SANGUINETTI, Anna Maria
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 366
EU - Europa 176
AS - Asia 92
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 1
SA - Sud America 1
Totale 636
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 365
IT - Italia 63
CN - Cina 50
UA - Ucraina 50
SG - Singapore 27
DE - Germania 20
SE - Svezia 17
KR - Corea 9
FI - Finlandia 8
GB - Regno Unito 7
BE - Belgio 3
CZ - Repubblica Ceca 2
FR - Francia 2
TR - Turchia 2
AM - Armenia 1
AT - Austria 1
CA - Canada 1
EU - Europa 1
IE - Irlanda 1
IN - India 1
IR - Iran 1
JP - Giappone 1
NL - Olanda 1
PE - Perù 1
RU - Federazione Russa 1
Totale 636
Città #
Chandler 153
Princeton 34
Jacksonville 31
Singapore 21
Sassari 18
Nanjing 11
Seoul 9
New York 8
Dearborn 7
Hebei 6
Shenyang 6
Beijing 5
Boardman 5
Cagliari 4
Changsha 4
Santa Clara 4
Wilmington 4
Ashburn 3
Brussels 3
Desio 3
Helsinki 3
Jinan 3
Nanchang 3
Reggio Calabria 3
Santa Maria Capua Vetere 3
Dallas 2
Jiaxing 2
Kunming 2
Lanzhou 2
Munich 2
Olomouc 2
Paris 2
Rome 2
San Francisco 2
Tianjin 2
Alghero 1
Auburn Hills 1
Carloforte 1
Charlotte 1
East Lansing 1
Hangzhou 1
Houston 1
Islington 1
Istanbul 1
Izmir 1
Lima 1
Los Angeles 1
Milan 1
Mountain View 1
Navan 1
Ningbo 1
Norwalk 1
Pune 1
Raleigh 1
Redwood City 1
Sezze 1
Taizhou 1
Tappahannock 1
Toronto 1
Tsukuba 1
Vienna 1
Washington 1
Yerevan 1
Zhengzhou 1
Totale 403
Nome #
Shelf life extension of a cheese cake with antimicrobial active packaging 70
Test CATA e analisi strumentale su pani prodotti con siero ovino: può esistere una correlazione fra dati? 65
Shelf life evaluation of sweet bakery foods: two case studies 64
Effect of ripening stage at harvest, cold storage, and simulated marketing conditions on quality and antioxidant activity of peach fruit 60
Bee pollen as a nutritious ingredient in gluten-free bread: a phisico-chemical, technological and nutritional approach 58
Influence of Technology and Ripening on Textural and Sensory Properties of Vacuum Packaged Ewe’s Cheese 55
Optimization of gluten-free fresh filled pasta 49
PE_PGRS3 of Mycobacterium tuberculosis is specifically expressed at low phosphate concentration, and its arginine-rich C-terminal domain mediates adhesion and persistence in host tissues when expressed in Mycobacterium smegmatis. 42
Apricot Melanoidins Prevent Oxidative Endothelial Cell Death by Counteracting Mitochondrial Oxidation and Membrane Depolarization 29
Prodotti dolciari freschi e da forno tipici: valutazione delle alterazioni microbiologiche, chimico fisiche e di texture e sviluppo di interventi tecnologici a basso impatto sulla tipicità per l'estensione della shelf life 27
Technological, nutritional and sensory properties of an innovative gluten-free double-layered flat bread enriched with amaranth flour 22
Effect of drying temperature on polyphenolic content and antioxidant activity of apricots 21
Effetto dell’estrazione a basso impatto ossidativo sulla capacità antiossidantein vitroe sulla qualità di oli extra-vergini di oliva della Sardegna 19
Texture and sensory changes of a fresh ewe's cheese packed under different modified atmospheres 19
Texture and antioxidant evolution of naturally green table olives as affected by different sodium chloride brine concentrations 18
Effectiveness of active and modified atmosphere packaging on the shelf-life extension of a cheese tart 17
Influenza della temperatura di essiccamento sui polifenoli e sulla capacità antiossidante delle susine Stanley 16
Tracking the progressive spread of the SARS-CoV-2 Omicron variant in Italy, December 2021 to January 2022 14
Totale 665
Categoria #
all - tutte 4.098
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volume - volumi 0
Totale 4.098


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/202062 0 0 7 0 6 5 19 2 8 5 10 0
2020/202183 8 0 11 0 11 13 8 0 16 9 2 5
2021/202258 7 0 0 0 0 0 0 2 2 9 8 30
2022/2023242 17 22 11 54 17 45 0 24 31 2 8 11
2023/202469 18 4 1 1 6 12 0 4 0 1 15 7
2024/202541 4 4 33 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 665