MOCCI, Anna Maria

MOCCI, Anna Maria  

Mostra records
Risultati 1 - 12 di 12 (tempo di esecuzione: 0.003 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Biogenic amines content in Fiore Sardo cheese in relation to free amino acids and physicochemical characteristics 1-gen-2020 Manca, Gavina; Ru, Antonio; Siddi, Giuliana; Mocci, A. M.; Murittu, G.; De Santis, Enrico P. L.
Conservabilità della ricotta salata e affumicata confezionata in atmosfera modificata 1-gen-2018 Scarano, C.; Spanu, C.; Mocci, A. M.; Piras, F.; Demontis, M.; Murittu, G.; Pinna, G.; Santoru, A.; De Santis, E. P. L.
Detection, virulence genes and antimicrobial resistance of Yersinia enterocolitica in sheep and goat raw milk 1-gen-2021 Piras, Francesca; Spanu, Carlo; Sanna, Rita; Siddi, Giuliana; Mocci, Anna Maria; Demontis, Mariella; Meloni, Maria Pina; Spanu, Vincenzo; De Santis, Enrico Pietro Luigi; Scarano, Christian
DETERMINATION OF AFLATOXIN M1 IN LONG-RIPENED PECORINO ROMANO, GRANA PADANO AND PARMIGIANO REGGIANO CHEESES 1-gen-2018 Virdis, Salvatore; Scarano, Christian; Spanu, Carlo; Piras, Francesca; Mocci, Anna Maria; Murittu, Gavino; Ibba, Ignazio; Desogus, Monica; De Santis, Enrico P. L.
Evaluation of vacuum packaging for extending the shelf life of Sardinian fermented sausage 1-gen-2023 Siddi, G.; Piras, F.; Meloni, M. P.; Casti, D.; Spanu, C.; Pala, C.; Mocci, A. M.; Piga, C.; Di Salvo, R.; De Santis, E.; Scarano, C.
Evoluzione del profilo microbico di ricotte salate intere nel corso della shelf-life 1-gen-2015 Casti, D.; Scarano, C.; Pala, C.; Cossu, F.; Lamon, S.; Spanu, V.; Ibba, M.; Mocci, A. M.; Tedde, F.; Nieddu, G.; Spanu, C.; De Santis, E. P. L.
POSTOPERATIONAL AND PREOPERATIONAL Listeria monocytogenes CONTAMINATION IN TWO SHEEP’S MILK CHEESE-MAKING PLANTS ENVIRONMENT 1-gen-2018 Spanu, Carlo; Scarano, Christian; Spanu, Vincenzo; Marrocu, Elena; Piras, Francesca; Pala, Carlo; Casti, Daniele; Lamon, Sonia; Cossu, Francesca; Ibba, Michela; Nieddu, Gavino; Mocci, Anna Maria; Murittu, Gavino; De Santis, Enrico P. L.
Prevalenza e profilo di virulenza di Y. enterocolitica isolata dal latte crudo ovino e caprino e da campioni ambientali in caseificio: dati preliminari 1-gen-2018 Piras, F.; Spanu, C.; Scarano, C.; Bonardi, S.; Mocci, A. M.; Demontis, M.; Murittu, G.; De Santis, E. P. L.
Prevalenza e tracciabilità di Salmonella spp. in cinque salumifici della Sardegna 1-gen-2018 Piras, F.; Spanu, C.; Mocci, A. M.; Demontis, Mariella; De Santis, E. P. L.; Scarano, C.
Protective cultures and high-pressure treatment to preventL. monocytogenesgrowth in Ricotta Salata cheese 15-mag-2021 Mocci, Anna Maria
SALMONELLA PREVALENCE AND CARCASS HYGIENE OF WILD BOARS FROM ASINARA NATIONAL PARK 1-gen-2019 Piras, Francesca; Spanu, Carlo; Spanu, Vincenzo; Siddi, Giuliana; Demontis, Mariella; Meloni, Maria Pina; Mocci, Anna Maria; Antonio Bianco, Giuseppe; Carta, Antonio; Usai, Giuseppe; Scarano, Christian; De Santis, E. P. L.
Valutazione della possibilità di estendere la shelf life della salsiccia sarda confezionata sottovuoto 1-gen-2017 Scarano, C.; Spanu, C.; Casti, D.; Pala, C.; Mocci, A. M.; Piras, F.; Di Salvo, R.; De Santis, E. P. L.