Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 41 a 60 di 112
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Il challenge test microbiologico per Listeria monocytogenes in alimenti pronti al consumo: un approccio pratico 1-gen-2014 Spanu, C.; Scarano, C.; Ibba, M.; Pala, C.; Spanu, V.; De Santis, E. P. L.
Antibiotic Resistance Traits and Molecular Subtyping of Staphylococcus aureus Isolated from Raw Sheep Milk Cheese 1-gen-2014 Spanu, V; Scarano, Christian; Cossu, F; Pala, Carlo; Spanu, Carlo; DE SANTIS, Enrico Pietro Luigi
Antibiotic resistance of Vibrio species isolated from Sparus aurata reared in Italian mariculture 1-gen-2014 Scarano, Christian; Spanu, Carlo; Ziino, G; Pedonese, F; Dalmasso, A; Spanu, V; Virdis, S; DE SANTIS, Enrico Pietro Luigi
Arcobacter butzleri in sheep ricotta cheese at retail and related sources of contamination at the industrial dairy plant 1-gen-2014 Scarano, Christian; Giacometti, F.; Manfreda, G.; Lucchi, A.; Pes, E.; Spanu, Carlo; DE SANTIS, Enrico Pietro Luigi; Serraino, A.
Evoluzione del profilo microbico di ricotte salate intere nel corso della shelf-life 1-gen-2015 Casti, D.; Scarano, C.; Pala, C.; Cossu, F.; Lamon, S.; Spanu, V.; Ibba, M.; Mocci, A. M.; Tedde, F.; Nieddu, G.; Spanu, C.; De Santis, E. P. L.
Valutazione della shelf-life in ricotta fresca ovina confezionata in atmosfera protettiva 1-gen-2015 Pala, C.; Scarano, C.; Venusti, Massimiliano; Sardo, D.; Casti, D.; Cossu, F.; Lamon, S.; Spanu, V.; Ibba, M.; Marras, M.; Spanu, C.; De Santis, E. P. L.
Valutazione del livello di contaminazione da Listeria monocytogenes e Listeria spp. in Ready-To-Eat sandwiches commercializzati in distributori automatici di differenti strutture ospedaliere 1-gen-2015 Cossu, F.; Spanu, C.; Deidda, S.; Mura, E.; Casti, D.; Pala, C.; Lamon, S.; Spanu, V.; Ibba, M.; Marroccu, E.; Scarano, C.; Piana, A.; De Santis, E. P. L.
Valutazione delle contaminazioni microbiologiche rilevanti per la sicurezza alimentare in stabilimenti di produzione di formaggi ovini della Sardegna 1-gen-2015 Scarano, C.; Spanu, C.; Piras, F.; Casti, D.; Pala, C.; Lamon, S.; Spanu, V.; Marrocu, Elena; Cossu, F.; Murittu, G.; Nieddu, G.; De Santis, E. P. L.
Testing commercial biopreservative and bioprotective cultures to enhance MAP packed fresh sheep ricotta cheese shelf-life 1-gen-2015 Scarano, C; Spanu, Carlo; Spanu, V; Pala, C; Casti, D; Lamon, S; Cossu, F; Ibba, M; Nieddu, G; DE SANTIS, Enrico Pietro Luigi
Comparison of post-lethality thermal treatment conditions on the reduction of Listeria monocytogenes and sensory properties of vacuum packed ricotta salata cheese 1-gen-2015 Spanu, Carlo; Scarano, Christian; Spanu, V. .; Pala, C.; Di Salvo, R.; Piga, C.; Buschettu, L.; Casti, D.; Lamon, S.; Cossu, F.; Ibba, M.; DE SANTIS, Enrico Pietro Luigi
Inactivation of Listeria monocytogenes using water bath heat treatment in vacuum packed ricotta salata cheese wedges 1-gen-2015 Spanu, Carlo; Scarano, Christian; Spanu, V; Pala, C; Di Salvo, R; Piga, C; Ullu, A; Casti, D; Lamon, S; Cossu, F; Ibba, M; DE SANTIS, Enrico Pietro Luigi
Occurrence and traceability of Listeria monocytogenes strains isolated from sheep’s milk cheese-making plants environment 1-gen-2015 Spanu, Carlo; Scarano, Christian; Ibba, M; Spanu, V; DE SANTIS, Enrico Pietro Luigi
Post-lethality water bath treatments to control Listeria monocytogenes in vacuum packed Ricotta salata wedeges 1-gen-2015 Spanu, Carlo; Scarano, Christian; Spanu, V; Pala, C; Di Salvo, R; Piga, C; Ullu, A; Casti, D; Lamon, S; Cossu, F; Ibba, M; DE SANTIS, Enrico Pietro Luigi
Sporeforming bacterial pathogens in ready-to-eat dairy products 1-gen-2016 Spanu, Carlo
Studio del livello di contaminazione ambientale da Listeria spp in Salumifici della Regione Sardegna 1-gen-2016 Pala, C.; Spanu, Carlo; Casti, D.; Serra, M. P.; Cocco, M.; Carta, L.; Mocci, A. M.; Spanu, V.; Piras, Francesca; Scarano, Christian; DE SANTIS, Enrico Pietro Luigi
Presenza di Anisakis spp (Nematoda: Anisakidae) in pesci atlantici e mediterranei commercializzati in Sardegna 1-gen-2016 Casti, D.; Scarano, C.; Piras, M. C.; Merella, P.; Muglia, Sonia; Piras, F.; Garippa, G.; Spanu, C.; De Santis, E. P. L.
Studio del potenziale invasivo di ceppi di Listeria monocytogenes isolati da alimenti pronti al consumo reperibili in commercio 1-gen-2016 Spanu, V.; Spanu, Carlo; Cossu, F.; Casti, Daniele; Pala, C. .; Mura, E.; Deidda, S.; Lamon, S.; Ibba, M.; Scarano, Christian; Piana, Andrea Fausto; DE SANTIS, Enrico Pietro Luigi
Definizione di un processo di produzione di formaggio e di ricotta a base di latte crudo di pecora senza lattosio 1-gen-2016 Pulinas, L.; Idda, I.; Ibba, I.; Virdis, S.; Scarano, C.; Spanu, C.; Piras, F.; Spano, N.; Sanna, G.; De Santis, E. P. L.
Listeria spp. and Listeria monocytogenes contamination in ready-to-eat sandwiches collected from vending machines 1-gen-2016 Cossu, Francesca; Spanu, Carlo; Deidda, Silvia; Mura, Erica; Casti, Daniele; Pala, Carlo; Lamon, Sonia; Spanu, Vincenzo; Ibba, Michela; Marrocu, Elena; Scarano, Christian; Piana, Andrea Fausto; Enrico Pietro, Luigi; DE SANTIS, Enrico Pietro Luigi
Prevalence, serotypes and antibiotic resistance of Salmonella enterica isolated from quail carcasses and quail meat preparations 1-gen-2016 Piras, Francesca; Scarano, Christian; Spanu, Carlo; DE SANTIS, Enrico Pietro Luigi; Mazzette, R.
Mostrati risultati da 41 a 60 di 112
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile