DAHDAH, Patricia

DAHDAH, Patricia  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Effect of partial substitution of wheat flour with freeze-dried olive pomace on the technological, nutritional, and sensory properties of bread 1-gen-2024 Dahdah, Patricia; Cabizza, Roberto; Farbo, Maria Grazia; Fadda, Costantino; Del Caro, Alessandra; Montanari, Luigi; Hassoun, Georges; Piga, Antonio
Improving the Rheological Properties of Dough Obtained by Partial Substitution of Wheat Flour with Freeze-Dried Olive Pomace 1-gen-2024 Dahdah, P; Cabizza, R.; Farbo, M. G.; Fadda, C.; Mara, A.; Hassoun, G.; Piga, A.
Valorization of olive oil extraction by-products through functional breadmaking 19-mag-2024 Dahdah, Patricia
Valorizzazione di sottoprodotti dell’industria olearia attraverso la formulazione di prodotti da forno funzionali 1-gen-2022 Dahdah, P.; Cabizza, R.; Piga, A.; Farbo, M. G.; Hassoun, G.; Fadda, C.