The Authors report the results of researches about phosethyl-Al residues in globe artichoke (Cynara scol ymusL.). The obtained values show a fast degradation of the active ingredient in host tissues; some days after application, its content appears to be very low. The results are then discussed with reference to Italian regulations in force.
Ricerche sui residui di phosethyl-Al nel carciofo (Cynara scolymusL.) / Corda, Pietro Maria; Franceschini, Antonio; Panzanelli, Angelo. - In: STUDI SASSARESI. SEZIONE 3: ANNALI DELLA FACOLTÀ DI AGRARIA DELL'UNIVERSITÀ DI SASSARI. - ISSN 0562-2662. - 30:(1983), pp. 31-35.
Ricerche sui residui di phosethyl-Al nel carciofo (Cynara scolymusL.)
Corda, Pietro Maria;Franceschini, Antonio;Panzanelli, Angelo
1983-01-01
Abstract
The Authors report the results of researches about phosethyl-Al residues in globe artichoke (Cynara scol ymusL.). The obtained values show a fast degradation of the active ingredient in host tissues; some days after application, its content appears to be very low. The results are then discussed with reference to Italian regulations in force.File in questo prodotto:
File | Dimensione | Formato | |
---|---|---|---|
Corda_P_Articolo_1983_Ricerche.pdf
accesso aperto
Tipologia:
Versione editoriale (versione finale pubblicata)
Licenza:
Non specificato
Dimensione
244.48 kB
Formato
Adobe PDF
|
244.48 kB | Adobe PDF | Visualizza/Apri |
I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.