DI SALVO, Riccardo

DI SALVO, Riccardo  

MEDICINA VETERINARIA  

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Evaluation of vacuum packaging for extending the shelf life of Sardinian fermented sausage 1-gen-2023 Siddi, G.; Piras, F.; Meloni, M. P.; Casti, D.; Spanu, C.; Pala, C.; Mocci, A. M.; Piga, C.; Di Salvo, R.; De Santis, E.; Scarano, C.
Sardinian fermented sausage traditional production process: a preliminary survey in eight establishments 1-gen-2024 Siddi, Giuliana; Piras, Francesca; Meloni, Maria Pina; Spanu, Vincenzo; Carta, Nadia; Cuccu, Mario; Spanu, Carlo; Di Salvo, Riccardo; Piga, Carlo; De Santis, Enrico Pietro Luigi; Scarano, Christian
Shelf-life della carne di suinetto sardo tradizionale e trattata termicamente confezionata sottovuoto 1-gen-2018 Comunian, R.; Piras, F.; DI SALVO, Riccardo; Paba, A.; Riu, G.; Addis, M.; De Santis, E. P. L.; Porcu, S.
Valutazione della possibilità di estendere la shelf life della salsiccia sarda confezionata sottovuoto 1-gen-2017 Scarano, C.; Spanu, C.; Casti, D.; Pala, C.; Mocci, A. M.; Piras, F.; Di Salvo, R.; De Santis, E. P. L.