AGABBIO, Mario Carlo Salvatore
AGABBIO, Mario Carlo Salvatore
DIPARTIMENTO DI SCIENZE AMBIENTALI AGRARIE E DI BIOTECNOLOGIE AGRO-ALIMENTARI
"San Giovanni", "San Giovanni Arrubia" e "Di Luglio": tre cultivar precocissime di melo del germoplasma autoctono
2002-01-01 Piga, Antonio; Agabbio, Mario Carlo Salvatore; D'Aquino, Salvatore
Anthocyanin and colour evolution in naturally black table olives during anaerobic processing
2005-01-01 Piga, Antonio; DEL CARO, Alessandra; Pinna, I; Agabbio, Mario Carlo Salvatore
Aspetti qualitativi e commerciali di alcune cultivar di pero del germoplasma autoctono e maturazione estiva
2001-01-01 Daquino, S.; Agabbio, Mario Carlo Salvatore
Caratteristiche merceologiche e conservabilità di alcune cultivar di melo del germoplasma locale
2000-01-01 Piga, Antonio; Agabbio, Mario Carlo Salvatore; D'Aquino, Salvatore; Pala, Mario
Caratteristiche qualitative di alcune cultivars di susino del germoplasma autoctono
2002-01-01 Daquino, S.; Agabbio, Mario Carlo Salvatore; Rosas, G.; Mura, D.
Carriadoggia” un probabile clone di “Limuninca” altamente produttivo
2001-01-01 Daquino, S.; Agabbio, Mario Carlo Salvatore; Delogu, M.; Mura, D.; Rosas, G.
Changes in ascorbic acid, polyphenol content and antioxidant activity in minimally processed cactus pear fruits
2003-01-01 Piga, Antonio; DEL CARO, Alessandra; Pinna, I; Agabbio, Mario Carlo Salvatore
Changes in phenolic compounds, colour and antioxidant activity in industrial red myrtle liqueurs during storage
2003-01-01 Vacca, V; Piga, Antonio; DEL CARO, Alessandra; Fenu, Pam; Agabbio, Mario Carlo Salvatore
Combined effect of curing followed by acetic acid vapour treatments improves postharvest control of Penicillium digitatum on mandarins
2009-01-01 Venditti, T; Dore, A; Molinu, M. G.; Agabbio, Mario Carlo Salvatore; Dhallewin, G.
Condition of film wrapped "Fairchild" fruits held in shelf-life conditions
1999-01-01 Piga, Antonio; D'Aquino, Salvatore; Agabbio, Mario Carlo Salvatore
Conservabilità del mandarino Palazzelli confezionato con film plastici aventi diverse caratteristiche fisiche
2002-01-01 Daquino, S.; Agabbio, Mario Carlo Salvatore; Pinna, I.; Piergiovanni, L.
Conservabilità di cultivar di pero e melo del germoplasma autoctono
1997-01-01 Piga, Antonio; D'Aquino, Salvatore; Agabbio, Mario Carlo Salvatore
Cura dei Volumi "Biodiversità: germoplasma locale e sua valorizzazione"
2000-01-01 Agabbio, Mario Carlo Salvatore
Decay control of "Femminello Santa Teresa" lemon fruits by prestorage high temperature conditioning
1998-01-01 Piga, Antonio; Agabbio, Mario Carlo Salvatore; Molinu, Maria Giovanna; D'Aquino, Salvatore
Dehydratation performance of local fig cultivars
2003-01-01 Piga, Antonio; Agabbio, Mario Carlo Salvatore; Farris, G. A.
Dehydration performance of local fig cultivars
2003-01-01 Piga, Antonio; Agabbio, Mario Carlo Salvatore; Farris, Ga
Drying performance of five Italian apricot cultivars
2004-01-01 Piga, Antonio; Poiana, M.; Pinna, I.; Agabbio, Mario Carlo Salvatore; Mincione, A.
Effect of different pretreatments on drying of green table olives (Ascolana tenera var.)
2000-01-01 Vacca, Vincenzo; Gambella, F; Piga, A; Agabbio, Mario Carlo Salvatore; D'Hallewin, G.
Effect of different pretreatments on drying of green table olives (Ascolana teneravar.)
2000-01-01 Gambella, Filippo; Piga, Antonio; Agabbio, Mario Carlo Salvatore; Vacca, Vincenzo; D'Hallewin, Guy
Effect of drying conditions and storage period on polyphenolic content, antioxidant capacity and ascorbic acid of prunes
2004-01-01 DEL CARO, Alessandra; Piga, Antonio; Pinna, I; Fenu, Pm; Agabbio, Mario Carlo Salvatore