The Authors, in a study on the Sardinian goat milk, have found the following milk percentual composition: fats 5.02, nitrogen compounds 4.03, proteins 3.61, casein 2.86, soluble proteins 0.75, coagulable proteins 2.65, non coagulable proteins 0.96, non proteic compounds 0,42, urea 386 mg/kg, uric acid 35 mg/kg, creatinine 39 mg/kg.
I Componenti azotati del latte della capra sarda / Vacca, Vincenzo; Campus, Raffaele Lorenzo; Madau, Gianluigi; Brandano, Paolo; Solinas, B.. - In: STUDI SASSARESI. SEZIONE 3: ANNALI DELLA FACOLTÀ DI AGRARIA DELL'UNIVERSITÀ DI SASSARI. - ISSN 0562-2662. - 30:(1983), pp. 77-83.
I Componenti azotati del latte della capra sarda
Vacca, Vincenzo;Campus, Raffaele Lorenzo;Madau, Gianluigi;Brandano, Paolo;Solinas, B.
1983-01-01
Abstract
The Authors, in a study on the Sardinian goat milk, have found the following milk percentual composition: fats 5.02, nitrogen compounds 4.03, proteins 3.61, casein 2.86, soluble proteins 0.75, coagulable proteins 2.65, non coagulable proteins 0.96, non proteic compounds 0,42, urea 386 mg/kg, uric acid 35 mg/kg, creatinine 39 mg/kg.File in questo prodotto:
File | Dimensione | Formato | |
---|---|---|---|
Campus_R_Artticolo_1983_Componenti.pdf
accesso aperto
Tipologia:
Versione editoriale (versione finale pubblicata)
Licenza:
Non specificato
Dimensione
158.86 kB
Formato
Adobe PDF
|
158.86 kB | Adobe PDF | Visualizza/Apri |
I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.