Improved production of Spanish-Sherry by using selected indigenous film-forming yeasts as starters / Fatichenti, F; Farris, G. A.; Deiana, Pietrino. - In: AMERICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE. - ISSN 0002-9254. - 32:2(1983), pp. 216-220.

Improved production of Spanish-Sherry by using selected indigenous film-forming yeasts as starters

DEIANA, Pietrino
1983-01-01

1983
Improved production of Spanish-Sherry by using selected indigenous film-forming yeasts as starters / Fatichenti, F; Farris, G. A.; Deiana, Pietrino. - In: AMERICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE. - ISSN 0002-9254. - 32:2(1983), pp. 216-220.
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11388/85228
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact