MAZZETTE, Rina
MAZZETTE, Rina
MEDICINA VETERINARIA
"Listeria monocytogenes in RTE foods marketed in Italy: prevalence and automated EcoRI ribotyping of the isolates"
2009-01-01 Meloni, Domenico; Galluzzo, P; Mureddu, A; Piras, Francesca; Griffiths, M; Mazzette, Rina
A New multiplex PCR for the detection of hbl genes in strains of the “ Bacillus cereus group “
2003-01-01 Corona, A.; Fois, M. P.; Mazzette, Rina; DE SANTIS, Enrico Pietro Luigi
Absolute and Relative Gene Expression using Real Time PCR
2014-01-01 Mazza, R; Mazzette, Rina
Analysis of total sheep meat fatty acids by a combination of chromatographic techniques.
2004-01-01 Santercole, V.; Meloni, D.; Mazzette, Rina; DE SANTIS, Enrico Pietro Luigi; Banni, S.; Kramer, J. K. G.
Antibiotic resistance genes and multiple antibiotic resistance in Salmonella spp isolated from slaughtered pigs
2010-01-01 Piras, Francesca; Mazzette, Rina; Busia, G; Melillo, R; Meloni, Domenico; Mureddu, A.
ANTIMICROBIAL SUSCEPTIBILITY EVALUATION OF SALMONELLA STRAINS ISOLATED FROM SLAUGHTERED PIGS
2009-01-01 Piras, Francesca; Mureddu, A; Meloni, D; Busia, G; Melillo, R; Brown, D. J.; Mazzette, Rina
Application of PFGE typing to trace the routes of Listeria monocytogenes contamination in “Salsiccia Sarda” processing plants: preliminary results
2007-01-01 Meloni, Domenico; Mureddu, A; Piras, Francesca; Mazzette, Rina
Applicazione del texture profile analysis (TPA)test nella definizione delle proprietà reologiche del prosciutto di pecora Sarda
2008-01-01 Busia, G; Colleo, M. M.; Melillo, R; Piras, Francesca; Meloni, Domenico; Mazzette, Rina
Automated EcoRI Ribotyping of Listeria Monocytogenes Strains Isolated From Retail RTE Foods In Sardinia (Italy)
2008-01-01 Meloni, Domenico; Galluzzo, P; Mureddu, A; Piras, Francesca; Griffiths, Mw; Mazzette, Rina
Caratteristiche microbiologiche della salsiccia sarda stagionata prodotta in stabilimenti artigianali ed industriali
2005-01-01 Mazzette, Rina; DE SANTIS, Enrico Pietro Luigi; Meloni, Domenico; Santercole, V.; Scarano, C.; Cosseddu, A. M.
Caratterizzazione del Pecorino Sardo: evoluzione dei parametri microbiologici nel corso della produzione
1998-01-01 DE SANTIS, Enrico Pietro Luigi; Mazzette, Rina; Lai, G; Manca, Gavina; Franco, Ma
Caratterizzazione di B. cereus isolati in caseifici ovini.
2000-01-01 Mazzette, Rina; DE SANTIS, Enrico Pietro Luigi; Fois, Mp; Muscas, R; Corona, A; Coppa, G.
Caratterizzazione di E.coli patogeni isolati in matrici ovine
2012-01-01 Mazzette, Rina; Busia, G; Mureddu, A; Mazza, R; Consolati, Simonetta Gianna; Meloni, Domenico
Caratterizzazione microbiologica delle ricotte ovine. II: identificazione biochimica delle Enterobacteriaceae
1992-01-01 Cosseddu, A. M.; Pisanu, S.; DE SANTIS, Enrico Pietro Luigi; Mazzette, Rina; Spissu, A.
Characterization of pecorino sardo cheese: evolution of the microbiological parameters during production and ripening.
1999-01-01 DE SANTIS, Enrico Pietro Luigi; Mazzette, Rina; Lai, G; Manca, Gavina; Franco, Ma
Confronto tra il profilo microbiologico di prosciutti di pecora con osso e senza
2006-01-01 Mazzette, Rina; Colleo, Mm; Busia, G; Meloni, Domenico; Mureddu, A; Cosseddu, Am
Contaminazione microbica di quaglie (Cuturnix Cuturnix) alla macellazione e valutazione della shelf-life.
2004-01-01 Scarano, Christian; Cannas, G.; Mureddu, A.; DE SANTIS, Enrico Pietro Luigi; Mazzette, Rina; Cosseddu, A. M.
Contenuti sanitari della normativa in itinere con particolare riferimento al latte ovi-caprino
1994-01-01 Cosseddu, Am; Mazzette, Rina
Cystic echinococcosis in sheep: causes of its persistence in Sardinia
2009-01-01 A., Scala; Mazzette, Rina
Detection and quantification of Vibrio parahaemolyticus in shellfish from Italian production areas
2014-01-01 Suffredini, E; Mioni, R; Mazzette, Rina; Bordin, P; Serratore, P; Fois, F; Piano, A; Cozzi, L; Croci, L.