RASSU, Salvatore Pier Giacomo
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 5.242
AS - Asia 3.112
SA - Sud America 2.102
EU - Europa 2.016
AF - Africa 110
OC - Oceania 11
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 9
Totale 12.602
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 5.120
BR - Brasile 1.897
SG - Singapore 1.266
CN - Cina 1.023
UA - Ucraina 763
IT - Italia 350
HK - Hong Kong 311
DE - Germania 301
SE - Svezia 150
FI - Finlandia 135
VN - Vietnam 100
GB - Regno Unito 87
AR - Argentina 72
TR - Turchia 69
RU - Federazione Russa 55
FR - Francia 47
BD - Bangladesh 46
MX - Messico 46
CA - Canada 42
IQ - Iraq 42
IN - India 38
EC - Ecuador 37
UZ - Uzbekistan 33
MA - Marocco 28
VE - Venezuela 27
ZA - Sudafrica 25
KR - Corea 22
ES - Italia 21
PK - Pakistan 21
JP - Giappone 20
CO - Colombia 18
BE - Belgio 16
JO - Giordania 16
UY - Uruguay 16
AZ - Azerbaigian 13
ID - Indonesia 13
KE - Kenya 13
NL - Olanda 13
PY - Paraguay 13
DZ - Algeria 12
PL - Polonia 12
AE - Emirati Arabi Uniti 11
AU - Australia 10
CZ - Repubblica Ceca 10
IR - Iran 10
PT - Portogallo 10
TN - Tunisia 10
EG - Egitto 9
BO - Bolivia 8
EU - Europa 8
LT - Lituania 8
AT - Austria 7
DO - Repubblica Dominicana 7
KZ - Kazakistan 7
NI - Nicaragua 7
OM - Oman 7
KG - Kirghizistan 6
PE - Perù 6
CL - Cile 5
GE - Georgia 5
JM - Giamaica 5
NP - Nepal 5
AL - Albania 4
BG - Bulgaria 4
RS - Serbia 4
SA - Arabia Saudita 4
SN - Senegal 4
AM - Armenia 3
BH - Bahrain 3
BY - Bielorussia 3
GR - Grecia 3
GT - Guatemala 3
GY - Guiana 3
HN - Honduras 3
IE - Irlanda 3
IL - Israele 3
MD - Moldavia 3
PS - Palestinian Territory 3
BB - Barbados 2
CI - Costa d'Avorio 2
CR - Costa Rica 2
CY - Cipro 2
ME - Montenegro 2
NG - Nigeria 2
SY - Repubblica araba siriana 2
TG - Togo 2
AF - Afghanistan, Repubblica islamica di 1
BA - Bosnia-Erzegovina 1
BZ - Belize 1
CG - Congo 1
ET - Etiopia 1
HR - Croazia 1
HU - Ungheria 1
KH - Cambogia 1
LB - Libano 1
LK - Sri Lanka 1
MK - Macedonia 1
MN - Mongolia 1
MY - Malesia 1
NZ - Nuova Zelanda 1
Totale 12.593
Città #
Dallas 1.777
Chandler 804
Singapore 627
Jacksonville 450
Hong Kong 310
Princeton 272
Beijing 224
Nanjing 191
New York 134
Ashburn 124
São Paulo 123
Wilmington 107
Dearborn 101
Shanghai 85
Nanchang 83
Ann Arbor 81
Sassari 78
Rio de Janeiro 61
Boardman 58
Los Angeles 54
Belo Horizonte 46
Shenyang 45
Hebei 44
Tianjin 43
Brasília 40
Ho Chi Minh City 39
Woodbridge 39
Buffalo 33
Andover 32
Changsha 32
Santa Clara 32
Hangzhou 29
Jiaxing 29
Tashkent 29
Porto Alegre 25
Izmir 22
Jinan 22
Seoul 22
Goiânia 21
Helsinki 21
Salvador 21
Curitiba 20
Baghdad 19
Rome 19
Kunming 18
San Francisco 18
Tokyo 18
Munich 17
Hanoi 16
San Mateo 16
São José dos Campos 16
Toronto 16
Amman 15
Brussels 15
Ribeirão Preto 15
Zhengzhou 15
Casablanca 14
Ningbo 14
Brooklyn 13
Contagem 13
Johannesburg 13
Montevideo 13
Norwalk 13
Baku 12
Cagliari 12
Council Bluffs 12
Guayaquil 12
London 12
Montreal 12
Campinas 11
Chennai 11
Fortaleza 11
Nairobi 11
Nova Iguaçu 11
Santo André 11
Warsaw 11
Bologna 10
Chicago 10
Denver 10
Feira de Santana 10
Guarulhos 10
Indaiatuba 10
Manaus 10
Piracicaba 10
Quito 10
Atlanta 9
Canoas 9
Duque de Caxias 9
Falkenstein 9
Joinville 9
Marília 9
Mexico City 9
Orem 9
Osasco 9
Pelotas 9
Petrópolis 9
Quartu Sant'elena 9
Sorocaba 9
Stockholm 9
São Bernardo do Campo 9
Totale 7.130
Nome #
CAPRISOFT, un software di programmazione per le aziende caprine 198
A bootstrap approach to estimate reference intervals of biochemical variables in sheep using reduced sample sizes 190
Changes in metabolic and endocrine measurements during feed restriction in dairy ewes with different BCS 165
Caratteristiche generali dell’allevamento bovino nelle aree del Gennargentu 155
Animal board invited review – Beef for future: technologies for a sustainable and profitable beef industry 153
Analysi of MC1R polymorphism in Sardo-Modicana cattle 150
A partial suckling regime increases milk production in Sarda dairy sheep without affecting meat quality of lambs 149
BEHARUM project: use of ICT to monitor feeding behaviour in grazing ruminants 140
Automatic classification system for grazing, ruminating and resting behaviour of dairy sheep using a tri-axial accelerometer 140
Caratteristiche della popolazione anglo araba da galoppo allevata in Sardegna 139
Assessing emotional processes in dairy sheep of different temperaments: Behavioural, cortisol and immune responses in dairy sheep experiencing positive and negative emotions on farm. 137
The effect of different time epoch settings on the classification of sheep behaviour using tri-axial accelerometry 136
Analisi Multivariata delle caratteristiche morfologiche di tre popolazioni bovine della sardegna 136
Sostenibilità delle produzioni ovine e caprine 135
Estimating clinical chemistry reference values based on an existing data set of unselected animals 134
Changes in metabolic and endocrine parameters during feed restriction in dairy ewes with different BCS 132
Effetto dell'impiego della flavomicina sul contenutoin cellule somatiche nel latte ovino 128
Base genetica della prolificità e della stagionalità dei cicli riproduttivi nella specie ovina 123
Alimentazione e riproduzione 119
Prediction of bite number and herbage intake by an accelerometer-based system in dairy sheep exposed to different forages during short-term grazing tests 119
LA RAZZA BOVINA BRUNO - SARDA 115
Influence of birth type, management level and physiological state on metabolic profile of Sarda dairy ewes 112
assessing meat quality in Sarda Breed and Limousine x Sarda crossbred heifers 111
L'IMPIEGO DI ALCUNE SEMPLICI RELAZIONI MATEMATICHE NELLA PROGRAMMAZIONE E NELLA GESTIONE DELL'ALLEVAMENTO OVINO DA LATTE 111
COMPARISON BETWEEN TWO DIFFERENT TRANSCERVICAL INSEMINATION TECHNIQUES IN SARDA EWES 109
Effecs of partial suckling technique on growth and behaviour of Sarda replacement ewe lambs. 109
Effetto dell'impiego della flavomicina sulla produzione di latte in pecore Sarde 108
Relationships between the contents of vaccenic acid, CLA and n − 3 fatty acids of goat milk and the muscle of their suckling kids 107
Marcatori genetici in popolazioni Ovine da latte: Sarda 107
Comparison of fatty acid profile in blood and in other tissues of piglets during the suckling time 107
Relationhip between accelerometer fatures and behavioural traits in Sarda dairy sheep submitted to short term grazing test 106
Machine milking management and milk nitrose fractions in primiparous ewes 104
L'impiego di un taglio campione per la valutazione della composizione della carcassa nella specie asinina 104
Sustainability of dairy sheep production in pasture lands: A case study approach to integrate economic and environmental perspective 104
La destagionalizzazione della produzione del latte negli ovini allevati in aree mediterranee: ipotesi di applicazione in Sardegna 104
Monitoring grazing behaviour of Sarda cattle using an accelerometer device 104
Il benessere degli ovini e dei caprini: una speciale attenzione da parte della Regione Sardegna 103
Post-shearing management and milk production and quality in Sarda ewes 102
Salvaguardia dell'ambiente ed allevamento di specie zootecniche nell'isola dell'Asinara 101
Partial grazing of natural pasture reduces the cost of feeding supplementation and improves features of meat from bulls 101
Non-nutritional factors affecting lactation persistency in dairy ewes: a review 100
La matematica nell'ovile. L'impiego di alcune semplici relazioni matematiche nella programmazione e nella gestione dell'allevamento ovino da latte 98
La pastorizia sarda dell’ultimo secolo. 98
Fattori ambientali e tecnici di variazione della qualità del latte ovino 97
Artifical insemination techniques in Sarda breed ewes under two different farm condition 97
Il miglioramento genetico nel cavallo 97
L’influenza della tecnica di alimentazione per gruppi sulla produzione lattea negli ovini 96
L'impiego della tecnica ecografica per la diagnosi precoce di gravidanza in pecore sarde 95
The ability of the partial least square regression to predict the number of bites in Sarda dairy sheep by using acceleration data 94
Il problema del pagamento del latte ovino secondo la qualità. 93
Controllo delle caratteristiche qualitative del latte ovino per mezzo dell'alimentazione 93
La razza Bovina Bruno-Sarda 93
Machine milking management and milk nitrogen fractions in primiparous ewes 93
Il problema del pagamento del latte ovino secondo qualità 93
Quantity and quality aspects of goat production in Italy 92
The use of a pelletted feed as stimulator of chewing activity in dairy sheep 91
Investigation on milk yield and composition of Sarda donkeys 91
