Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 41 a 46 di 46
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Nutritional and aroma improvement of gluten-free bread: is bee pollen effective? 1-gen-2020 Conte, P.; Del Caro, A.; Urgeghe, P. P.; Petretto, G. L.; Montanari, L.; Piga, A.; Fadda, C.
Exploring the DPP-IV Inhibitory, Antioxidant and Antibacterial Potential of Ovine “Scotta” Hydrolysates 1-gen-2021 Cabizza, Roberto; Fancello, Francesco; Petretto, Giacomo Luigi; Addis, Roberta; Pisanu, Salvatore; Pagnozzi, Daniela; Piga, Antonio; Urgeghe, Pietro Paolo
Grape and wine composition in vitis vinifera L. Cv. cannonau explored by GC-MS and sensory analysis 1-gen-2021 Petretto, G. L.; Mercenaro, L.; Urgeghe, P. P.; Fadda, C.; Valentoni, A.; Del Caro, A.
Gluten-free breadsticks fortified with phenolic-rich extracts from olive leaves and olive mill wastewater 1-gen-2021 Conte, P.; Pulina, S.; Del Caro, A.; Fadda, C.; Urgeghe, P. P.; De Bruno, A.; Difonzo, G.; Caponio, F.; Romeo, R.; Piga, A.
An Analytical Protocol for the Differentiation and the Potentiometric Determination of Fluorine-Containing Fractions in Bovine Milk 1-gen-2023 Spano, Nadia; Bortolu, Sara; Addis, Margherita; Langasco, Ilaria; Mara, Andrea; Pilo, Maria I.; Sanna, Gavino; Urgeghe, Pietro P.
Evaluation of volatile and chemical profile of sherry-like white wine Vernaccia di Oristano from Sardinia by comprehensive targeted and untargeted approach 1-gen-2023 Petretto, G; Urgeghe, Pp; Cabizza, R; Del Caro, A
Mostrati risultati da 41 a 46 di 46
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile