FOIS, Simonetta
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 223
AS - Asia 112
EU - Europa 81
SA - Sud America 78
AF - Africa 5
Totale 499
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 214
BR - Brasile 74
SG - Singapore 45
CN - Cina 39
IT - Italia 25
UA - Ucraina 20
DE - Germania 14
FI - Finlandia 11
HK - Hong Kong 9
FR - Francia 6
TR - Turchia 5
CA - Canada 3
MX - Messico 3
VN - Vietnam 3
ZA - Sudafrica 3
BD - Bangladesh 2
GB - Regno Unito 2
JP - Giappone 2
SA - Arabia Saudita 2
VE - Venezuela 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
AM - Armenia 1
CO - Colombia 1
DZ - Algeria 1
GD - Grenada 1
GT - Guatemala 1
JM - Giamaica 1
KE - Kenya 1
KG - Kirghizistan 1
KR - Corea 1
PE - Perù 1
PL - Polonia 1
RO - Romania 1
RU - Federazione Russa 1
TH - Thailandia 1
Totale 499
Città #
Dallas 93
Chandler 33
Singapore 24
Beijing 13
Jacksonville 12
Helsinki 9
Hong Kong 9
Princeton 8
Dearborn 6
Nanjing 6
Munich 5
Rio de Janeiro 4
São Paulo 4
Ankara 3
Changsha 3
Council Bluffs 3
Los Angeles 3
Olbia 3
Sassari 3
Shanghai 3
Belo Horizonte 2
Boardman 2
Caxias do Sul 2
Columbus 2
Curitiba 2
Ho Chi Minh City 2
Jinan 2
London 2
New York 2
Riyadh 2
Rondonópolis 2
Santa Clara 2
The Dalles 2
Tokyo 2
Várzea Paulista 2
Alvorada 1
Andrushivka 1
Apodi 1
Arapiraca 1
Ashburn 1
Astrakhan 1
Bangkok 1
Bishkek 1
Blida 1
Boca del Rio 1
Bogotá 1
Brasília 1
Brejo 1
Brooklyn 1
Buritis 1
Calgary 1
Campinas 1
Campo Grande 1
Cantagalo 1
Capitão Enéas 1
Caracas 1
Caratinga 1
Cariacica 1
Cerro Corá 1
Chicago 1
Corona 1
Corupá 1
Dhaka 1
Diadema 1
Duque de Caxias 1
Ermelo 1
Erzurum 1
Espoo 1
Exu 1
Falkenstein 1
Feira de Santana 1
Goiana 1
Goiânia 1
Gramado 1
Guatemala City 1
Hangzhou 1
Hanoi 1
Hebei 1
Horia 1
Houston 1
Istanbul 1
Jaboticabal 1
Johannesburg 1
Juiz de Fora 1
Juliaca 1
Kingston 1
Lanzhou 1
Macaé 1
Mar Vermelho 1
Maracay 1
Mexico City 1
Meyerton 1
Mineiros 1
Montreal 1
Nairobi 1
Nanchang 1
Natal 1
Nova Iguaçu 1
Osasco 1
Ourinhos 1
Totale 342
Nome #
Bread making quality of wholemeal semolina from old and recent durum wheat cultivars 165
Test CATA e analisi strumentale su pani prodotti con siero ovino: può esistere una correlazione fra dati? 141
The Effects of Ovine Whey Powders on Durum Wheat-Based Doughs 120
Technological, nutritional and sensory properties of an innovative gluten-free double-layered flat bread enriched with amaranth flour 81
Totale 507
Categoria #
all - tutte 1.795
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 1.795


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/202127 0 0 0 0 0 10 3 0 6 3 1 4
2021/202215 4 0 0 0 0 0 0 3 1 0 1 6
2022/202357 4 6 1 12 3 9 1 7 11 3 0 0
2023/20249 4 2 0 0 0 0 0 0 0 0 1 2
2024/2025165 1 7 16 7 2 6 14 39 45 14 10 4
2025/2026170 13 54 51 24 24 4 0 0 0 0 0 0
Totale 507