MADRAU, Monica Assunta

MADRAU, Monica Assunta  

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Effect of drying temperature on polyphenolic content and antioxidant activity of apricots 1-gen-2009 Madrau, Monica Assunta; Del Caro, Alessandra; Piga, Antonio; Piscopo, Amalia; Sanguinetti, Anna Maria; Poiana, Marco; Romeo, Flora V.
Effectiveness of active and modified atmosphere packaging on the shelf-life extension of a cheese tart 1-gen-2009 Del Caro, Alessandra; Madrau, Monica Assunta; Piga, Antonio; Secchi, Nicola; Catzeddu, Pasquale; Roggio, Tonina; Sanguinetti, Anna Maria; Stara, Giuseppe
Evoluzione chimico-fisica, sensoriale e della texture di un formaggio fresco pecorino confezionato in atmosfera modificata durante la shelf-life 1-gen-2008 Del Caro, Alessandra; Piga, Antonio; Murittu, Gavino; Usai, Giancarlo; Pischedda, Giacomo; Secchi, Nicola; Madrau, Monica Assunta
Influenza della temperatura di essiccamento sui polifenoli e sulla capacità antiossidante delle susine Stanley 1-gen-2008 Del Caro, Alessandra; Fadda, Costantino; Piga, Antonio; Sanguinetti, Anna Maria; Madrau, Monica Assunta
Texture and sensory changes of a fresh ewe's cheese packed under different modified atmospheres 1-gen-2009 Piga, Antonio; Murittu, Gavino; Madrau, Monica Assunta; Sanguinetti, Anna Maria; Del Caro, Alessandra; Santoru, Angela