A variety of olive «Bosana» cultivated in Nuoro region, Sardinia, was studied as a possible black olive table consuption. Technological marketing characteristics weave also explored. The results obtained reveal an extremely variable percentage of olives wad can be available is dependent of climate jearly output. Warking teasts confirmed that «Bosana» variety can be used for preparing table olives provided their cultivation is followed under carefully combilled condition.
Le Varietà di olive sarde suscettibili di trasformazione per olive da mensa: nota 4: caratteristiche ed attitudini della varietà «bosana» coltivata nel nuorese / Denti, Mario. - In: STUDI SASSARESI. SEZIONE 3: ANNALI DELLA FACOLTÀ DI AGRARIA DELL'UNIVERSITÀ DI SASSARI. - ISSN 0562-2662. - 29:(1982), pp. 173-192.
Le Varietà di olive sarde suscettibili di trasformazione per olive da mensa: nota 4: caratteristiche ed attitudini della varietà «bosana» coltivata nel nuorese
Denti, Mario
1982-01-01
Abstract
A variety of olive «Bosana» cultivated in Nuoro region, Sardinia, was studied as a possible black olive table consuption. Technological marketing characteristics weave also explored. The results obtained reveal an extremely variable percentage of olives wad can be available is dependent of climate jearly output. Warking teasts confirmed that «Bosana» variety can be used for preparing table olives provided their cultivation is followed under carefully combilled condition.File | Dimensione | Formato | |
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