Evaluation of short purification cycles in naturally contaminated Mediterranean mussels (Mytilus galloprovincialis) harvested in Sardinia (Italy) / Sferlazzo, G.; Meloni, D.; Lamon, S.; Marceddu, M.; Mureddu, M.; Consolati, S. G.; Pisanu, M.; Virgilio, S.. - In: FOOD MICROBIOLOGY. - ISSN 0740-0020. - 74:(2018), pp. 86-91.

Evaluation of short purification cycles in naturally contaminated Mediterranean mussels (Mytilus galloprovincialis) harvested in Sardinia (Italy)

MELONI D.
;
LAMON S.;MARCEDDU M.;CONSOLATI S. G.;VIRGILIO S.
2018-01-01

2018
Evaluation of short purification cycles in naturally contaminated Mediterranean mussels (Mytilus galloprovincialis) harvested in Sardinia (Italy) / Sferlazzo, G.; Meloni, D.; Lamon, S.; Marceddu, M.; Mureddu, M.; Consolati, S. G.; Pisanu, M.; Virgilio, S.. - In: FOOD MICROBIOLOGY. - ISSN 0740-0020. - 74:(2018), pp. 86-91.
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11388/211158
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus 15
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? 13
social impact