MONIELLO, Giuseppe
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 6.940
AS - Asia 3.953
SA - Sud America 2.717
EU - Europa 2.667
AF - Africa 154
OC - Oceania 16
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 13
Totale 16.460
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 6.769
BR - Brasile 2.431
SG - Singapore 1.678
CN - Cina 1.317
UA - Ucraina 1.078
DE - Germania 402
HK - Hong Kong 315
IT - Italia 309
SE - Svezia 248
FI - Finlandia 198
FR - Francia 139
VN - Vietnam 119
AR - Argentina 108
GB - Regno Unito 93
TR - Turchia 79
CA - Canada 67
BD - Bangladesh 61
IQ - Iraq 60
RU - Federazione Russa 55
MX - Messico 50
IN - India 49
UZ - Uzbekistan 48
EC - Ecuador 46
MA - Marocco 41
VE - Venezuela 41
ZA - Sudafrica 41
KR - Corea 32
PK - Pakistan 31
CO - Colombia 27
JP - Giappone 26
BE - Belgio 22
PY - Paraguay 19
ID - Indonesia 18
AU - Australia 16
TN - Tunisia 16
CL - Cile 15
KE - Kenya 14
PE - Perù 14
DO - Repubblica Dominicana 13
IR - Iran 13
JO - Giordania 13
DZ - Algeria 12
NL - Olanda 12
PL - Polonia 12
AZ - Azerbaigian 11
ES - Italia 11
OM - Oman 11
BG - Bulgaria 10
BY - Bielorussia 10
EG - Egitto 10
UY - Uruguay 10
AT - Austria 9
HN - Honduras 9
JM - Giamaica 9
NP - Nepal 9
CZ - Repubblica Ceca 8
EU - Europa 8
GE - Georgia 7
IL - Israele 7
RO - Romania 7
AE - Emirati Arabi Uniti 6
BO - Bolivia 6
IE - Irlanda 6
MT - Malta 6
SA - Arabia Saudita 6
SN - Senegal 6
KG - Kirghizistan 5
LB - Libano 5
MD - Moldavia 5
NI - Nicaragua 5
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 4
AL - Albania 4
AM - Armenia 4
AO - Angola 4
HU - Ungheria 4
KZ - Kazakistan 4
PA - Panama 4
PS - Palestinian Territory 4
RS - Serbia 4
CR - Costa Rica 3
EE - Estonia 3
GT - Guatemala 3
LT - Lituania 3
PT - Portogallo 3
SV - El Salvador 3
TT - Trinidad e Tobago 3
BA - Bosnia-Erzegovina 2
BN - Brunei Darussalam 2
CI - Costa d'Avorio 2
KW - Kuwait 2
MU - Mauritius 2
PH - Filippine 2
QA - Qatar 2
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 2
BH - Bahrain 1
BW - Botswana 1
CU - Cuba 1
CY - Cipro 1
DK - Danimarca 1
GA - Gabon 1
Totale 16.448
Città #
Dallas 2.390
Chandler 916
Singapore 837
Jacksonville 653
Princeton 350
Hong Kong 310
Nanjing 302
Beijing 244
Dearborn 183
São Paulo 154
Wilmington 149
Ashburn 135
New York 133
Boardman 107
Shanghai 98
Nanchang 97
Ann Arbor 94
Sassari 68
Rio de Janeiro 66
Brasília 59
Belo Horizonte 58
Hebei 55
Los Angeles 55
Santa Clara 54
Shenyang 54
Changsha 53
Curitiba 52
Tianjin 52
Andover 45
Tashkent 43
Ho Chi Minh City 39
Jiaxing 39
Jinan 38
Porto Alegre 35
Helsinki 33
Woodbridge 33
Seoul 32
Buffalo 31
Hanoi 30
San Francisco 30
Kunming 28
Norwalk 26
Toronto 25
Baghdad 24
Campinas 24
Ningbo 24
Hangzhou 23
Sorocaba 23
Brussels 22
Columbus 22
Guarulhos 22
Tokyo 22
The Dalles 21
Contagem 20
Izmir 20
Munich 20
Council Bluffs 19
Fortaleza 19
Ribeirão Preto 19
Zhengzhou 19
Melito Di Napoli 18
Osasco 18
Istanbul 17
Manaus 17
Montreal 17
Mountain View 17
Goiânia 16
Phoenix 16
Salvador 16
Caxias do Sul 15
Johannesburg 15
San Mateo 15
Santo André 15
Dhaka 14
Quito 14
São José dos Campos 14
Asunción 13
Belém 13
Brooklyn 13
Guangzhou 13
Mexico City 13
Milan 13
Pelotas 13
Amman 12
Casablanca 12
Guayaquil 12
Ipatinga 12
London 12
Recife 12
Ardabil 11
Baku 11
Buenos Aires 11
Campo Grande 11
Monmouth Junction 11
Nairobi 11
São Bernardo do Campo 11
Ankara 10
Betim 10
Cape Town 10
Carapicuíba 10
Totale 9.182
Nome #
Biometric and dietary characteristics of Sardinian fox (Vulpes vulpes ichnusae) 197
Alimentazione in natura e capacità digestive della Pernice Sarda (Alectoris barbara) 164
Composizione acidica del grasso del latte di capre primipare di razza Sarda e Maltese tenute nelle stesse condizioni di allevamento semi estensivo 161
Capacità digestive della pernice sarda (Alectoris barbara) e stima dell’EM delle diete in funzione dei costituenti chimici 159
Biometric characteristics and dietary habits of Sardinian martens 157
Anaerobic fungal communities differ along the horse digestive tract 147
A survey on Sardinian hay for horses 143
Composition of the diet in Sardinian Wild Boar (Sus scrofa meridionalis) 143
Barbary partridge meat quality as affected by Hermetia illucens and Tenebrio molitor larva meals in feeds 141
A comparison of microbial profiles of different regions of the equine hindgut 138
Caratteristiche quanti-qualitative del latte e profilo metabolico di una popolazione caprina allevata in provincia di Napoli 137
Diet of Barbary Partidge (Alectoris Barbara) in nature 135
A comparison of methanogens of different regions of the equine hindgut 134
Abandonment and omission of tending the bovines after a positivity case of B. S. E. inside a farm: legislative observations and implications of sanitary risk 132
Blood profile and productive performance after partial substitution of maize grain with ancient wheat lines by-products in organic laying hens' diet 131
Chemical characteristics of acorns' starch from Q. Ilex L., Quercus Pubescens Willd. and Quercus Suber L 130
Atti della Giornata di Studio sulla Biodiversità Animale 129
Determinazione dell’aflatossina M1 nel latte e nei formaggi ovini 128
Biometric measurements, somatic indexes and chemical composition of meagre (Argyrosomus regius.) fed two commercial diets with different protein/fat ratios 127
Allevamento del cavallo anglo-arabo in Sardegna, Corsica e Toscana 127
Caratterizzazione della produzione di carne di un’ area rurale della Sardegna tradizionalmente dedita all’allevamento bovino estensivo: misurazioni somatiche in vivo e sulla carcassa del “BUE ROSSO” 126
Animal feeding and quality of the products 123
Bacterial and archaeal communities of equine hindgut content analysed with PCR-DGGE 122
Growth performance, blood profiles and carcass traits of Barbary partridge (Alectoris barbara) fed two different insect larvae meals (Tenebrio molitor and Hermetia illucens) 120
Electronic identification of Sarda goats under extensive conditions in the island of Sardinia 115
Il cavallo anglo-arabo nello sport ed altre attività 115
Problematiche emergenti nelle produzioni dei piccoli allevamenti avicoli in Zimbabwe 114
Electronic identification of sardinian partridge (Alectoris barbara) 114
Effect of dietary selenomethionine on growth performance,tissue burden, and histopathology in green and white sturgeon 113
Caratteristiche chimico-nutritive ed indici somatici del Sarago pizzuto (Diplodus puntazzo) in relazione all’origine 111
ANALYSING TEST DAY RECORDS OF MILK PRODUCTION TRAITS IN PRIMIPAROUS SARDA EWE 111
Evoluzione del contenuto in cellule somatiche nel latte di pecore di razza sarda nel corso di una lattazione 111
Effect of intraperitoneal electronic identification on productive performance of Sardinian suckling lambs 109
Progetto pilota di identificazione elettronica dei ruminanti in Sardegna 109
Linear measurements of carcasses as a tool to improve the evaluation of the rabbit meat production 106
