SANGUINETTI, Anna Maria

SANGUINETTI, Anna Maria  

AGRARIA  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Apricot melanoidins prevent oxidative endothelial cell death by counteracting mitochondrial oxidation and membrane depolarization 1-gen-2012 Piga, Antonio; Pintus, Gianfranco; Cossu, Annalisa; Posadino, Anna Maria; Emanueli, Costanza; Sanguinetti, Anna Maria; Poiana, Marco; Capobianco, Giampiero; Giordo, Roberta; Piscopo, Amalia
Bee pollen as a nutritious ingredient in gluten-free bread: a phisico-chemical, technological and nutritional approach 1-gen-2016 Conte, Paola; Fadda, Costantino; DEL CARO, Alessandra; Milella, Giangiacomo Giuseppe; Sanguinetti, Anna Maria; Piga, Antonio
Effect of drying temperature on polyphenolic content and antioxidant activity of apricots 1-gen-2009 Madrau, Monica Assunta; Del Caro, Alessandra; Piga, Antonio; Piscopo, Amalia; Sanguinetti, Anna Maria; Poiana, Marco; Romeo, Flora V.
Effect of ripening stage at harvest, cold storage, and simulated marketing conditions on quality and antioxidant activity of peach fruit 1-gen-2017 Fadda, Costantino; Usai, Giampaolo; Sanguinetti, Anna Maria; Mascia, Ilaria; DEL CARO, Alessandra; Satta, D.; Piga, Antonio
Effectiveness of active and modified atmosphere packaging on the shelf-life extension of a cheese tart 1-gen-2009 Del Caro, Alessandra; Madrau, Monica Assunta; Piga, Antonio; Secchi, Nicola; Catzeddu, Pasquale; Roggio, Tonina; Sanguinetti, Anna Maria; Stara, Giuseppe
Effetto dell’estrazione a basso impatto ossidativo sulla capacità antiossidantein vitroe sulla qualità di oli extra-vergini di oliva della Sardegna 1-gen-2012 Fadda, Costantino; Urgeghe, Pietro Paolo; Vacca, Vincenzo; Arca, Pietro Paolo; Del Caro, Alessandra; Piga, Antonio; Sanguinetti, Anna Maria
Influence of Technology and Ripening on Textural and Sensory Properties of Vacuum Packaged Ewe’s Cheese 1-gen-2016 DEL CARO, Alessandra; Fadda, Costantino; Sanguinetti, Anna Maria; Maria Giovanna, Carboni; Giuliano, Pinna; Tormod, Naes; Elena, Menichelli; Piga, Antonio
Influenza della temperatura di essiccamento sui polifenoli e sulla capacità antiossidante delle susine Stanley 1-gen-2008 Del Caro, Alessandra; Fadda, Costantino; Piga, Antonio; Sanguinetti, Anna Maria; Madrau, Monica Assunta
Optimization of gluten-free fresh filled pasta 1-gen-2015 Sanguinetti, Anna Maria; Fenu, Paolo Antonio Maria; Fadda, Costantino; DEL CARO, Alessandra; Piga, Antonio
PE_PGRS3 of Mycobacterium tuberculosis is specifically expressed at low phosphate concentration, and its arginine-rich C-terminal domain mediates adhesion and persistence in host tissues when expressed in Mycobacterium smegmatis. 1-gen-2018 De Maio, F; Battah, B; Palmieri, V; Petrone, L; Corrente, F; Salustri, A; Palucci, I; Bellesi, S; Papi, M; Rubino, S; Sali, M; Goletti, D; Sanguinetti, M; Manganelli, R; De Spirito, M; Delogu, G.
Prodotti dolciari freschi e da forno tipici: valutazione delle alterazioni microbiologiche, chimico fisiche e di texture e sviluppo di interventi tecnologici a basso impatto sulla tipicità per l'estensione della shelf life 17-feb-2009 Sanguinetti, Anna Maria
Shelf life evaluation of sweet bakery foods: two case studies 1-gen-2015 Sanguinetti, Anna Maria; Fenu, Paolo Antonio Maria; DEL CARO, Alessandra; Fadda, Costantino; Conte, Paola; Piga, Antonio
Shelf life extension of a cheese cake with antimicrobial active packaging 1-gen-2015 Sanguinetti, Anna Maria; DEL CARO, Alessandra; Urgeghe, Pietro Paolo; Fadda, Costantino; Usai, Giampaolo; Mascia, Ilaria; Secchi, Nicola; Fenu, Paolo Antonio Maria; Conte, Paola; Milella, Giangiacomo Giuseppe; Scanu, Angela; Catzeddu, P.; Nerin, C.; Clemente, I.; Manso, S.; Piga, Antonio
Test CATA e analisi strumentale su pani prodotti con siero ovino: può esistere una correlazione fra dati? 1-gen-2017 Secchi, Nicola; Fadda, Costantino; Conte, Paola; Fois, Simonetta; Catzeddu, Pasquale; Piga, Antonio; Sanguinetti, Anna Maria; DEL CARO, Alessandra
Texture and antioxidant evolution of naturally green table olives as affected by different sodium chloride brine concentrations 1-gen-2014 Fadda, Costantino; Del Caro, Alessandra; Piga, Antonio; Sanguinetti, Anna Maria
Texture and sensory changes of a fresh ewe's cheese packed under different modified atmospheres 1-gen-2009 Piga, Antonio; Murittu, Gavino; Madrau, Monica Assunta; Sanguinetti, Anna Maria; Del Caro, Alessandra; Santoru, Angela