A microbiological survey of 5 Rwanda banana ferments isolated 30 yeast strains belonging to the following species:Cryptococcus albidusvar.albidus,Saccharomyces bayanus,Saccharomyces cerevisiae,Saccharomyces chevalieriandSaccharomyces rosei. Certain of these were Sacch.cerevisiae stranis, particularly useful as starters in the alcoholic fermentation of banana juice.
I Lieviti isolati da fermentati di banane del Rwanda / Agostini, Franco; Farris, Giovanni Antonio. - In: STUDI SASSARESI. SEZIONE 3: ANNALI DELLA FACOLTÀ DI AGRARIA DELL'UNIVERSITÀ DI SASSARI. - ISSN 0562-2662. - 27:(1979), pp. 43-46.
I Lieviti isolati da fermentati di banane del Rwanda
Farris, Giovanni Antonio
1979-01-01
Abstract
A microbiological survey of 5 Rwanda banana ferments isolated 30 yeast strains belonging to the following species:Cryptococcus albidusvar.albidus,Saccharomyces bayanus,Saccharomyces cerevisiae,Saccharomyces chevalieriandSaccharomyces rosei. Certain of these were Sacch.cerevisiae stranis, particularly useful as starters in the alcoholic fermentation of banana juice.File in questo prodotto:
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