Outlining a future for non-Saccharomyces yeasts: selection of putative spoilage wine strain sto be used in association with Saccharomyces cerevisiae for grape juice fermentation / Domizio, P; Romani, C; Lencioni, L; Comitini, F; Gobbi, M; Mannazzu, Ilaria Maria; Ciani, M.. - In: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY. - ISSN 0168-1605. - 147:(2011), pp. 170-180.

Outlining a future for non-Saccharomyces yeasts: selection of putative spoilage wine strain sto be used in association with Saccharomyces cerevisiae for grape juice fermentation

MANNAZZU, Ilaria Maria;
2011-01-01

2011
Outlining a future for non-Saccharomyces yeasts: selection of putative spoilage wine strain sto be used in association with Saccharomyces cerevisiae for grape juice fermentation / Domizio, P; Romani, C; Lencioni, L; Comitini, F; Gobbi, M; Mannazzu, Ilaria Maria; Ciani, M.. - In: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY. - ISSN 0168-1605. - 147:(2011), pp. 170-180.
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11388/83754
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus 185
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? 159
social impact