Implementation of digestion and characterization procedures for control standardization on samples of Seabream (Sparus aurata) and plastic polymers from the coastal environment of the Asinara Gulf (Sardinia, Italy) / Melillo, Rita; Lonis, Roberto; Lorenzoni, Giuseppa; Piras, Gabriella; Cogoni, Nicola; Cau, Simona; Salza, Sara; Bazzardi, Riccardo; Molotzu, Monica; Esposito, Giuseppe; Vodret, Bruna; Meloni, Domenico; Virgilio, Sebastiano. - In: APPLIED FOOD RESEARCH. - ISSN 2772-5022. - 5:100919(2025). [10.1016/j.afres.2025.100919]
Implementation of digestion and characterization procedures for control standardization on samples of Seabream (Sparus aurata) and plastic polymers from the coastal environment of the Asinara Gulf (Sardinia, Italy)
Giuseppa Lorenzoni;Giuseppe Esposito;Domenico Meloni
;Sebastiano Virgilio
2025-01-01
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.
I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.