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Bread making quality of wholemeal semolina from old and recent durum wheat cultivars 1-gen-2015 Fadda, Costantino; Fois, Simonetta; Catzeddu, Pasquale; Motzo, Rosella; Giunta, Francesco; Piga, Antonio
Test CATA e analisi strumentale su pani prodotti con siero ovino: può esistere una correlazione fra dati? 1-gen-2017 Secchi, Nicola; Fadda, Costantino; Conte, Paola; Fois, Simonetta; Catzeddu, Pasquale; Piga, Antonio; Sanguinetti, Anna Maria; DEL CARO, Alessandra
The Effects of Ovine Whey Powders on Durum Wheat-Based Doughs 1-gen-2018 Secchi, Nicola; Fadda, Costantino; Piccinini, Massimo; Pinna, Ivo; Piga, Antonio; Catzeddu, Pasquale; Fois, Simonetta
Technological, nutritional and sensory properties of an innovative gluten-free double-layered flat bread enriched with amaranth flour 1-gen-2021 Piga, A.; Conte, P.; Fois, S.; Catzeddu, P.; Del Caro, A.; Sanguinetti, A. M.; Fadda, C.
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