FARBO, Maria Grazia
FARBO, Maria Grazia
SCIENZE CHIMICHE, FISICHE, MATEMATICHE E NATURALI
Approcci eco-sostenibili per il controllo della contaminazione di ocratossina in alimenti destinati al consumo umano e animale
2018-01-01 Farbo, Maria Grazia
Effect of partial substitution of wheat flour with freeze-dried olive pomace on the technological, nutritional, and sensory properties of bread
2024-01-01 Dahdah, Patricia; Cabizza, Roberto; Farbo, Maria Grazia; Fadda, Costantino; Del Caro, Alessandra; Montanari, Luigi; Hassoun, Georges; Piga, Antonio
Effect of yeast volatile organic compounds on ochratoxin A-producing Aspergillus carbonarius and A. ochraceus
2018-01-01 Farbo, Maria Grazia; Urgeghe, Pietro Paolo; Fiori, Stefano; Marcello, Angela; Oggiano, Stefania; Balmas, Virgilio; Zahoor Ul Hassan, ; Samir, Jaoua; Migheli, Quirico
Exploring the Biodiversity of Red Yeasts for In Vitro and In Vivo Phenotypes Relevant to Agri-Food-Related Processes
2021-01-01 Zara, Giacomo; Farbo, Maria Grazia; Multineddu, Chiara; Migheli, Quirico; Budroni, Marilena; Zara, Severino; Mannazzu, Ilaria
Improving the quality of dough obtained with old durum wheat using hydrocolloids
2020-01-01 Farbo, Maria Grazia; Fadda, Costantino; Marceddu, Salvatore; Conte, Paola; DEL CARO, Alessandra; Piga, Antonio
Improving the Rheological Properties of Dough Obtained by Partial Substitution of Wheat Flour with Freeze-Dried Olive Pomace
2024-01-01 Dahdah, P; Cabizza, R.; Farbo, M. G.; Fadda, C.; Mara, A.; Hassoun, G.; Piga, A.
Influenza degli idrocolloidi sulle qualità fisiche del pane ottenuto con semola di una vecchia varietà di grano duro
2022-01-01 Farbo, M. G.; Conte, P.; Del Caro, A.; Fadda, C.; Piga, A.
Utilizzo di idrocolloidi per l’ottimizzazione di impasti a base di una vecchia varietà di grano duro
2022-01-01 Farbo, M. G.; Fadda, C.; Marceddu, S.; Conte, P.; Del Caro, A.; Piga, A.
Valorizzazione di sottoprodotti dell’industria olearia attraverso la formulazione di prodotti da forno funzionali
2022-01-01 Dahdah, P.; Cabizza, R.; Piga, A.; Farbo, M. G.; Hassoun, G.; Fadda, C.