MONTANARI, Luigi

MONTANARI, Luigi  

AGRARIA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 91 (tempo di esecuzione: 0.018 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Acrylamide risk in food products: the shortbread case study 1-gen-2007 Marconi, O.; Bravi, E.; Perretti, G.; Martini, R.; Montanari, Luigi; Fantozzi, P.
Acrylamide risk in food products: the shortbread case study 1-gen-2010 O., Marconi; E., Bravi; G., Perretti; R., Martini; Montanari, Luigi; P., Fantozzi
Analysis of fish oily fractions obtained by supercritical fluid fractionation 1-gen-2005 Perretti, G.; Motori, A.; Bravi, E.; Favati, F.; Montanari, Luigi; Fantozzi, P.
Analytical SFE for products of animal origin 1-gen-2001 Perretti, G.; Marconi, O.; Montanari, Luigi; Fantozzi, P.
Antioxydants in organic and traditional sunflower seed oils 1-gen-2000 Favati, F.; Perretti, G.; Galgano, F.; Pietrafesa, A.; Montanari, Luigi
Assessment of microbiological quality and physicochemical parameters of fruhe made by Ovine and Goat Milk: A sardinian (Italy) cheese 1-gen-2020 Murgia, M. A.; Deiana, P.; Nudda, A.; Correddu, F.; Montanari, L.; Mangia, N. P.
“Beer affects oxidative stress due to etanol in rats” 1-gen-1998 A., Gasbarrini; G., Addolorato; M., Simoncini; G., Gabarrini; P., Fantozzi; F., Mancini; Montanari, Luigi; M., Nardini; A. GHISELLI AND C., Scaccini
Beer affects oxidative stress due to ethanol in rats 1-gen-1998 Gasbarrini, A.; Addolorato, G.; Simoncini, M.; Gasbarrini, G.; P., Fantozzi; Mancini, F.; Montanari, Luigi; Nardini, M.; Ghiselli, A.; Scaccini, C.
Beer increases plasma antioxidant capacity in humans 1-gen-2000 Ghiselli, A.; Natella, F.; Guidi, A.; Montanari, Luigi; Fantozzi, P.; Scaccini, C.
Biogenic amines and N-nitrosamines control in beer production chain 1-gen-2007 Marconi, O.; Floridi, A.; Montanari, Luigi; Fantozzi, P.
Carbohydrate determination in wort and beer by HPLC-ELSD 1-gen-2001 Floridi, S.; Miniati, E.; Montanari, Luigi; Fantozzi, P.
Change in quality during ripening of olive fruits and related oils extracted from three minor autochthonous Sardinian cultivars 1-gen-2019 Conte, Paola; Squeo, Giacomo; Difonzo, Graziana; Caponio, Francesco; Fadda, Costantino; Del Caro, Alessandra; Urgeghe, Pietro Paolo; Montanari, Luigi; Montinaro, Antonio; Piga, Antonio
Composition of organic and conventionally produced sunflower seed oil 1-gen-2004 Perretti, G.; Finotti, E.; Adamuccio, S.; Della Sera, R.; Montanari, Luigi
Concentrati proteici fogliari: una possibile fonte di proteine innovativa per l’industria mangimistica 1-gen-2005 Della Sera, R.; Montanari, Luigi; Battistelli, M.; Gerini, P.
Cooperation in sciences, technologies and innovation: key for a strategic EU-LAC partnership. 1-gen-2012 Montanari, Luigi
Cooperazione Internazionale per la Ricerca e lo Sviluppo in campo AgroAlimentare ed Ambientale 1-gen-2012 Montanari, Luigi
Corn traceability in beer 1-gen-2002 Montanari, Luigi; Erzetti, M.; Perretti, G.; Fantozzi, P.
Corn traceability in brewing production 1-gen-2002 Montanari, Luigi; Erzetti, M.; Perretti, G.; Fantozzi, P.
Corn traceability in brewing production 1-gen-2005 Montanari, Luigi; Erzetti, M; G., Perretti; Fantozzi, P.
Detector elettrochimico ECD (Coularray®): applicazione nel settore enologico per la determinazione di sostanze antiossidanti 1-gen-2004 Floridi, S.; Marconi, O.; Montanari, Luigi