antonio
Sensory differences in cheeses: comparison between two technologies 1-gen-2006 DEL CARO, Alessandra; Scintu, M. F.; Di Salvo, R.; Agabbio, M.
Evoluzione dei principali acidi organici in salamoie di olive da mensa preparate al naturale 1-gen-2006 Piga, Antonio; Del Caro, Alessandra; Pinna, Ivo
Postharvest decay reduction of fig fruit (Ficus carica) by hot water sodium carbonate solution 1-gen-2006 M. G., Molinu; Venditti, T.; Dore, A.; D'Hallewin, G.; Serusi, A.; DEL CARO, Alessandra; Agabbio, M.
VARIABILITÀ DELLE CARATTERISTICHE SENSORIALI DI UNA CACIOTTA DI LATTE DI PECORA PRODOTTA IN SARDEGNA 1-gen-2006 DEL CARO, Alessandra; Scintu, M. F.; Di Salvo, R.; Agabbio, M.
Effect of storage period and exposure conditions on the quality of Bosana extra-virgin olive oil 1-gen-2006 Vacca, Vincenzo; DEL CARO, Alessandra; Poiana, M; Piga, Antonio
Preliminary characterisation of virgin olive oils obtained from different cultivars in Sardinia 1-gen-2006 Cerretani, L; Bendini, A; DEL CARO, Alessandra; Piga, Antonio; Vacca, V; Caboni, Mf; Toschi, Tg
Evoluzione dei principali acidi organici in salamoie di olive da mensa preparate al naturale 1-gen-2006 Piga, Antonio; DEL CARO, Alessandra; Pinna, I.
Influence of technology, storage and exposure on components of extra virgin olive oil (Bosana cv) from whole and de-stoned fruits 1-gen-2006 DEL CARO, Alessandra; Vacca, Vincenzo; Poiana, M; Fenu, P; Piga, Antonio
Postharvest decay reduction of fig fruit (Ficus carica) by hot water sodium carbonate solutions dip. 1-gen-2006 Molinu, M. G.; Venditti, T.; Dore, A.; D'Hallewin, G.; Serusi, A.; DEL CARO, Alessandra; Agabbio, M.
Oligomeric anthocyanin formation in black table olives during anaerobic processing 1-gen-2006 DEL CARO, Alessandra; Azara, E; Delogu, G; Pinna, I; Piga, Antonio
Ruolo della microssigenazione sul contenuto fenolico, colore e attività antiossidante del vino rosso sardo Cagnulari 1-gen-2007 DEL CARO, Alessandra; Cacciotto, A. F.; Fenu, P. A. M.; Piga, Antonio
Influence of drying parameters on the composition of volatile compounds of Helichrysum italicum G. Don ssp. microphyllum (Wild) grown in Sardinia. 1-gen-2007 Foddai, Marzia; Piga, Antonio; DEL CARO, Alessandra; Sanna, I.; Marchetti, M.; Usai, Marianna
Influence of drying parameters on the composition of volatile compounds of Helichrysum italicum G. Don ssp. microphyllum (Willd) grown in Sardinia 1-gen-2007 Foddai, Marzia; Piga, Antonio; DEL CARO, Alessandra; Sanna, I; Marchetti, M; Usai, Marianna
Ruolo della microssigenazione sul contenuto fenolico, colore e attività antiossidante del vino rosso sardo Cagnulari 1-gen-2007 DEL CARO, Alessandra; Cacciotto, A. F.; Fenu, P. A. M.; Piga, Antonio
RUOLO DELL MICROSSIGENAZIONE SUL CONTENUTO FENOLICO, COLORE E ATTIVITÀ ANTIOSSIDANTE DEL VINO ROSSO SARDO CAGNULARI 1-gen-2007 DEL CARO, Alessandra; Caciotto, A. F.; Fenu, P. A. M.; Piga, Antonio; P., P.
Variazioni del contenuto polifenolico in fichi freschi, dopo essiccazione e durante la conservazione 1-gen-2007 Del Caro, Alessandra; Piga, Antonio; Milella, Giangiacomo
Influence of different drying parameters on the composition of volatile compounds of thyme and rosemary cultivated in Sardinia 1-gen-2007 Piga, Antonio; Usai, Marianna; Marchetti, M; Foddai, M; DEL CARO, Alessandra; Meier, Hp; Onorati, V; Vinci, F.
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