Influence of storage time on the composition of volatile compounds of air dried, frozen and freeze-dried thyme and rosemary cultivated in Sardinia / Foddai, Marzia; Usai, Marianna; Marchetti, M; DEL CARO, Alessandra; Desogus, R; Sanna, I; Piga, Antonio. - (2007). (Intervento presentato al convegno Proceeding of CIGR 3rd Symposium, Food and Agricultural Products: Processing and Innovations tenutosi a Napoli nel 24-26 September).

Influence of storage time on the composition of volatile compounds of air dried, frozen and freeze-dried thyme and rosemary cultivated in Sardinia

FODDAI, Marzia;USAI, Marianna;DEL CARO, Alessandra;PIGA, Antonio
2007-01-01

2007
Influence of storage time on the composition of volatile compounds of air dried, frozen and freeze-dried thyme and rosemary cultivated in Sardinia / Foddai, Marzia; Usai, Marianna; Marchetti, M; DEL CARO, Alessandra; Desogus, R; Sanna, I; Piga, Antonio. - (2007). (Intervento presentato al convegno Proceeding of CIGR 3rd Symposium, Food and Agricultural Products: Processing and Innovations tenutosi a Napoli nel 24-26 September).
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11388/73779
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? 0
social impact