Commercial trial of winemaking using two selected starters of Saccharomyces cerevisiae which do not reduce malic acid content / Fatichenti, F; Farris, Ga; Deiana, Pietrino; Ceccarelli, ; Serra, M.. - In: AMERICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE. - ISSN 0002-9254. - 32:3(1981), pp. 236-240.

Commercial trial of winemaking using two selected starters of Saccharomyces cerevisiae which do not reduce malic acid content

DEIANA, Pietrino;
1981-01-01

1981
Commercial trial of winemaking using two selected starters of Saccharomyces cerevisiae which do not reduce malic acid content / Fatichenti, F; Farris, Ga; Deiana, Pietrino; Ceccarelli, ; Serra, M.. - In: AMERICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE. - ISSN 0002-9254. - 32:3(1981), pp. 236-240.
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11388/46526
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact