MEDDA, Silvia
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 262
EU - Europa 96
AS - Asia 11
Totale 369
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 256
IT - Italia 76
SE - Svezia 8
SG - Singapore 7
CA - Canada 6
GB - Regno Unito 4
FI - Finlandia 3
DE - Germania 2
BE - Belgio 1
IL - Israele 1
JP - Giappone 1
KR - Corea 1
SI - Slovenia 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
TR - Turchia 1
Totale 369
Città #
Chandler 116
Princeton 26
Ashburn 17
Rome 9
Wilmington 9
Cagliari 7
Singapore 6
Milan 5
Toronto 5
Abbasanta 4
Florence 4
Sassari 4
Urbino 4
Ann Arbor 3
Helsinki 3
Norwalk 3
Osilo 3
Agerola 2
Bari 2
Barletta 2
Castelraimondo 2
London 2
Olbia 2
Reggio Emilia 2
San Francisco 2
Tortolì 2
Washington 2
Andover 1
Bratislava 1
Brussels 1
Haifa 1
Hanover 1
Istanbul 1
Leawood 1
Ljubljana 1
Montréal 1
Portogruaro 1
San Mateo 1
Seattle 1
Seoul 1
Trumbull 1
Totale 262
Nome #
Valutazione dell’attività antiossidante di bacche e foglie di Myrtus communis L. 72
Analisi dei genotipi di fico (Ficus carica L.) della Sardegna 31
Il mirto (Myrtus communis L.) e la sua variante fenotipica con frutti non pigmentati 27
Monitoraggio dell’attività enzimatica della PAL in bacche e foglie di Myrtus communis L. durante la maturazione dei frutti 26
Morphological characterization and composition of essential oils of Pompia selection, a citrus typical of Sardinia 25
Caratteri qualitativi dei frutti di nuove selezioni di mirto. 24
Quantification of total phenols, tannins, anthocyanins content in Myrtus communis L. And antioxidant activity evaluation in function of plant development stages and altitude of origin site 24
Diversità fenotipica e metabolica in cultivar di mirto (Myrtus communis L.) a frutto bianco e pigmentato 23
PAL enzymatic activity (phenylalanine ammonium lyase) in pigmented and white myrtle (Myrtus communis L.) cultivars 22
Espressione di geni legati alle differenze metaboliche di piante di mirto (Myrtus communis L.) con frutti pigmentati e non pigmentati 21
Monitoring of the pal enzymatic activity and polyphenolic compounds in leaves and fruits of two myrtle cultivars during maturation 18
Fruit Quality Characters of Myrtle (Myrtus communis L.) Selections: Review of a Domestication Process 16
Expression of structural flavonoid biosynthesis genes in dark-blue and white myrtle berries (Myrtus communis l.) 16
Selection for Ornamental Purposes of 'Angela' Myrtle (Myrtus communis L.) Cultivar with Unpigmented Fruit 15
Influence of Climate Change on Metabolism and Biological Characteristics in Perennial Woody Fruit Crops in the Mediterranean Environment 12
Climate Variables of the Sites of Origin and Genotype Influence on Phenolic Compounds Accumulation in Cultivars of Myrtus communis L 11
Innovative and Sustainable Technologies to Enhance the Oxidative Stability of Vegetable Oils. 5
Totale 388
Categoria #
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patent - brevetti 0
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Totale 2.842


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2021/202279 0 17 3 0 0 5 0 6 3 13 4 28
2022/2023182 14 16 10 36 13 37 0 18 25 2 8 3
2023/2024125 16 10 6 0 14 16 22 10 4 3 14 10
2024/20252 2 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 388