Sfoglia per Autore DEIANA, Pietrino
Su alcuni fattori di sviluppo del "flor" diSaccharomyces bailiiLindner
1976-01-01 Deiana, Pietrino; Fatichenti, Fabrizio; Farris, Giovanni Antonio
L'evoluzione della microflora blastomicetica nel "Fiore Sardo"
1977-01-01 Fatichenti, F; Farris, Ga; Deiana, Pietrino
Prove di tossicità da S C P nell'ovino: nota 7.: rilievi sul comportamento della microflora ruminale
1977-01-01 Deiana, Pietrino; Mura, Domenico; Farris, Giovanni Antonio; Fatichenti, Fabrizio
Etudes microbiologiques sur le lait et le fromage de chèvre en Sardaigne. Note II: Streptocoques, Lactobacilles et Leuconostoc
1979-01-01 Fatichenti, F; Deiana, Pietrino; Farris, Ga; Soggia, G.
I Lieviti del tubo digerente dell'Apis inellifica ligusticaSpinola
1979-01-01 Deiana, Pietrino; Fatichenti, Fabrizio; Agostini, Franco; Farris, Giovanni Antonio
Impiego di uno starter misto di fermenti lattici e lieviti in una nuova tecnologia di fabbricazione di formaggio di capra a pasta molle.
1979-01-01 Fatichenti, F; Deiana, Pietrino; Farris, Ga; Campus, R; Vodret, A; Carini, S; Todesco, R.
Impiego di caglio di agnello e capretto in polvere nella fabbricazione di formaggio fiore sardo: aspetti microbiologici e tecnologici
1980-01-01 Deiana, Pietrino; Farris, Ga; Fatichenti, F; Carini, S; Lodi, R; Todesco, R.
Dinamica di alcune popolazioni microbiche nel lago di Baratz
1981-01-01 Fatichenti, F.; Farris, G. A.; Deiana, Pietrino; Agostini, F.
Caratterizzazione microbiologica dei mieli della Sardegna
1981-01-01 Farris, Ga; Fatichenti, F; Deiana, Pietrino
Commercial trial of winemaking using two selected starters of Saccharomyces cerevisiae which do not reduce malic acid content
1981-01-01 Fatichenti, F; Farris, Ga; Deiana, Pietrino; Ceccarelli, ; Serra, M.
L'Invecchiamento biologico del Cannonau di Oliena
1981-01-01 Deiana, Pietrino; Farris, Giovanni Antonio; Fatichenti, Fabrizio
A preliminary investigation into the effect of Saccharomyces cerevisiae on pesticide concentration during fermentation
1983-01-01 Fatichenti, F; Farris, Ga; Deiana, Pietrino; Cabras, P; Meloni, ; Pirisi, F. M.
Antagonistic activity of Debaryomyces hansenii towards Clostridium tyrobutyricum and Cl. butyricum
1983-01-01 Fatichenti, F; Bergere, J. L.; Deiana, Pietrino; Farris, G. A.
Improved production of Spanish-Sherry by using selected indigenous film-forming yeasts as starters
1983-01-01 Fatichenti, F; Farris, G. A.; Deiana, Pietrino
Aging effect of flor formation by Saccharomyces bailii var. bailii on a Spanish-type Sherry.
1983-01-01 Fatichenti, F; Farris, Ga; Deiana, Pietrino
Functional selection of low sulfur dioxide-acceptor producers among 30 Saccharomyce cerevisiae strains.
1983-01-01 Farris, Ga; Fatichenti, F; Deiana, Pietrino
La microflora bacteriana de los vinos producidos en la isla de Cerdena
1983-01-01 Deiana, Pietrino; Farris, Ga; Fatichenti, F.
The effect of Saccharomyces cerevisiae on concentration of dicarboxymide and acylanilide fungicides and pyrethroid insecticides during fermentation
1984-01-01 Fatichenti, F; Farris, G. A.; Deiana, Pietrino; Cabras, P; Meloni, M; Pirisi, F. M.
Malic acid production and consumption by selected of Saccharomyces cerevisiae under anaerobic and aerobic conditions.
1984-01-01 Fatichenti, F; Farris, G. A.; Deiana, Pietrino; Ceccarelli, S.
Biosintesi di acetoino e diacetile da parte di alcuni stipiti di Debaryomyces hansenii.
1984-01-01 Deiana, Pietrino; Fatichenti, F; Farris, G. A.; Cecchi, L; Lodi, R.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile