Sfoglia per Titolo

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 51.602 a 51.621 di 69.132
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Qualitative and Physiological aspects of “Pompia” a citron-like fruit 1-gen-2005 Daquino, S.; Fronteddu, F.; Usai, Marianna; Palma, A.
Qualitative and quantitative assessment of viral contamination in bivalve molluscs harvested in Italy 1-gen-2014 Suffredini, E; Lanni, L; Arcangeli, G; Pepe, T; Mazzette, Rina; Ciccaglioni, G; Croci, L.
Qualitative and Quantitative Analyses of Brain 18Fluoro-Deoxy-Glucose Positron Emission Tomography in Primary Progressive Aphasia 1-gen-2020 Nuvoli, S.; Tanda, G.; Stazza, M. L.; Madeddu, G.; Spanu, A.
Qualitative and quantitative aspects of drinking water supply in Sardinia, Italy. A descriptive analysis of the ordinances and public notices issued during the years 2010-2015 1-gen-2016 Dettori, Marco; Piana, Andrea Fausto; Castiglia, Paolo Giuseppino; Loria, E; Azara, Antonio Alfredo
Qualitative and semiquantitative parameters in solitary pulmonary nodule: a multicenter 18F-FDG-PET/CT study 1-gen-2022 Corica, F.; Rondini, M.; Frantellizzi, V.; Stazza, M. L.; Marongiu, A.; Nuvoli, S.; Farcomeni, A.; De Vincentis, G.; Spanu, A.
Qualitative and Semiquantitative Parameters of 18F-FDG-PET/CT as Predictors of Malignancy in Patients with Solitary Pulmonary Nodule 1-gen-2023 Corica, Ferdinando; De Feo, Maria Silvia; Stazza, Maria Lina; Rondini, Maria; Marongiu, Andrea; Frantellizzi, Viviana; Nuvoli, Susanna; Farcomeni, Alessio; De Vincentis, Giuseppe; Spanu, Angela
Qualitative determination of histamine in canned yellowfin tuna (Thunnus albacares) marketed in Sardinia (Italy) by rapid screening methods 1-gen-2021 Crobu, L.; Mudadu, A. G.; Melillo, R.; Pais, G.; Meloni, D.
Qualitative properties of solutions to elliptic singular problems 1-gen-1999 Berhanu, Shiferaw; Porru, Giovanni; Gladiali, Francesca Maria
Qualitative smell/taste disorders as sequelae of acute COVID-19 1-gen-2021 Ercoli, T.; Masala, C.; Pinna, I.; Orofino, G.; Solla, P.; Rocchi, L.; Defazio, G.
Qualitative, chemical and nutritional traits of dry-cured ham of Sarda breed pigs: effect of rearing system 1-gen-2013 Porcu, S; Mazzette, Rina; Diaferia, C; Riu, G; Manca, C; Addis, M.
Qualitatively distinct patterns of cytokines are released by human dendritic cells in response to different pathogens 1-gen-2005 Scott, K; M., Manunta; C., Germain; P., Smith; M., Jones; P., Mitchell; Dessi', Daniele; K. B., Bamford; R. I., Lechler; Fiori, Pier Luigi; G. R., Foster; G., Lombardi
Qualità adesive di un self-etching primer. Studio in vivo 1-gen-1997 Milia, Egle Patrizia; Lallai, Mr; Marceddu, S.
Qualità degli agrumi in seguito a disinfestazione contro la mosca mediterranea (Ceratitis capitata) mediante quarantena a regime di freddo o con calore 1-gen-2006 Schirra, M; Mulas, Maurizio; Mignani, I.
Qualità dei politici come fattore di competitività 1-gen-2020 Cerina, Fabio; Caria, Andrea; Deidda, Luca Gabriele
Qualità del latte e benessere animale nella mungitura degli ovini 1-gen-2005 Pazzona, Antonio Luigi; Murgia, Lelia; Caria, Maria
Qualità del latte e benessere animale nella mungitura degli ovini e dei caprini 1-gen-2005 Pazzona, Antonio Luigi; Murgia, Lelia; Caria, Maria
Qualità del latte e benessere animale nella mungitura degli ovini e dei caprini 1-gen-2004 Pazzona, Antonio Luigi; Murgia, Lelia
Qualità del latte ovino e infezioni della mammella da Stafilococchi coagulasi negativi (SCN) 1-gen-1997 DE SANTIS, Enrico Pietro Luigi; Mazzette, Rina; Lai, G.; Zucca, R.; Fresi, A.; Cosseddu, A. M. A.
La qualità dell'aria in ambienti ospedalieri critici. Esperienze di monitoraggio nel Complesso Ospedale-Università dell'Azienda USL n.1 di Sassari 1-gen-2006 Masia, Maria Dolores; Deriu, M. G.; Dettori, Marco; Mura, I.
Qualità della biomassa fogliare di mirto (Myrtus communis L.) e produzione di liquori 1-gen-2005 Mulas, Maurizio; Melis, Ram; Biscaro, S; Parpinello, L.
Mostrati risultati da 51.602 a 51.621 di 69.132
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile