SANGUINETTI, Anna Maria
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 350
EU - Europa 168
AS - Asia 56
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 1
SA - Sud America 1
Totale 576
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 349
IT - Italia 62
CN - Cina 50
UA - Ucraina 50
DE - Germania 18
SE - Svezia 17
GB - Regno Unito 7
FI - Finlandia 6
BE - Belgio 3
FR - Francia 2
TR - Turchia 2
AM - Armenia 1
AT - Austria 1
CA - Canada 1
EU - Europa 1
IE - Irlanda 1
IN - India 1
IR - Iran 1
JP - Giappone 1
PE - Perù 1
RU - Federazione Russa 1
Totale 576
Città #
Chandler 153
Princeton 34
Jacksonville 31
Sassari 18
Nanjing 11
New York 8
Dearborn 7
Hebei 6
Shenyang 6
Beijing 5
Cagliari 4
Changsha 4
Wilmington 4
Ashburn 3
Brussels 3
Desio 3
Jinan 3
Nanchang 3
Reggio Calabria 3
Santa Maria Capua Vetere 3
Boardman 2
Jiaxing 2
Kunming 2
Lanzhou 2
Paris 2
Rome 2
San Francisco 2
Tianjin 2
Alghero 1
Auburn Hills 1
Carloforte 1
Charlotte 1
Dallas 1
East Lansing 1
Hangzhou 1
Helsinki 1
Houston 1
Islington 1
Istanbul 1
Izmir 1
Lima 1
Los Angeles 1
Milan 1
Mountain View 1
Navan 1
Ningbo 1
Norwalk 1
Pune 1
Raleigh 1
Redwood City 1
Sezze 1
Taizhou 1
Tappahannock 1
Toronto 1
Tsukuba 1
Vienna 1
Washington 1
Yerevan 1
Zhengzhou 1
Totale 359
Nome #
Shelf life extension of a cheese cake with antimicrobial active packaging 66
Test CATA e analisi strumentale su pani prodotti con siero ovino: può esistere una correlazione fra dati? 61
Shelf life evaluation of sweet bakery foods: two case studies 60
Bee pollen as a nutritious ingredient in gluten-free bread: a phisico-chemical, technological and nutritional approach 55
Effect of ripening stage at harvest, cold storage, and simulated marketing conditions on quality and antioxidant activity of peach fruit 54
Influence of Technology and Ripening on Textural and Sensory Properties of Vacuum Packaged Ewe’s Cheese 52
Optimization of gluten-free fresh filled pasta 45
PE_PGRS3 of Mycobacterium tuberculosis is specifically expressed at low phosphate concentration, and its arginine-rich C-terminal domain mediates adhesion and persistence in host tissues when expressed in Mycobacterium smegmatis. 39
Prodotti dolciari freschi e da forno tipici: valutazione delle alterazioni microbiologiche, chimico fisiche e di texture e sviluppo di interventi tecnologici a basso impatto sulla tipicità per l'estensione della shelf life 26
Apricot melanoidins prevent oxidative endothelial cell death by counteracting mitochondrial oxidation and membrane depolarization 20
Effect of drying temperature on polyphenolic content and antioxidant activity of apricots 18
Texture and antioxidant evolution of naturally green table olives as affected by different sodium chloride brine concentrations 17
Texture and sensory changes of a fresh ewe's cheese packed under different modified atmospheres 17
Technological, nutritional and sensory properties of an innovative gluten-free double-layered flat bread enriched with amaranth flour 16
Effectiveness of active and modified atmosphere packaging on the shelf-life extension of a cheese tart 16
Effetto dell’estrazione a basso impatto ossidativo sulla capacità antiossidantein vitroe sulla qualità di oli extra-vergini di oliva della Sardegna 15
Influenza della temperatura di essiccamento sui polifenoli e sulla capacità antiossidante delle susine Stanley 14
Tracking the progressive spread of the SARS-CoV-2 Omicron variant in Italy, December 2021 to January 2022 11
Totale 602
Categoria #
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curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 3.019


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/201917 0 0 0 0 0 0 0 0 0 7 3 7
2019/202089 27 0 7 0 6 5 19 2 8 5 10 0
2020/202183 8 0 11 0 11 13 8 0 16 9 2 5
2021/202258 7 0 0 0 0 0 0 2 2 9 8 30
2022/2023242 17 22 11 54 17 45 0 24 31 2 8 11
2023/202447 18 4 1 1 6 12 0 4 0 1 0 0
Totale 602