In a trial of artificial rearing, carried out on 25 Sardinian lambs with two temperature (14 ÷ 16°C and 36 ÷ 38°C) and two concentration levels (15% and 20%), the Authors found a positive effect of higher temperature level, especially when associated with lower concentration.
Effetto della temperatura di somministrazione e della percentuale di ricostituzione del succedaneo del latte sulla produzione di carne in agnelli a allattati artificialmente / Rossi, G.; Pulina, Giuseppe; Brandano, Paolo. - In: STUDI SASSARESI. SEZIONE 3: ANNALI DELLA FACOLTÀ DI AGRARIA DELL'UNIVERSITÀ DI SASSARI. - ISSN 0562-2662. - 32 (1985-1986):(1986), pp. 63-71.
Effetto della temperatura di somministrazione e della percentuale di ricostituzione del succedaneo del latte sulla produzione di carne in agnelli a allattati artificialmente
Rossi, G.;Pulina, Giuseppe;Brandano, Paolo
1986-01-01
Abstract
In a trial of artificial rearing, carried out on 25 Sardinian lambs with two temperature (14 ÷ 16°C and 36 ÷ 38°C) and two concentration levels (15% and 20%), the Authors found a positive effect of higher temperature level, especially when associated with lower concentration.File | Dimensione | Formato | |
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