Rabbit meat production as affected by high temperatures: preliminary results 106
Detection of aflatoxin M1 in bulk-tank milk and sheep cheese 105
Naturalizzazione della nutria (Myocastor coypus) nella Sardegna Sud Orientale 105
Contenuto in cellule somatiche nel latte di capre primipare di razza Sarda e Maltese 105
Nutritional and metabolic status in the Sarda breed donkey. 51th Annual Meeting of the EAAP, The Hague (The Netherlands) 21-24 August 2000; 104
Effect of age and blood collection site on the metabolic profile of ostriches 103
Influence of organic systems on Stearoyl-CoA desaturase gene expression in goat milk 101
Tyrosinase activity and ocular characteristics in Asinara white donkeys 101
Profilo degli acidi grassi polinsaturi nel latte di capre di razza maltese e sarda 101
Intraperitoneal electronic identification of rabbits 100
Esperienze sull’identificazione elettronica negli equidi 100
Somatic measures and chemical composition of gastric content of Sardinian hare (Lepus Capensis Mediterraneus) 100
Intraperitoneal elettronic identification (EID) as a tool to improve swine meat traceability 100
Guida alla interpretazione dei profili metabolici in zootecnia (IV parte) 100
Impiego nei conigli di mangimi differenti per contenuto ed origine botanica dell’amido. Utilizzazione digestiva e prestazioni produttive infra-vitam e post-mortem 100
Diet effect on short-and long-term glycaemic response in adult healthy cats [Effetto della dieta sulla risposta glicemica post-prandiale nei gatti adulti] 100
Fabbisogni energetici e performance produttive di agnelli Laticauda 99
Diet prescription to the therapeutic plan for the control of FAD in a dog 99
Somatic indexes, chemical-nutritive characteristics and metal content in caught and reared sharpsnout seabream (Diplodus puntazzo) 98
Misurazioni somatiche in vivo e sulla carcassa di “Bue Rosso” 98
Capacità riproduttive della Pernice Sarda (Alectoris barbara) allevata in cattività 97
GENDER EFFECT ON METABOLIC PROFILE OF OSTRICHES (Strutio camelus domesticus) 97
Effect of intraperitoneal electronic identification on productive performance of Sardinian suckling piglets 96
Effect of two different protein/fat ratios of the diet on meagre (Argyrosomus regius) traits 95
Identificazione elettronica dei bovini in allevamento estensivo 95
Variazione del contenuto in cellule somatiche nel latte di pecore di razza sarda nel corso della lattazione. 94
Velocità di transito nei montoni e nei bufali degli stocchi di mais insilati e dei fiocchi di soia integrale mordenzati con ossido di cromo 94
Influenza della dieta su alcuni parametri rilevati infra vitam e post mortem negli struzzi 94
Prestazioni produttive e metabolismo energetico di conigli in accrescimento in funzione della stagione e della fonte proteica alimentare 93
Effects of clenbuterol in lambs fed diets with different energetic end proteic levels 92
Réalité et perspectives du cheval anglo-arabe en Sardaigne, en Corse et en Toscane 92
Quality characteristics of wild and farmed sharpsnout sea bream (Diplodus puntazzo) 92
Caratterizzazione fenotipica del cane fonnese 92
Performance produttive di capre primipare di razza Sarda e Maltese tenute nelle stesse condizioni 92
Preferenze ambientali della pernice sarda (Alectoris barbara) 92
The influence of diet supplementation with Saccharomyces cerevisiae or Saccharomyces cerevisiae plus Aspergillus oryzae on milk yield of Cilentana grazing dairy goats 92
