VACCA, Vincenzo
VACCA, Vincenzo
Universita' degli Studi di SASSARI
Anallytical characterisation of Myrtle Berries, partially processed products and commercially available liqueurs
2002-01-01 Vacca, Vincenzo; Franco, M. A.; Versini, G; Mattivi, F; DALLA SERRA, A; Manca, Gavina
Aroma characterization of Sardinian strawbeberry-tree (Arbutus unedo L) honey
1999-01-01 Vacca, Vincenzo; A., DALLA SERRA; M. A., Franco; F., Mattivi; M., Ramponi; G., Versini
Changes during storage of quality parameters and in vitro antioxidant activity of extra virgin monovarietal oils obtained with two extraction technologies
2012-01-01 Fadda, Costantino; DEL CARO, Alessandra; Sanguinetti, Am; Urgeghe, Pietro Paolo; Vacca, Vincenzo; Arca, Pp; Piga, Antonio
Changes in phenolic compounds, color, and antioxidant activity in industrial red mirtle liqueurs during storage
2003-01-01 Vacca, Vincenzo; DEL CARO, Alessandra; Piga, Antonio; Agabbio, M.
Derivati dell'uva: distillati, vino cotto e succo.
2010-01-01 Piga, Antonio; Vacca, Vincenzo
Effect of different pretreatments on drying of green table olives (Ascolana tenera var.)
2000-01-01 Vacca, Vincenzo; Gambella, F; Piga, A; Agabbio, Mario Carlo Salvatore; D'Hallewin, G.
Effect of different pretreatments on drying of green table olives (Ascolana teneravar.)
2000-01-01 Gambella, Filippo; Piga, Antonio; Agabbio, Mario Carlo Salvatore; Vacca, Vincenzo; D'Hallewin, Guy
Effect of storage period and exposure conditions on the quality of Bosana extra-virgin olive oil
2006-01-01 Vacca, Vincenzo; DEL CARO, Alessandra; Poiana, M; Piga, Antonio
Effetto dei sistemi di estrazione e della denocciolatura sulla conservabilità di un olio extravergine di oliva (cv. Bosana)
2006-01-01 Vacca, Vincenzo; Del Caro, Alessandra; Poiana, Marco; Piga, Antonio
Effetto dell’estrazione a basso impatto ossidativo sulla capacità antiossidante in vitro e sulla qualità di oli extra-vergini di oliva della Sardegna
2012-01-01 DEL CARO, Alessandra; Fadda, Costantino; Sanguinetti, A; Urgeghe, Pietro Paolo; Vacca, Vincenzo; Arca, Pp; Piga, Antonio
Effetto dell’estrazione a basso impatto ossidativo sulla capacità antiossidantein vitroe sulla qualità di oli extra-vergini di oliva della Sardegna
2012-01-01 Fadda, Costantino; Urgeghe, Pietro Paolo; Vacca, Vincenzo; Arca, Pietro Paolo; Del Caro, Alessandra; Piga, Antonio; Sanguinetti, Anna Maria
Effetto di diversi interventi tecnologici sulle proprietà antiossidanti di derivati agrumari
2000-01-01 Vacca, Vincenzo; Agabbio, Mario Carlo Salvatore; Piga, Antonio; Nicoli, Maria Cristina
I Componenti azotati del latte della capra sarda
1983-01-01 Vacca, Vincenzo; Campus, Raffaele Lorenzo; Madau, Gianluigi; Brandano, Paolo; Solinas, B.
Influenza del periodo e dei metodi di conservazione sulla shelf-life di un olio monovarietale ottenuto con tecnologie differenti
2004-01-01 Piga, Antonio; Del Caro, Alessandra; Vacca, Vincenzo; Poiana, Marco
Interaction between flor-forming yeasts and phenolic acids
1995-01-01 Roggio, T; Farris, Ga; Vacca, V; Budroni, M
La Caffeina nei fiori del generecitrus: relazioni con la presenza dell'alcaloide riscontrata nei mieli di agrumi
1997-01-01 Vacca, Vincenzo; Agabbio, Mario Carlo Salvatore; Fenu, Paolo Antonio Maria
Le Varietà di olive sarde suscettibili di trasformazione per olive da mensa: nota 2.: caratteristiche e attitudini della cv. « Sivigliana »
1978-01-01 Vacca, Vincenzo; Denti, Mario; Vodret, Antonio
Minimal processing of fruit and vegetables: influence of concentration and activity of some naturally occurring antioxidants in orange derivatives
2000-01-01 Piga, Antonio; Vacca, Vincenzo; Agabbio, Mario Carlo Salvatore; Nicoli, Maria Cristina; D'Aquino, Salvatore; Gambella, Filippo
Preliminary Characterisation of Sardinian Red Grape Cultivars (Vitis vinifera L.) According to Their Phenolic Potential
2009-01-01 Vacca, Vincenzo; DEL CARO, Alessandra; G. G., Milella; Nieddu, Giovanni
Preliminary characterisation of virgin olive oils obtained from fifferent cultivars in Sardinia
2006-01-01 Vacca, Vincenzo; A., Bendini; DEL CARO, Alessandra; A., Vacca; V., Caboni; M. F., GALLINA TOSCHI