La razza ovina Sarda in Sardegna 90
Automatic classification of feeding behaviour in Sarda cattle using tri-axial accelerometry with different time epoch setting 90
Salvaguardia dell'ambiente e allevamento di specie zootecniche nell'isola dell'Asinara 89
The Effect of the utilization of a high fibre pelleted feed on milk yield and composition in dairy sheep 89
Influenza della conta cellulare nella valutazione del contenuto proteico del latte di pecore di razza Sarda 88
The effect of different time epoch setting on the classification of sheep behaviour using tri-axial accelerometry 88
The effect of the utilization of a high fibre pelleted feed on milk yield and composition in dairy sheep 87
Escrezione azotata nei piccoli ruminanti 87
Monitoring the on-farm welfare of sheep and goats 87
Nutrition and Reproduction 86
Racing performances of Anglo-Arab-Sardinian horses analysed by mixed linear models 86
Effect of extruded linseed on sarda donkey milk quality 85
Validation of BEHARUM device for recording grazing behaviour of dairy sheep 85
Analysis of MC1R polymorphism in Sardo-Modicana cattle 85
EFFECT OF SUBTERRANEAN CLOVER PASTURE ON WEIGHT AND REPRODUCTION OF SARDA EWES (II YEAR) 85
Influenza del fotoperiodo e dell’intermungitura sulla produzione di latte in pecore Sarde 84
The design of a new catheter for transcervical artificial insemination in ewes 84
Milk secretion rate during the day and the night in sardinian dairy ewes milked with different milking intervals 84
Effetto della diversa integrazione di concentrati sulla composizione acidica del grasso del latte in pecore di razza Sarda al pascolo 84
L'inseminazione strumentale nella pecora. Esperienze di campo con metodo transcervicale 84
Fatty acid profile and lipid oxidation of meat fron Sarda lambs managed in different feeding systemns 83
The Mathematical description of lactation curves in dairy cattle 83
Influenza della terza mungitura sulla produzione lattea quanti-qualitativa in pecore di razza Sarda 83
La F.A. transcervicale negli ovini: caratteristiche della tecnica e primi risultati sperimentali con seme congelato 83
The impact of machine milking on milk production traits and blood cortisol in primiparous dairy ewes 82
LA PASTORIZIA SARDA NELL’ULTIMO SECOLO 82
Linseed supplementation during uterine and early post-natal life markedly affects fatty acid profiles of brain, liver and muscle of lambs 82
Relation between birth weight of lambs and milk production in ewes 81
Live yeast use in stallion feeding 81
Machine milk management and milk nitrogen fractions in primiparous ewes 81
Sustainable livestock agroforestry: a dynamic model to estimate gross revenues., nitrogen excretion and animal CO2eq, emission of cow-calf extensive systems 81
Prova preliminare di produzione di carne con puledri di asino 80
Non-nutritional factors affecting lactation persistency in dairy ewes: a review 80
Effetto della gemellarità e dell'ambiente di allevamento sulla produzione di latte in ecore di razza Sarda 79
Discriminant analysis to identify ruminant meat produced from pasture or stall-fed animals 79
INFLUENZA DELLA TERZA MUNGITURA SULLA PRODUZIONE LATTEA QUANTI-QUALITATIVA IN PECORE DI RAZZA SARDA. 78
Effect of fibre and protein content of a complete pelleted feed on lactating dairy ewes 78
Machine milking management and milk nitrogen fractions in primiparous ewes 78
Relation between birth weight of lambs and milk production in ewes 78
Influence of outdoor and indoor rearing system of suckling lambs on fatty acid profile and lipid oxidation of raw and cooked meat 78
Influence of outdoor and indoor rearing system of suckling lambs on fatty acid profile and lipid oxidation stability of raw and cooked meat 77
Shearing influences the milk fatty acid profile of dairy ewes 76
Trifoglio sotterraneo sulla crescita e la riproduzione di agnelle di razza Sarda. Nota I 76
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Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021543 0 0 0 0 0 29 127 5 147 143 74 18
2021/2022608 90 7 2 2 14 7 36 51 51 29 64 255
2022/20231.438 142 77 25 272 134 258 11 180 244 9 52 34
2023/2024394 84 21 6 21 90 57 2 10 2 8 31 62
2024/20253.841 39 22 216 61 143 116 242 890 1.329 539 158 86
2025/20263.508 251 1.298 722 738 425 74 0 0 0 0 0 0
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