The Authors, in a study on the Sardinian goat milk, have found the following milk percentual composition: fats 5.02, nitrogen compounds 4.03, proteins 3.61, casein 2.86, soluble proteins 0.75, coagulable proteins 2.65, non coagulable proteins 0.96, non proteic compounds 0,42, urea 386 mg/kg, uric acid 35 mg/kg, creatinine 39 mg/kg.

I Componenti azotati del latte della capra sarda / Vacca, Vincenzo; Campus, Raffaele Lorenzo; Madau, Gianluigi; Brandano, Paolo; Solinas, B.. - In: STUDI SASSARESI. SEZIONE 3: ANNALI DELLA FACOLTÀ DI AGRARIA DELL'UNIVERSITÀ DI SASSARI. - ISSN 0562-2662. - 30:(1983), pp. 77-83.

I Componenti azotati del latte della capra sarda

Vacca, Vincenzo;Campus, Raffaele Lorenzo;Madau, Gianluigi;Brandano, Paolo;Solinas, B.
1983-01-01

Abstract

The Authors, in a study on the Sardinian goat milk, have found the following milk percentual composition: fats 5.02, nitrogen compounds 4.03, proteins 3.61, casein 2.86, soluble proteins 0.75, coagulable proteins 2.65, non coagulable proteins 0.96, non proteic compounds 0,42, urea 386 mg/kg, uric acid 35 mg/kg, creatinine 39 mg/kg.
1983
I Componenti azotati del latte della capra sarda / Vacca, Vincenzo; Campus, Raffaele Lorenzo; Madau, Gianluigi; Brandano, Paolo; Solinas, B.. - In: STUDI SASSARESI. SEZIONE 3: ANNALI DELLA FACOLTÀ DI AGRARIA DELL'UNIVERSITÀ DI SASSARI. - ISSN 0562-2662. - 30:(1983), pp. 77-83.
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