L’asinello bianco dell’Asinara: una razza antica o recente di Equus asinus? 92
Somatic measures and chemical composition of gastric content of Sardinian hare (Lepus capensis mediterraneus, Wagner 1841) 91
Histopathological alterations of juvenile green (Acipenser medirostris) and white sturgeon (A. transmontanus) exposed to graded levels of dietary methylmercury 91
Electronic identification in equidae 90
Profilo degli acidi grassi polinsaturi nel latte di capre di razza maltese e sarda 90
Host Species Affects Bacterial Evenness, but Not Diversity: Comparison of Fecal Bacteria of Cows and Goats Offered the Same Diet 89
Electronic identification of goats bred in extensive system in Sardinia (Italy) 89
Influence of weaning age (28 vs. 63 d) on quantitative and qualitative carcass traits of rabbits 89
Intraperitoneal electronic identification of piglets labelled suino tipico Sardo 88
In vitro degradability of three forages: fermentation kinetics and gas production of NDF and neutral detergent soluble fraction of forages 88
Quality of eggs and albumen technological properties as affected by Hermetia illucens larvae meal in hens’ diet and hen age 88
White sturgeon (Acipenser transmontanus) optimum feeding rates at week 6 and 10 after initiation of feeding. 88
Le cheval anglo-arabe dans le sport et dans d’autres activités 87
Elevage du cheval anglo-arabe en Sardaigne, en Corse et en Toscane 87
Influence of weaning age (28 vs. 63 d) on quantitative and qualitative carcass traits of rabbits 87
Naturalizzazione della nutria (Myocastor coypus) nella Sardegna sud-orientale 87
Identificazione elettronica nell’allevamento bovino da latte 87
Toxicity of Dietary L-Selenomethionine in Sturgeon 86
Influence of pasture on stearoyl-CoA desaturase and miRNA 103 expression in goat milk: Preliminary results 86
Produzione del coniglio da carne: svezzamento a 28 giorni vs svezzamento a 63 giorni. Nota I: parametri in vivo 86
The bovine of Sarda breed: biodiversity conservation and sustainable breeding 85
Heat Shock Protein 70 (HSP70) Responses in Tissues of White and Green Sturgeon Exposed to Different Stressors 85
Improvement of sheep milk quality in extensive system of mediterranean areas: practical approach in field to reduce the somatic cell content of bulk milk 85
Intestinal Morphometry, Enzymatic and Microbial Activity in Laying Hens Fed Different Levels of a Hermetia illucens Larvae Meal and Toxic Elements Content of the Insect Meal and Diets 85
Realtà e prospettive dell’allevamento dei piccoli ruminanti in Italia 84
Implementazione su formato elettronico dei dati anagrafici del registro di stalla di un allevamento bovino da latte 84
Effect of diet on the metabolic profile of ostriches (Struthio camelus var. domesticus) 83
Introduzione e naturalizzazione della nutria (Myocastor coypus) in Sardegna 83
Emerging problems in small-scale poultry production in Zimbabwe 83
Totale 10.626
Categoria #
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Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021817 0 0 0 0 0 69 176 3 206 224 111 28
2021/2022827 125 6 2 13 10 7 54 75 61 31 90 353
2022/20231.817 186 86 67 272 221 309 0 210 310 21 73 62
2023/2024542 114 42 8 21 63 112 10 32 5 7 61 67
2024/20254.908 40 27 271 62 172 162 168 1.027 2.024 618 240 97
2025/20264.361 185 1.838 951 882 427 78 0 0 0 0 0 0
Totale 16.555