FARBO, Maria Grazia

FARBO, Maria Grazia  

SCIENZE CHIMICHE, FISICHE, MATEMATICHE E NATURALI  

Mostra records
Risultati 1 - 9 di 9 (tempo di esecuzione: 0.007 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Approcci eco-sostenibili per il controllo della contaminazione di ocratossina in alimenti destinati al consumo umano e animale 1-gen-2018 Farbo, Maria Grazia
Effect of partial substitution of wheat flour with freeze-dried olive pomace on the technological, nutritional, and sensory properties of bread 1-gen-2024 Dahdah, Patricia; Cabizza, Roberto; Farbo, Maria Grazia; Fadda, Costantino; Del Caro, Alessandra; Montanari, Luigi; Hassoun, Georges; Piga, Antonio
Effect of yeast volatile organic compounds on ochratoxin A-producing Aspergillus carbonarius and A. ochraceus 1-gen-2018 Farbo, Maria Grazia; Urgeghe, Pietro Paolo; Fiori, Stefano; Marcello, Angela; Oggiano, Stefania; Balmas, Virgilio; Zahoor Ul Hassan, ; Samir, Jaoua; Migheli, Quirico
Exploring the Biodiversity of Red Yeasts for In Vitro and In Vivo Phenotypes Relevant to Agri-Food-Related Processes 1-gen-2021 Zara, Giacomo; Farbo, Maria Grazia; Multineddu, Chiara; Migheli, Quirico; Budroni, Marilena; Zara, Severino; Mannazzu, Ilaria
Improving the quality of dough obtained with old durum wheat using hydrocolloids 1-gen-2020 Farbo, Maria Grazia; Fadda, Costantino; Marceddu, Salvatore; Conte, Paola; DEL CARO, Alessandra; Piga, Antonio
Improving the Rheological Properties of Dough Obtained by Partial Substitution of Wheat Flour with Freeze-Dried Olive Pomace 1-gen-2024 Dahdah, P; Cabizza, R.; Farbo, M. G.; Fadda, C.; Mara, A.; Hassoun, G.; Piga, A.
Influenza degli idrocolloidi sulle qualità fisiche del pane ottenuto con semola di una vecchia varietà di grano duro 1-gen-2022 Farbo, M. G.; Conte, P.; Del Caro, A.; Fadda, C.; Piga, A.
Utilizzo di idrocolloidi per l’ottimizzazione di impasti a base di una vecchia varietà di grano duro 1-gen-2022 Farbo, M. G.; Fadda, C.; Marceddu, S.; Conte, P.; Del Caro, A.; Piga, A.
Valorizzazione di sottoprodotti dell’industria olearia attraverso la formulazione di prodotti da forno funzionali 1-gen-2022 Dahdah, P.; Cabizza, R.; Piga, A.; Farbo, M. G.; Hassoun, G.; Fadda, C.