DEIANA, Pierfrancesco
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 225
EU - Europa 202
AS - Asia 35
AF - Africa 2
OC - Oceania 1
Totale 465
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 223
IT - Italia 97
UA - Ucraina 39
DE - Germania 29
CN - Cina 17
FR - Francia 10
SG - Singapore 8
ES - Italia 7
CZ - Repubblica Ceca 6
KR - Corea 6
BE - Belgio 3
CA - Canada 2
FI - Finlandia 2
GB - Regno Unito 2
LY - Libia 2
SE - Svezia 2
TR - Turchia 2
AT - Austria 1
AU - Australia 1
GR - Grecia 1
ID - Indonesia 1
IE - Irlanda 1
IL - Israele 1
PL - Polonia 1
RO - Romania 1
Totale 465
Città #
Chandler 71
Sassari 49
New York 30
Jacksonville 21
Princeton 20
Cagliari 8
Ashburn 6
Assèmini 6
Brno 6
Nanjing 6
Seoul 6
Singapore 6
Wilmington 6
Beijing 5
Sevilla 4
Ann Arbor 3
Bono 3
Brussels 3
Jiaxing 3
Marseille 3
Bitam 2
Boardman 2
Leawood 2
Mountain View 2
Munich 2
Nanchang 2
Palma 2
San Francisco 2
Terrasini 2
Toronto 2
Alghero 1
Bari 1
Donabate 1
Hanover 1
Jerusalem 1
Kunming 1
Lappeenranta 1
Leicester 1
Madrid 1
Magdeburg 1
Melbourne 1
Montemarciano 1
Norwalk 1
Oklahoma City 1
Phoenix 1
Pitesti 1
San Mateo 1
Selargius 1
Tappahannock 1
Vienna 1
Totale 305
Nome #
Bacterial biodiversity of extra virgin olive oils and their potential biotechnological exploitation 68
Multivariate approach to assess the chemical composition of Italian virgin olive oils as a function of variety and harvest period 63
Squalene content of the major varieties used in the production of the PDO “Sardegna” virgin olive oil 62
Can all the sardinian varieties support the PDO “Sardegna” virgin olive oil? 47
La storica corona olivata di Sassari. Analisi diacronica dei rapporti citta campagna 45
Classificazione di oli extravergini d’oliva della Sardegna attraverso l’uso della metabolomica 1H-NMR 38
Olivicoltura Multifunzionale e Paesaggio 32
Phenolic composition and ripening date in Sardinian extra virgin olive oils 31
Antimicrobial activities of virgin olive oils in vitro and on lettuce from pathogen-inoculated commercial quick salad bags 29
The chemical composition of Italian virgin olive oils 25
Antimicrobial and antibiofilm activities of pomegranate peel phenolic compounds: Varietal screening through a multivariate approach 23
Phenology and characterization of virgin olive oils from admitted to PDO “Sardegna”, minor Sardinian and international varieties 19
Rischio di invasione, tratti funzionali e metodi di prioritizzazione: il caso di studio di una piccola isola del Mediterraneo. In: Armeli Minicante, S., Celesti‑Grapow, L., Galasso, G., Lazzaro, L., Montagnani, C., Brundu, G. (a cura). Mini lavori della Riunione scientifica del Gruppo di Lavoro per le Specie Alloctone. “Valutazione e classificazione degli impatti e distribuzione delle specie alloctone in Italia”. 7
Effect of pedoclimatic variables on analytical and organoleptic characteristics in olive fruit and virgin olive oil 5
Evolution of monovarietal virgin olive oils as a function of chemical composition and oxidation status 1
Totale 495
Categoria #
all - tutte 2.363
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 2.363


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/202071 24 4 5 1 5 0 6 8 7 5 6 0
2020/202175 7 2 6 0 7 5 8 3 7 17 13 0
2021/202263 3 0 0 1 0 6 0 2 10 8 9 24
2022/2023135 11 21 4 23 10 16 1 19 18 1 8 3
2023/202499 5 3 1 3 16 24 1 9 0 3 7 27
2024/20251 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 495