Study of microbial communities, pathogenic and emerging microorganisms in sheep's milk cheese processing facilities of Sardinia using a DNA metabarcoding approach / Giagnoni, L.; Salza, S.; Melillo, R.; Piras, G.; Tondello, A.; Stevanato, P.; Cecchinato, A.; Squartini, A.; Tedde, T.; Mudadu, A. G.; Spanu, C.. - In: ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE. - ISSN 1828-051X. - 22:sup1(2023), pp. 72-73.

Study of microbial communities, pathogenic and emerging microorganisms in sheep's milk cheese processing facilities of Sardinia using a DNA metabarcoding approach

Giagnoni L.;Spanu C.
2023-01-01

2023
Study of microbial communities, pathogenic and emerging microorganisms in sheep's milk cheese processing facilities of Sardinia using a DNA metabarcoding approach / Giagnoni, L.; Salza, S.; Melillo, R.; Piras, G.; Tondello, A.; Stevanato, P.; Cecchinato, A.; Squartini, A.; Tedde, T.; Mudadu, A. G.; Spanu, C.. - In: ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE. - ISSN 1828-051X. - 22:sup1(2023), pp. 72-73.
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11388/334793
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact