CARPUTO, Domenico
CARPUTO, Domenico
Mostra
records
Risultati 1 - 2 di 2 (tempo di esecuzione: 0.001 secondi).
Biochemical Characterization and Effects of Cooking Methods on Main Phytochemicals of Red and Purple Potato Tubers, a Natural Functional Food
2022-01-01 D'Amelia, V.; Sarais, G.; Fais, G.; Dessi, D.; Giannini, V.; Garramone, R.; Carputo, D.; Melito, S.
Genetic and epigenetic dynamics affecting anthocyanin biosynthesis in potato cell culture
2020-01-01 D'Amelia, V.; Villano, C.; Batelli, G.; Cobanoglu, O.; Carucci, F.; Melito, S.; Chessa, M.; Chiaiese, P.; Aversano, R.; Carputo, D.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Biochemical Characterization and Effects of Cooking Methods on Main Phytochemicals of Red and Purple Potato Tubers, a Natural Functional Food | 1-gen-2022 | D'Amelia, V.; Sarais, G.; Fais, G.; Dessi, D.; Giannini, V.; Garramone, R.; Carputo, D.; Melito, S. | |
Genetic and epigenetic dynamics affecting anthocyanin biosynthesis in potato cell culture | 1-gen-2020 | D'Amelia, V.; Villano, C.; Batelli, G.; Cobanoglu, O.; Carucci, F.; Melito, S.; Chessa, M.; Chiaiese, P.; Aversano, R.; Carputo, D. |