DEIANA, Pierfrancesco
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 238
EU - Europa 216
AS - Asia 60
AF - Africa 2
OC - Oceania 1
Totale 517
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 236
IT - Italia 101
UA - Ucraina 39
DE - Germania 32
SG - Singapore 26
CN - Cina 24
FR - Francia 10
ES - Italia 7
CZ - Repubblica Ceca 6
KR - Corea 6
GB - Regno Unito 5
RO - Romania 4
BE - Belgio 3
AT - Austria 2
CA - Canada 2
FI - Finlandia 2
LY - Libia 2
SE - Svezia 2
TR - Turchia 2
AU - Australia 1
GR - Grecia 1
ID - Indonesia 1
IE - Irlanda 1
IL - Israele 1
PL - Polonia 1
Totale 517
Città #
Chandler 71
Sassari 49
New York 30
Jacksonville 21
Singapore 21
Princeton 20
Cagliari 8
Ashburn 6
Assèmini 6
Beijing 6
Brno 6
Nanjing 6
Seoul 6
Wilmington 6
Munich 4
Sevilla 4
Ann Arbor 3
Bono 3
Brussels 3
Dallas 3
Jiaxing 3
Marseille 3
Santa Clara 3
Shenzhen 3
Bitam 2
Boardman 2
Leawood 2
Mountain View 2
Nanchang 2
Palma 2
San Francisco 2
Terrasini 2
Toronto 2
Alghero 1
Bari 1
Donabate 1
Falkenstein 1
Florence 1
Hanover 1
Jerusalem 1
Kunming 1
Lappeenranta 1
Leicester 1
London 1
Madrid 1
Magdeburg 1
Melbourne 1
Montemarciano 1
Norwalk 1
Oklahoma City 1
Phoenix 1
Pitesti 1
Romola 1
San Mateo 1
Selargius 1
Tappahannock 1
Vienna 1
Totale 336
Nome #
Bacterial biodiversity of extra virgin olive oils and their potential biotechnological exploitation 79
Multivariate approach to assess the chemical composition of Italian virgin olive oils as a function of variety and harvest period 65
Squalene content of the major varieties used in the production of the PDO “Sardegna” virgin olive oil 62
Can all the sardinian varieties support the PDO “Sardegna” virgin olive oil? 49
La storica corona olivata di Sassari. Analisi diacronica dei rapporti citta campagna 49
Classificazione di oli extravergini d’oliva della Sardegna attraverso l’uso della metabolomica 1H-NMR 39
Olivicoltura Multifunzionale e Paesaggio 35
Phenolic composition and ripening date in Sardinian extra virgin olive oils 34
Antimicrobial activities of virgin olive oils in vitro and on lettuce from pathogen-inoculated commercial quick salad bags 32
The chemical composition of Italian virgin olive oils 27
Antimicrobial and antibiofilm activities of pomegranate peel phenolic compounds: Varietal screening through a multivariate approach 24
Phenology and characterization of virgin olive oils from admitted to PDO “Sardegna”, minor Sardinian and international varieties 22
Effect of pedoclimatic variables on analytical and organoleptic characteristics in olive fruit and virgin olive oil 10
Looking for Typical Traits in Monovarietal VOOs According to Their Phenolic Composition 10
Rischio di invasione, tratti funzionali e metodi di prioritizzazione: il caso di studio di una piccola isola del Mediterraneo. In: Armeli Minicante, S., Celesti‑Grapow, L., Galasso, G., Lazzaro, L., Montagnani, C., Brundu, G. (a cura). Mini lavori della Riunione scientifica del Gruppo di Lavoro per le Specie Alloctone. “Valutazione e classificazione degli impatti e distribuzione delle specie alloctone in Italia”. 8
Evolution of monovarietal virgin olive oils as a function of chemical composition and oxidation status 3
Totale 548
Categoria #
all - tutte 3.209
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 3.209


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/202037 0 0 0 0 5 0 6 8 7 5 6 0
2020/202175 7 2 6 0 7 5 8 3 7 17 13 0
2021/202263 3 0 0 1 0 6 0 2 10 8 9 24
2022/2023135 11 21 4 23 10 16 1 19 18 1 8 3
2023/202499 5 3 1 3 16 24 1 9 0 3 7 27
2024/202554 3 5 25 8 13 0 0 0 0 0 0 0
Totale 548