Corn and barley protein concentrates: effects of fractionation and micronization on the chemical, functional, and thermal properties / Conte, Paola; Paciulli, Maria; Mefleh, Marina; Boukid, Fatma. - In: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY. - ISSN 1438-2377. - (2024). [10.1007/s00217-024-04544-6]

Corn and barley protein concentrates: effects of fractionation and micronization on the chemical, functional, and thermal properties

Conte, Paola;Mefleh, Marina;
2024-01-01

2024
Corn and barley protein concentrates: effects of fractionation and micronization on the chemical, functional, and thermal properties / Conte, Paola; Paciulli, Maria; Mefleh, Marina; Boukid, Fatma. - In: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY. - ISSN 1438-2377. - (2024). [10.1007/s00217-024-04544-6]
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11388/334350
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact