SANTONA, Mario

SANTONA, Mario  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 22 (tempo di esecuzione: 0.023 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Analisi metabolomica NMR di effetti ambientali sulla composizione dell'olio di Bosana 1-gen-2014 Santona, M; Filigheddu, Maria Rosaria; Dettori, Sandro; Deplano, G; Ligios, G; Motroni, A; Culeddu, N.
Antimicrobial activities of virgin olive oils in vitro and on lettuce from pathogen-inoculated commercial quick salad bags 1-gen-2022 Fancello, F.; Multineddu, C.; Santona, M.; Molinu, M. G.; Zara, G.; Dettori, S.; Deiana, P.; Zara, S.
Antimicrobial and antibiofilm activities of pomegranate peel phenolic compounds: Varietal screening through a multivariate approach 1-gen-2023 Salim, A.; Deiana, P.; Fancello, F.; Molinu, M. G.; Santona, M.; Zara, S.
Bacterial biodiversity of extra virgin olive oils and their potential biotechnological exploitation 1-gen-2020 Fancello, F.; Multineddu, C.; Santona, M.; Deiana, P.; Zara, G.; Mannazzu, I.; Budroni, M.; Dettori, S.; Zara, S.
Can all the sardinian varieties support the PDO “Sardegna” virgin olive oil? 1-gen-2019 Deiana, Pierfrancesco; Santona, Mario; Dettori, Sandro; Molinu, Maria G.; Dore, Antonio; Culeddu, Nicola; Azara, Emanuela; Naziri, Eleni; Tsimidou, Maria Z.
Classification of monovarietal Sardinian Extra Virgin Olive Oils by 1H NMR Metabolomic Approach 1-gen-2017 Nicola, Culeddu; Matilde, Chessa; Giovanni, Bandino; Piergiorgio, Sedda; Roberto, Zurru; Roberto, Anedda; Andrea, Motroni; Maria Giovanna, Molinu; Dettori, Sandro; Santona, Mario
Classificazione di oli extravergini d’oliva della Sardegna attraverso l’uso della metabolomica 1H-NMR 1-gen-2017 Culeddu, Nicola; Santona, Mario; Dettori, Sandro; Deiana, Pierfrancesco; Giovanna Molinu, Maria
Effect of pedoclimatic variables on analytical and organoleptic characteristics in olive fruit and virgin olive oil 1-gen-2023 Deiana, Pierfrancesco; Motroni, Andrea; Filigheddu, Maria Rosaria; Dettori, Sandro; Nieddu, Giovanni; Mercenaro, Luca; Alfei, Barbara; Culeddu, Nicola; Santona, Mario
Evolution of monovarietal virgin olive oils as a function of chemical composition and oxidation status 1-gen-2023 Deiana, P.; Molinu, M. G.; Dore, A.; Culeddu, N.; Dettori, S.; Santona, M.
La storica corona olivata di Sassari. Analisi diacronica dei rapporti citta campagna 1-gen-2021 Filigheddu, Maria Rosaria; Deiana, Pierfrancesco; Lai, Laura; Ruiu, Maddalena; Santona, Mario; Dettori, Sandro
Looking for Typical Traits in Monovarietal VOOs According to Their Phenolic Composition 1-gen-2024 Molinu, Mg; Deiana, P; Dettori, S; Mercenaro, L; Nieddu, G; Dore, A; Culeddu, N; Santona, M
Microbial biodiversity of Sardinian oleic ecosystems 1-gen-2018 Santona, Mario; Sanna, Maria Lina; Multineddu, Chiara; Fancello, Francesco; De La Fuente, Sara Audije; Dettori, Sandro; Zara, Severino
Modeling Phenological Phases across Olive Cultivars in the Mediterranean 1-gen-2023 Didevarasl, A.; Costa Saura, J. M.; Spano, D.; Deiana, P.; Snyder, R. L.; Mulas, M.; Nieddu, G.; Zelasco, S.; Santona, M.; Trabucco, A.
Multivariate approach to assess the chemical composition of Italian virgin olive oils as a function of variety and harvest period 1-gen-2019 Deiana, Pierfrancesco; Santona, Mario; Dettori, Sandro; Nicola, Culeddu; Antonio, Dore; Maria Giovanna, Molinu.
Olive zoning: analysis of environmental: influences on monovarietal olive oils(Bosana cultivar) 31-mar-2016 Santona, Mario
Olivicoltura Multifunzionale e Paesaggio 1-gen-2020 Dettori, Sandro; Barbera, Giuseppe; Deiana, Pierfrancesco; Inglese, Paolo; Santona, Mario; Filigheddu, Maria Rosaria
Performance di cultivar internazionali e locali in nuove aree di coltivazione dell’olivo da mensa in Sardegna 1-gen-2015 Pazzola, Pp; Cillara, M; Deiana, Pf; Dettori, Sandro; Motroni, A; Santona, M; Montinaro, A; Filigheddu, Maria Rosaria
Phenolic composition and ripening date in Sardinian extra virgin olive oils 1-gen-2017 Deiana, Pierfrancesco; Santona, Mario; Giovanna Molinu, Maria; Dore, Antonio; Culeddu, Nicola; Dettori, Sandro
Squalene content of the major varieties used in the production of the PDO “Sardegna” virgin olive oil 1-gen-2016 Deiana, Pierfrancesco; Eleni, Naziri; Manon, Catherin; Aspasia, Mastralexi; Santona, Mario; Dettori, Sandro; Maria Z., Tsimidou
The chemical composition of Italian virgin olive oils 1-gen-2021 Deiana, Pierfrancesco; Filigheddu, Maria Rosaria; Dettori, Sandro; Culeddu, Nicola; Dore, Antonio; Giovanna Molinu, Maria; Santona, Mario