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Variability of resveratrol (3,5,4' -trihydroxystilbene) content in relation to the fermentation processes by Saccaromyces cerevisiae strains
2002-01-01 M. A., Franco; G. C., Coloru; DEL CARO, Alessandra; G., Emonti; G. A., Farris; Manca, Gavina; T. G., Massa; G., Pinna
Variability of resveratrol (3,5,4 '-trihydroxystilbene) content in relation to the fermentation processes by Saccharomyces cerevisiae strains
2002-01-01 Franco, Ma; Coloru, Gc; DEL CARO, Alessandra; Emonti, G; Farris, Ga; Manca, Gavina; Massa, Tg; Pinna, G.
Influenza di diversi pre-trattamenti sulle cinetiche di disidratazione di olive
2003-01-01 Piga, Antonio; Pinna, Ivo; Del Caro, Alessandra
Influence of different pre-treatments on dehydration kinetics of olives/Influenza di diversi pre-trattamenti sulle cinetiche di essiccamento di olive
2003-01-01 Piga, Antonio; Pinna, I.; DEL CARO, Alessandra
Changes in phenolic compounds, color, and antioxidant activity in industrial red mirtle liqueurs during storage
2003-01-01 Vacca, Vincenzo; DEL CARO, Alessandra; Piga, Antonio; Agabbio, M.
Influence of drying parameters on antioxidant properties, ascorbic acid and phenolic composition of prunes
2003-01-01 Piga, Antonio; DEL CARO, Alessandra; Fenu, P.; Corda, G.; Agabbio, M.
Changes in phenolic compounds, colour and antioxidant activity in industrial red myrtle liqueurs during storage
2003-01-01 Vacca, V; Piga, Antonio; DEL CARO, Alessandra; Fenu, Pam; Agabbio, Mario Carlo Salvatore
Influenza di diversi pre-trattamenti sulle cinetiche di disidratazione di olive
2003-01-01 Piga, Antonio; Pinna, I; DEL CARO, Alessandra
From plums to prunes: Influence of drying parameters on polyphenols and antioxidant activity
2003-01-01 Piga, Antonio; DEL CARO, Alessandra; Corda, G.
Changes in ascorbic acid, polyphenol content and antioxidant activity in minimally processed cactus pear fruits
2003-01-01 Piga, Antonio; DEL CARO, Alessandra; Pinna, I; Agabbio, Mario Carlo Salvatore
Dalle susine alle prugne: influenza della temperatura di disidratazione sulla composizione fenolica e sulle proprietà antiossidanti
2004-01-01 Piga, Antonio; DEL CARO, Alessandra; Fenu, P.
Influenza del periodo e dei metodi di conservazione sulla shelf-life di un olio monovarietale ottenuto con tecnologie differenti
2004-01-01 Piga, Antonio; DEL CARO, Alessandra; Poiana, M.; Vacca, V.
Dalle susine alle prugne: Influenza della temperatura di disidratazione sulla composizione fenolica e sulla capacità antiossidante
2004-01-01 Piga, Antonio; DEL CARO, Alessandra; Fenu, P.
Characterization of virgin olive oils, obtained by different cultivars, from Sardinia and Corsica Regions
2004-01-01 Cerretani, L.; Bendini, A.; DEL CARO, Alessandra; Piga, Antonio; Vacca, V.; Caboni, M. F.; Toschi, T. G.
Dalle susine alle prugne: influenza della temperatura di disidratazione sulla composizione fenolica e sulla capacità anitossidante
2004-01-01 Piga, Antonio; Del Caro, Alessandra; Fenu, Paolo Antonio Maria
Influenza del periodo e dei metodi di conservazione sulla shelf-life di un olio monovarietale ottenuto con tecnologie differenti
2004-01-01 Piga, Antonio; Del Caro, Alessandra; Vacca, Vincenzo; Poiana, Marco
Influenza dei parametri di processo sulla composizione fenolica e sulla capacità antiossidante delle prugne durante lo stoccaggio
2004-01-01 DEL CARO, Alessandra; Piga, Antonio; Fenu, P. M.; Pinna, I.; Agabbio, M.
Influenza dei parametri di processo sulla composizione fenolica e sulla capacità antiossidante delle prugne durante lo stoccaggio
2004-01-01 Del Caro, Alessandra; Piga, Antonio; Agabbio, Mario Carlo Salvatore; Fenu, Paolo Antonio Maria; Pinna, Ivo
Effect of drying conditions and storage period on polyphenolic content, antioxidant capacity and ascorbic acid of prunes
2004-01-01 DEL CARO, Alessandra; Piga, Antonio; Pinna, I; Fenu, Pm; Agabbio, Mario Carlo Salvatore
Changes of flavonoids, vitamin C and antioxidant capacity in minimally processed citrus segments and juices during storage
2004-01-01 DEL CARO, Alessandra; Piga, Antonio; Vacca, V; Agabbio, Mario Carlo Salvatore
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