A study on non proteic nitrogen compounds of the Sardinian goat milk has shown the following composi tion in mg/kg of milk (and in % of NPN): free aminoacids 449,1 (9,17), ammonia 27,2 (3,5), urea 430,3 (30,7) creatine 78,7 (4,2), P-creatine 12,4 (0,3), MPguanosine 5,8 (0,2).
Componenti azotati non proteici del latte della capra sarda / Pulina, Giuseppe; Solinas, B.; Brandano, Paolo; Campus, Raffaele Lorenzo. - In: STUDI SASSARESI. SEZIONE 3: ANNALI DELLA FACOLTÀ DI AGRARIA DELL'UNIVERSITÀ DI SASSARI. - ISSN 0562-2662. - 31:(1984), pp. 183-197.
Componenti azotati non proteici del latte della capra sarda
Pulina, Giuseppe;Solinas, B.;Brandano, Paolo;Campus, Raffaele Lorenzo
1984-01-01
Abstract
A study on non proteic nitrogen compounds of the Sardinian goat milk has shown the following composi tion in mg/kg of milk (and in % of NPN): free aminoacids 449,1 (9,17), ammonia 27,2 (3,5), urea 430,3 (30,7) creatine 78,7 (4,2), P-creatine 12,4 (0,3), MPguanosine 5,8 (0,2).File in questo prodotto:
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