AGABBIO, Mario Carlo Salvatore

AGABBIO, Mario Carlo Salvatore  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE AMBIENTALI AGRARIE E DI BIOTECNOLOGIE AGRO-ALIMENTARI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 126 (tempo di esecuzione: 0.056 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Anthocyanin and colour evolution in naturally black table olives during anaerobic processing 1-gen-2005 Piga, Antonio; DEL CARO, Alessandra; Pinna, I; Agabbio, Mario Carlo Salvatore
Aspetti qualitativi e commerciali di alcune cultivar di pero del germoplasma autoctono e maturazione estiva 1-gen-2001 Daquino, S.; Agabbio, Mario Carlo Salvatore
Caratteristiche merceologiche e conservabilità di alcune cultivar di melo del germoplasma locale 1-gen-2000 Piga, Antonio; Agabbio, Mario Carlo Salvatore; D'Aquino, Salvatore; Pala, Mario
Caratteristiche qualitative di alcune cultivars di susino del germoplasma autoctono 1-gen-2002 Daquino, S.; Agabbio, Mario Carlo Salvatore; Rosas, G.; Mura, D.
Carriadoggia” un probabile clone di “Limuninca” altamente produttivo 1-gen-2001 Daquino, S.; Agabbio, Mario Carlo Salvatore; Delogu, M.; Mura, D.; Rosas, G.
Changes in ascorbic acid, polyphenol content and antioxidant activity in minimally processed cactus pear fruits 1-gen-2003 Piga, Antonio; DEL CARO, Alessandra; Pinna, I; Agabbio, Mario Carlo Salvatore
Changes in phenolic compounds, colour and antioxidant activity in industrial red myrtle liqueurs during storage 1-gen-2003 Vacca, V; Piga, Antonio; DEL CARO, Alessandra; Fenu, Pam; Agabbio, Mario Carlo Salvatore
Combined effect of curing followed by acetic acid vapour treatments improves postharvest control of Penicillium digitatum on mandarins 1-gen-2009 Venditti, T; Dore, A; MOLINU M., G; Agabbio, Mario Carlo Salvatore; Dhallewin, G.
Condition of film wrapped "Fairchild" fruits held in shelf-life conditions 1-gen-1999 Piga, Antonio; D'Aquino, Salvatore; Agabbio, Mario Carlo Salvatore
Conservabilità del mandarino Palazzelli confezionato con film plastici aventi diverse caratteristiche fisiche 1-gen-2002 Daquino, S.; Agabbio, Mario Carlo Salvatore; Pinna, I.; Piergiovanni, L.
Conservabilità di cultivar di pero e melo del germoplasma autoctono 1-gen-1997 Piga, Antonio; D'Aquino, Salvatore; Agabbio, Mario Carlo Salvatore
Cura dei Volumi "Biodiversità: germoplasma locale e sua valorizzazione" 1-gen-2000 Agabbio, Mario Carlo Salvatore
Decay control of "Femminello Santa Teresa" lemon fruits by prestorage high temperature conditioning 1-gen-1998 Piga, Antonio; Agabbio, Mario Carlo Salvatore; Molinu, Maria Giovanna; D'Aquino, Salvatore
Dehydratation performance of local fig cultivars 1-gen-2003 Piga, Antonio; Agabbio, Mario Carlo Salvatore; Farris, G. A.
Dehydration performance of local fig cultivars 1-gen-2003 Piga, Antonio; Agabbio, Mario Carlo Salvatore; Farris, Ga
Drying performance of five Italian apricot cultivars 1-gen-2004 Piga, Antonio; Poiana, M.; Pinna, I.; Agabbio, Mario Carlo Salvatore; Mincione, A.
Effect of different pretreatments on drying of green table olives (Ascolana tenera var.) 1-gen-2000 Vacca, Vincenzo; Gambella, F; Piga, A; Agabbio, Mario Carlo Salvatore; D'Hallewin, G.
Effect of different pretreatments on drying of green table olives (Ascolana teneravar.) 1-gen-2000 Gambella, Filippo; Piga, Antonio; Agabbio, Mario Carlo Salvatore; Vacca, Vincenzo; D'Hallewin, Guy
Effect of drying conditions and storage period on polyphenolic content, antioxidant capacity and ascorbic acid of prunes 1-gen-2004 DEL CARO, Alessandra; Piga, Antonio; Pinna, I; Fenu, Pm; Agabbio, Mario Carlo Salvatore
Effect of high temperature conditioning, fungicide treatments and film wrapping in keeping quality of "Nova" tangelo during cold storage 1-gen-1997 D'Aquino, S; Piga, A; Agabbio, Mario Carlo Salvatore