Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 61 a 80 di 160
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
The strange case of a biofilm-forming strain of Pichia fermentans, which controls Monilinia brown rot on apple but is pathogenic on peach fruit 1-gen-2007 Giobbe, S.; Marceddu, S.; Scherm, B.; Zara, G.; Mazzarello, Vittorio Lorenzo; Budroni, Marilena; Migheli, Quirico
Molecular and enological characterization of autochthonousSaccharomyces cerevisiaestrains isolated from grape-musts and wines Cannonau 1-gen-2007 Zara, Giacomo; Zara, Severino; Farris, Giovanni Antonio; Budroni, Marilena; Ladu, Gianfranca
Fenhexamid Adsorption Behavior on Soil Amended with Wine Lees 1-gen-2008 Pinna, Mv; Budroni, Marilena; Farris, Ga; Pusino, Alba
Behaviour of Saccharomyces cerevisiae wine strains during adaptation to unfavourable conditions of fermentation in synthetic medium: cell lipid composition, membrane integrity, viability and fermentative activity 1-gen-2008 Mannazzu, Ilaria Maria; Angelozzi, D; Belviso, S; Budroni, Marilena; Farris, G. A.; Goffrini, P; Lodi, T; Marzona, M; Bardi, L.
Correlation between cell lipid content, gene expression and fermentative behaviour of two Saccharomyces cerevisiae wine strains 1-gen-2008 Zara, G; Bardi, L; Belviso, S; Farris, Ga; Zara, Severino; Budroni, Marilena
Profili proteici della parete cellulare di ceppi flor di Saccharomyces cerevisiae 1-gen-2008 Fancellu, F; Budroni, Marilena; Zara, G; Farris, G. A.; Klis, F. M.
Exploitation of the semi-homothallic life cycle of Saccharomyces cerevisiae for the development of breeding strategies 1-gen-2008 Zara, G; Mannazzu, Ilaria Maria; Sanna, Ml; Orro, D; Farris, Ga; Budroni, Marilena
Proteomic analysis of Saccharomyces cerevisiae wine strains with different susceptibility to stuck fermentations. 1-gen-2009 Zara, G.; Zara, Severino; Farris, G. A.; Mannazzu, Ilaria Maria; Budroni, Marilena
Air-Liquid biofilm formation is independent on RAS2 gene in Saccharomyces cerevisiae flor yeasts 1-gen-2009 Zara, Severino; Zara, G.; Farris, G. A.; Mannazzu, Ilaria Maria; Budroni, Marilena
Ethanol-independent air-liquid biofilm formation by Sardinian wine yeast 1-gen-2009 Zara, Severino; Gross, Mk; Budroni, Marilena; Zara, G; Bakalinsky, At
FLO11 gene length and transcriptional level affect biofilm-forming ability of wild flor strains of Saccharomyces cerevisiae 1-gen-2009 Zara, G; Zara, Severino; Pinna, C; Marceddu, S; Budroni, Marilena
Oxygen is required to restore flor strain viability and lipid biosynthesis under fermentative conditions 1-gen-2009 Zara, G; Angelozzi, D; Belviso, S; Bardi, L; Goffrini, P; Lodi, T; Budroni, Marilena; Mannazzu, Ilaria Maria
Oleic acid and ergosterol supplementation mitigates oxidative stress in wine strains of Saccharomyces cerevisiae 1-gen-2010 Landolfo, S; Zara, G; Zara, Severino; Budroni, Marilena; Ciani, M; Mannazzu, Ilaria Maria
Peculiarità dei lieviti Flor 1-gen-2010 Budroni, Marilena; Zara, G.; Zara, Severino; Mannazzu, Ilaria Maria; Farris, G. A.
Ethanol-Independent Biofilm Formation by a Flor Wine Yeast Strain of Saccharomyces cerevisiae 1-gen-2010 Zara, Severino; Gross, Mk; Zara, G; Budroni, Marilena; Bakalinsky, At
Utilization Of Raw Glycerol From Biodiesel Industry For The Production Of Yeast Biomass and Secondary Metabolites 1-gen-2010 Mannazzu, I.; Budroni, M.; Zara, S.; Zara, Giacomo; Ciani, Maurizio; Comitini, F.
Sviluppo pseudoifale e patogenicità in Pichia fermentans. Valutazione di nuovi fattori di rischio nell’uso di microrganismi antagonisti (progetto PRIN 2007). 1-gen-2011 Budroni, Marilena; Mannazzu, Ilaria Maria
Correlation between transcription levels of mitochondrial HPS genes and resistance to stuck fermentation in wine strains of Saccharomyces cerevisiae. 1-gen-2011 Zara, G.; Zara, Severino; Mannazzu, Ilaria Maria; Budroni, Marilena
Individuazione e caratterizzazione dei geni coinvolti nella transizione dimorfica di Pichia fermentans e proposte per un nuovo paradigma di biosicurezza 1-gen-2011 Sanna, Maria Lina; Zara, G; Budroni, Marilena; Mannazzu, Ilaria Maria
Fermentazioni scalari candida zemplinina/saccharomyces cerevisiae per l’aumento del contenuto in glicerolo e la riduzione del grado alcolico dei vini 1-gen-2011 Zara, G.; Farris, G. A.; Budroni, Marilena; Mannazzu, Ilaria Maria; Pinna, M. B.; Murru, M.; Zara, Severino
Mostrati risultati da 61 a 80 di 160
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile