PULINA, SIMONE
PULINA, SIMONE
AGRARIA
Mostra
records
Risultati 1 - 3 di 3 (tempo di esecuzione: 0.006 secondi).
Effect of Substitution of Rice Flour with Quinoa Flour on the Chemical-Physical, Nutritional, Volatile and Sensory Parameters of Gluten-Free Ladyfinger Biscuits
2020-01-01 Cannas, Michela; Pulina, Simone; Conte, Paola; Del Caro, Alessandra; Urgeghe, Pietro Paolo; Piga, Antonio; Fadda, Costantino
Gluten-free breadsticks fortified with phenolic-rich extracts from olive leaves and olive mill wastewater
2021-01-01 Conte, P.; Pulina, S.; Del Caro, A.; Fadda, C.; Urgeghe, P. P.; De Bruno, A.; Difonzo, G.; Caponio, F.; Romeo, R.; Piga, A.
Impatto di varietà autoctone in blend con Cannonau attraverso l'utilizzo del test CATA svolto a casa
2022-01-01 Del Caro, Alessandra; Balata, Gavino; Pulina, Simone; Fadda, Costantino
| Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
|---|---|---|---|
| Effect of Substitution of Rice Flour with Quinoa Flour on the Chemical-Physical, Nutritional, Volatile and Sensory Parameters of Gluten-Free Ladyfinger Biscuits | 1-gen-2020 | Cannas, Michela; Pulina, Simone; Conte, Paola; Del Caro, Alessandra; Urgeghe, Pietro Paolo; Piga, Antonio; Fadda, Costantino | |
| Gluten-free breadsticks fortified with phenolic-rich extracts from olive leaves and olive mill wastewater | 1-gen-2021 | Conte, P.; Pulina, S.; Del Caro, A.; Fadda, C.; Urgeghe, P. P.; De Bruno, A.; Difonzo, G.; Caponio, F.; Romeo, R.; Piga, A. | |
| Impatto di varietà autoctone in blend con Cannonau attraverso l'utilizzo del test CATA svolto a casa | 1-gen-2022 | Del Caro, Alessandra; Balata, Gavino; Pulina, Simone; Fadda, Costantino |